well, acum am ajuns acasa.
am pescuit vineri , simbata, si duminica pina la ora 13.
garantez ca zvonurile despre "chelirea" milotinei sunt false. am prins bine vineri, foarte bine simbata si bine duminica (avind in vedere ca s-a schimbat grav vremea.
m-am intilnit cu liviu tomoioaga si mi-a spus o chestie logica si de bun simt:
nu are niciun interes sa scoata salaul din milotina, deoarece pt afacerea lui e mai valoros un salau prins sportiv, pe care-l eliberezi, decit sa ia 10 lei , la prima mina, pe kg de salau vindut. nu am niciun motiv sa nu-l cred, pt ca eu pescuiesc in milotina de 3 ani si pe atunci era o balta "de protocol" in care nu se pescuia si din care nu se scotea peste. daca atunci nu plasuia salau , nu are niciun motiv, nici acum, sa-l scoata.
conditiile financiare sunt 100 lei, taxa de pescuit si 30 de lei barca, cu posibilitatea de retinere a unui salau indiferent de marime.
si inca ceva , daca nu sunteti din bucuresti si vreti sa dormiti undeva nu ocoliti "hanul dorului". am dormit, ca fara pretentii pt noi pescarii(adica fara toaleta in camera, cu 25 de lei pe noapte) si am mincat fabulos (la 6.30 dimineata patronul ne-a facut omleta cu brinza de oaie, sunculita si zacusca facute in casa. 0788502818.