contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Simt miros de stiuca pe-aici! Adi unde e locatia si cam ce exemplare ai...asta ca sa stiu cu ce linguri sa vin
Se pot face poze?!

-
Adi_
- veteran

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
bogdans
- senior

Weekendul asta merg pe Dunare desi ama uzit ca apa a scazut vreo 3m deasupra de barajul de la PF1 si tot scade si e tulbure, vreau totusi sa mai vad odata Dunarea inainte de prohibitie
Daca merge careva la Cornesti weekendul viitor ca sa "starpim"(adica sa mutam in cealalta balta) ce-a mai ramas de la baieti de duminica asta (si daca AdiKiri mai e de acord bineinteles sa ne lase si peste 2 saptamani) as veni si eu sa vad baltile si sa-mi incerc lingurile
Daca e vreun doritor sa-mi spuna si mie, ca pe rauri m-as mira sa se linisteasca apele chiar si in 2 saptamani de-acum
-
Adelin
- Moderator

Cum e baieti, ati mutat stiuca?!

Eu pe unde amumblat nu am putut pacali nici una, desi credeti-ma ca am incercat...

-
ADI KIRI
- utilizator nou

GATA S-A LIMPEZIT APA.DEJA CRED CA AU DEPUS SI ICRELE CA LE-AM VAZUT IN MAL GRUPATE CITE 2-3 LA UN LOC , BATEAU IN STUF.AM SI VAZUT PRINSI DE CITIVA PESCARI CARASI ZDRENTUITI.PE BALTA 1 MAI ERA STIUCA PINA IN 3KG BUCATA , EU VORBEAM DE MAME CARE AJUNG SI LA 10 KG.ASTEA II IMPORTANT SA LE MUT.DAR IN PRINCIPIU LE-AS MUTA PE TOATE IN BALTA 2,PENTRU PROTECTIE.DACA VRETI SA VENITI II OK ,EU MERG SAMBATA 2 APRILIE .FARA TAXA.TEL CONTACT 0745620989.

NO KILL
-
Adelin
- Moderator

ADI KIRI scrie:GATA S-A LIMPEZIT APA.DEJA CRED CA AU DEPUS SI ICRELE CA LE-AM VAZUT IN MAL GRUPATE CITE 2-3 LA UN LOC , BATEAU IN STUF.AM SI VAZUT PRINSI DE CITIVA PESCARI CARASI ZDRENTUITI.PE BALTA 1 MAI ERA STIUCA PINA IN 3KG BUCATA , EU VORBEAM DE MAME CARE AJUNG SI LA 10 KG.ASTEA II IMPORTANT SA LE MUT.DAR IN PRINCIPIU LE-AS MUTA PE TOATE IN BALTA 2,PENTRU PROTECTIE.DACA VRETI SA VENITI II OK ,EU MERG SAMBATA 2 APRILIE .FARA TAXA.TEL CONTACT 0745620989.

Chiar ca as veni, pt ca vad ca tu vrei sa faci treaba buna acolo, dar sambata nu sunt in tara.Poate ala data cu mare placere.
-
caius
- junior

ADI KIRI scrie:GATA S-A LIMPEZIT APA.

Am trecut azi pe la Cornesti si in prima balta apa era la fel ca si in Timis,in a doua era putin mai curata, dar tot tulbure fiind si scazuta , iar a treia era scazuta bine .
Cu toata buna vointa ta, cred ca trebuie sa mai treaca vreo doua saptamani ptr limpezirea apei .
Salutari.
caius delamarian
-
ADI KIRI
- utilizator nou

Eram si eu pe Cornesti cind ati fost dar eram in sat.Fara suparare apa s-a limpezit suficient pentru pescuit(crede-ma ca stiu despre ce vorbesc) .Nu stiu de ce o compari cu Timisul ca nu-i apa curgatoare, niciodata nu se limpezeste sa-i vezi fundul.....
Si in ceea ce priveste balta a doua este la locul ei , nu este scazuta deloc , balta a doua n-a fost scazuta de 2 ani de cind administrez balta , tot ce curge merge pe supraplin .A treia ii golita ,o pregatim pentru populare cu puiet de o vara . Daca sunai poate iti explicam live.....
Eu oricum miine sint acolo sa zgiirii apa cu artificialele , revin cu poze daca
vor exista capturi

NO KILL
-
Cosinus
- junior

Salve!
Intrebare: cand se deschide pescuitul in prima balta la Cornesti?
-
Adi_
- veteran

Sambata, 30.04.2004, pe canalul betonat de la iesirea din Ciarda, s-a prins la rama un somn de aprox. 500 gr.

Cred ca este unul din efectele iesirii apei din Bega si Timis. Cine stie ce surprize vom mai avea in aceasta privinta...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski