locuri salau, biban salaj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Glod
Am fost azi dupa masa la Glod. Lacul plin ochi de apa ,vant slab ,cativa picuri de ploaie, dar o partida foarte frumoasa,cu multe atacuri si cateva capturi
Rezultate: 6 stiuci una 2,5 kg,una 1,4 kg si 5 marle de vre o 500, 600 g! Naluci: Rapala Team Esko 7 cm SD si niste Shaduri de la Storm cu lest intern!

rapala the best vobler in the world
glod
azi am fost cu old_radu la Glod,vreme frumoasa pescari putini,rezultat 7 stiuculite pana in kil + un biban nervos
Naluci Rapala Team Esko 7 cm SD,voblere sinking hand made old_radu si Orka Tail Shad 10 cm

rapala the best vobler in the world
Eu stau aproape de hotarul cu SJ si am fost la o balta in Chiesd . Va scriu ca pe mine m-a impresionat malul greu accesibil din liziera padurii , in fapt e plin de vegetatie si lemne cazute in apa . Are si biban si salau , efectiv stau ascunsi in acel hatis de mal . Exemplare capitale nu am luat , insa musai sa existe . Are si crap si sturion de asta aclimatizat pe la noi . 5o de lei taxa pe zi , peisaj antaia si oricum nu-s cu promo in fapta .
Adevar graiesti domnule . Intamplator am fost acolo cu un amic italian venit la noi cu jeepul . Avea asta boala aia ce e moda , sa conduci dar numai acolo unde nu se poate . Cum am un prieten in Chiesd , l-am cautat dar nu am dat de el . M-am pricopsit insa cu fratesu , seful de post . I-a placut jeepul asta copetitiv si a tinut mortis sa-l conduca din sat pana la balta . Am vazut insa la destinatie si masini mai putin pretentioase , drumul prin padure fiind relativ "curat,, .
...am fost recent si din pacate nu te intreaba nimeni nimic "de sanatate"zander scrie:care este regimul de pescuit la glod acum ?
...am inteles ca "administratorul" cel batran a decedat , iar succesorul nu prea se ocupa de balta
...oricum , balta arata splendid si stiuca isi face simtita prezenta...cel putin marlita