locuri salau, biban salaj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

stradic
veteran
veteran

Sj

Mesaj de stradic » 06 Mar 2011, 23:32

Poate facem o pescuiala wekendu' viitor acolo cu Radu si cu Bogdan? Alta locatie nu prea avem unde ca e bocna tot,daca nu o sa inghete cumva si acolo! Ce zici?
rapala the best vobler in the world

stradic
veteran
veteran

Glod

Mesaj de stradic » 13 Apr 2011, 20:16

Am fost azi dupa masa la Glod. Lacul plin ochi de apa ,vant slab ,cativa picuri de ploaie, dar o partida foarte frumoasa,cu multe atacuri si cateva capturi :wink: Rezultate: 6 stiuci una 2,5 kg,una 1,4 kg si 5 marle de vre o 500, 600 g! Naluci: Rapala Team Esko 7 cm SD si niste Shaduri de la Storm cu lest intern!

stradic
veteran
veteran

glod

Mesaj de stradic » 16 Apr 2011, 20:06

azi am fost cu old_radu la Glod,vreme frumoasa pescari putini,rezultat 7 stiuculite pana in kil + un biban nervos :wink: Naluci Rapala Team Esko 7 cm SD,voblere sinking hand made old_radu si Orka Tail Shad 10 cm :idea: :idea:

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 21 Apr 2011, 22:07

Eu stau aproape de hotarul cu SJ si am fost la o balta in Chiesd . Va scriu ca pe mine m-a impresionat malul greu accesibil din liziera padurii , in fapt e plin de vegetatie si lemne cazute in apa . Are si biban si salau , efectiv stau ascunsi in acel hatis de mal . Exemplare capitale nu am luat , insa musai sa existe . Are si crap si sturion de asta aclimatizat pe la noi . 5o de lei taxa pe zi , peisaj antaia si oricum nu-s cu promo in fapta .

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 21 Apr 2011, 22:14

Cea mai mare problema acolo este accesul. Daca nu ai 4x4 nu prea ai ce face acolo. Daca mai si ploua, nici nu se mai pune problema

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 22 Apr 2011, 09:59

Adevar graiesti domnule . Intamplator am fost acolo cu un amic italian venit la noi cu jeepul . Avea asta boala aia ce e moda , sa conduci dar numai acolo unde nu se poate . Cum am un prieten in Chiesd , l-am cautat dar nu am dat de el . M-am pricopsit insa cu fratesu , seful de post . I-a placut jeepul asta copetitiv si a tinut mortis sa-l conduca din sat pana la balta . Am vazut insa la destinatie si masini mai putin pretentioase , drumul prin padure fiind relativ "curat,, .

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 22 Apr 2011, 11:10

care este regimul de pescuit la glod acum ?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Apr 2011, 14:20

zander scrie:care este regimul de pescuit la glod acum ?
...am fost recent si din pacate nu te intreaba nimeni nimic "de sanatate"
...am inteles ca "administratorul" cel batran a decedat , iar succesorul nu prea se ocupa de balta
...oricum , balta arata splendid si stiuca isi face simtita prezenta...cel putin marlita :?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 22 Apr 2011, 15:23

[quote="carinio . Am vazut insa la destinatie si masini mai putin pretentioase , drumul prin padure fiind relativ "curat,, .[/quote]
Nu e imposibil sa fie cum zici, dar la cea mai mica ploaie, totul se transforma in mazga, si unde te prinde, acolo ramai

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 22 Apr 2011, 15:38

Eu am fost la Chiesd in August , era uscat . Nu contest ce poate face o ploaie buna , ramane atunci sa fie ghinion ! :-)

Scrie răspuns