locuri salau, biban salaj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mai mult ca sigur e inghetat(in depresiunea aceea ingheata foarte repede si se dezgheata dupa ce toate apele sunt deja dezghetate), dar nu stiu ce bibani mai gasesti acolo
Balta aia, care dupa mine e cea mai frumoasa balta din Salaj, a fost secata(de pesti), din cauza ca proprietarul e departe de ea, iar cei care pescuiesc acolo retin absolut tot! Eu mai fac partide acolo, fermecat de acea balta,( nu pentru capturi), dar niciodata nu am vazut pe nimeni sa elibereze un peste, indiferent ce specie era si ce dimensiune 

Am fost eu, dar el nu are nici salau, nici biban. Am fost pentru stiuca, dar am prins doar o bere si niste slanina prajita
Balta a fost aproape in intregime dezghetata(cam80%)
Problema a fost cauzata de vreme: dimineata a nins, dupamasa a iesit soarele, dar a inceput un vant puternic. Pe langa astea, stiuca, nu cred ca a terminat de depus. Asa ca am stat mai mult la povesti

Balta a fost aproape in intregime dezghetata(cam80%)
Problema a fost cauzata de vreme: dimineata a nins, dupamasa a iesit soarele, dar a inceput un vant puternic. Pe langa astea, stiuca, nu cred ca a terminat de depus. Asa ca am stat mai mult la povesti

Apa de stiuca, dar nu chiar pe toata balta. In partea in care are alimentarea principala cu apa, este putin rosiatica. in rest apa ok cu exceptia vegetatiei putrede, care acum s-a ridicat. Vantul a adunat-o intr-un colt, si cu timpul va ramane pe mal. nu am mai desfacut barca mea, am intrat cu a lui(de fibra), dar nu am putut face mai nimic din cauza vantului
Hai ca deviem
Hai ca deviem