Am revenit şi cu răspunsuri detaliate la feedbackul vostru. Dacă am omis pe cineva mai daţi un semn vă rog. Mulţumim tututor.
@T.Adrian mulţumim de feedback, ai PM
@Adi G s-ar putea să reuşim ceva în direcţia BASS, dar preferăm să nu spunem mai multe momentan
@p_radu: reiau un anunţ oficial de pe pagina de Facebook: Sâmbătă 9 Aprilie şi Duminică 3 Aprilie pescarii prezenţi pe baltă au întâmpinat condiţii destul de vitrege. Ca urmare şalăi şi ştiucile au fost ceva mai greu de ademenit.
Magic Lakes vă oferă o surpriză plăcută: dacă aţi fost pe baltă în una din dăţile menţionate, primiţi un bon de ieşit pe baltă în una din zilele Luni - Joi. Contactaţi-ne la 0736-333366 pentru rezervări.
Te rugăm să ne urmăreşti pe Facebook, răspundem un picuţ mai rapid acolo
@silent: mulţumim de sugestii, avem în plan să realizăm o cartografie şi să realizăm un panou al pescarilor cu cele mai bune rezultate pe Milotina Magic Lakes. Bonusurile vin şi ele în curând. Cât despre zonele prinzătoare, ne gândeam, dar strică oarecum din magia descoperii şi a partidei de pescuit în sine. Putem face multe în direcţia asta, dar am fura din magie... Mulţumim de feedbackul detaliat, ai PM

.
@Ionut the carp: mulţumim de sugesti, ai PM.
@Andrei Riga: pregătim structuri, vor fi realizate în curând
@Striper: momentan pescuitul e permis doar din barcă. Ne este mai uşor să monitorizăm evenimentele de pe baltă şi vrem să prevenim eventuale incidente.