Locuri de pescuit in jud.Timis

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marco_POLO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marco_POLO » 26 Iul 2005, 20:47

ADI KIRI scrie:Cel mai bine dupa ce se limpezeste apa.Cred ca pe duminica 27 .Nu costa nimic .Dau o bere pentru ajutor.
adI, poti sa-mi spui aproximativ,care e taxa(taxele) la Cornesti la cele 3
balti,si cam ce e in fiecare balta precum si conditile,nu de alta da sa stiu ce sacar dupa mine si cum sa vin echipat:),cam ce mi-ai REcomanda tu
sa incerc sa prind...sa intelegi,nu vreau neaparat sa plec cu 2-3 kg de caras,sau cu un crap care sa scoata" banii dar nici sa astept" vreo captura magica fara sa am o trasatura toata ziulica:) ceva sa am activitate,un dril,maruntel,chiar si mai multe daca se poate...:) mersii anticipat,ti-as fi dat un mesaj sau te-as fi sunat dar in s.m.s. nu poti scrie
asa detaliat .numai de bine,astept raspunsul tau,voi merge fara ezitare pe mana ta.
a pescuii nu inseamna neaparat a prinde peste

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 26 Iul 2005, 22:15

salut! taxa pe prima balta e 200.000 lei pe zi (20 lei). Se poate prinde somn african (clarias) de 1,5-2 kg la rama neagra,coropisnita,lipitoare,ficat etc.Se mai poate prinde crap pana in 4 kg si caras.In balta 2 e strict Catch&Release ,taxa e 400.000 lei/zi si trebuie sa ai scule dedicate de crap ca sa poti pescui.in balta 3 nu se poate pescui fiindca e in regim de crescatorie.Dar daca vrei niste driluri calumea te sfatuiesc sa mergi pe weekend in balta unu ca sa prinzi niste clarias.Dar mare grija ca tre sa ai bete si fire solide fiindca somnul african de 1,5 kg se lupta ca un crap de 5-6 kg.

marco_POLO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marco_POLO » 28 Iul 2005, 00:59

nutzu_z scrie:salut! taxa pe prima balta e 200.000 lei pe zi (20 lei). Se poate prinde somn african (clarias) de 1,5-2 kg la rama neagra,coropisnita,lipitoare,ficat etc.Se mai poate prinde crap pana in 4 kg si caras.In balta 2 e strict Catch&Release ,taxa e 400.000 lei/zi si trebuie sa ai scule dedicate de crap ca sa poti pescui.in balta 3 nu se poate pescui fiindca e in regim de crescatorie.Dar daca vrei niste driluri calumea te sfatuiesc sa mergi pe weekend in balta unu ca sa prinzi niste clarias.Dar mare grija ca tre sa ai bete si fire solide fiindca somnul african de 1,5 kg se lupta ca un crap de 5-6 kg.
mersii mult,ai fost mai rapid:) ca Adi.adica cum crap pina in 4 kg?total ca
si greutate a capturilor sau bucata pina la 4 kg?si daca e de 4,500 kg,ce fac?ii tai coada?:) am bat solid,chiar f. solid...si cu snur pe tambur,as vrea
sa vad"clariasul ce il rupe...:) ce zici,are rost sa ma pregatesc de crap
daca ma duc la balta 1?nu stii,mananca? si ce locuri sant mai bune?
a pescuii nu inseamna neaparat a prinde peste

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 28 Iul 2005, 19:32

eu zic ca daca te duci in balta 1 cel mai bine iti pregatesti logistica pt somn african.Este mai hraparet,mananca mai mult.Dar atentie! indiferent de cati prinzi ai voie sa iti iei unu singur acasa.Poti sa-l alegi pe cel mai mare.Sunt pana la 7-8 kg bucata.Daca nu ma insel sunt doi si de 12 kg bucata.Poti sa incerci si la crap dar cred ca e prea cald ca sa manance.Te sfatuiesc sa mergi sambata la pescuit. ...fir intins!

Scrie răspuns