Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Desanchi
junior
junior

Mesaj de Desanchi » 22 Oct 2011, 21:31

Se efectua un pescuit de control ptr.stabilirea densitatii de salau si stiuca pe metru'patrat,se stia aria cercului facut de prostovol si se impartea la nr.de salai prinsi.E atat de simplu :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 23 Oct 2011, 18:10

:oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 24 Oct 2011, 08:36

Actualul proprietar este de fapt si cel initial, de la care preluasera balta alde Dan Stroborg si "echipa" dornica de a realiza ceva ce nu se mai vazuse, incredibil, cea mai tare balta, cea mai moale balta, rapitori cat remorca, salau cat Loganul si somni cat un Seria 7... Si au reusit! Pentru cateva luni...

Spre surprinderea mea, cand Liviu Tomoioaga a dat balta, nu a golit-o de rapitori. Era insa o paza stricta, mai ca paznicii de atunci nu-ti lasau gura fara dinti, inainte sa te intrebe ce faci acolo.

Dar a vandut-o de multi bani ce scotea, corect? Acum a luat-o inapoi. Si totusi, nimeni nu a scos pestele din ea? Nici acum, la a 3-a mana?????????????

Mda... Eu stiu ca sunt mai prost, de fel, dar totusi suntem mai multi aici pe forum. Sa fim cu totii, ma indoiesc!

Eu ma duc sa iau niste mono cu plute si plumbi din Dragon, cred ca scrie in noul regulament: interzis pescuitul cu naluci, plastice moi, lanseta sau mulineta. Obligatoriu prostovol sau setca cat mai fina. Si la competitiile de rapitori, primim si grenade.

ps: pescuitul de control a tot tulburat apa in ultimele luni, cand era si scazuta, nu?????

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 24 Oct 2011, 09:09

Striper scrie:... rapitori cat remorca, salau cat Loganul si somni cat un Seria 7...

ps: pescuitul de control a tot tulburat apa in ultimele luni, cand era si scazuta, nu?????
Pai daca apa era scazuta, rapitorii pomeniti mai sus au tulburat-o...
:lol: :lol: :lol:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 24 Oct 2011, 13:09

Eu inteleg ca a devenit o locatie controversata. Si-a schimbat administratorii. Cei mai vechi au redevenit cei de actualitate. Faptul ca au scos, sau nu au scos, rapitorul din balta aproape ca mi se pare nesemnificativ. Cine va impune sa va duceti acolo in continuare? Votul vostru (nostru) negativ este doar acela prin care sa uitam de aceasta locatie si sa nu o mai vizitam. Discutii gen: "a scos pestele cu prostovolul" a "navodit" , a scos pestele la japca => nu-si au rostul. El (administratia actuala) sa-si scoata pestele (treaba lui) si noi mergem mai departe (alte locatii, aparent, mai "curate"). Nimic nu-i mai simplu atat timp cat este vorba de banii nostri. :bere:

P.S. De ce sa nu uitam de Milotina si sa ne (re)amintim de... SNAGOV (spre exemplu)?
Bucuresti

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 14:12

atata timp cat nimic nu e sigur, de ce vorbiti?
nu mai bagati mortu'n casa , daca balta mai are inca potential si pestii aia mai sunt acolo in schimb pe baza la zvonuri nu mai merge nimeni , chiar sunt sanse sa se transforme intr-o balta de crap...momentan nu a zis nimeni "am fost acolo si am dat gherla" de cand s-a schimbat proprietarul. Cotele sunt scazute insa nu cred ca cineva care are o balta si un deversor poate sa se joace la ala cum vrea, e un sistem de canale care este controlat de apele romane. Pana una alta raman la parerea ca nu stie nimeni concret ca e alba sau neagra cu milotina

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 14:42

pikeman scrie:...momentan nu a zis nimeni "am fost acolo si am dat gherla" de cand s-a schimbat proprietarul...........
e un sistem de canale care este controlat de apele romane
1) sunt, chiar foarte multe, persoane care aproape au dat gherla.....
2) asta cu sistemul..... controlat de apele romane....................... e no comment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - inseamna ca tu pescuiesti exclusiv pe ape publice :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , altfel....nu-mi explic cum de ai aceasta parere :shock: :lol: :lol:

p.s.: Eugen a zis TOT ! ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 14:50

lasa bre ca s-au dat gherle si de fata cu mine,nu e bai :lol: ii ceva sa sti sa prinzi acolo desi densitatea e mare, insa au fost si zile cu muuuulte capturi mixate cu zile in care te scoteai cu un lanseu in balta de crap :lol: la jalau - evident

eu n-am prins ciuca si somn acolo, nici macar taietura...insamna ca o scos cineva pestele inainte sa il bage :lol: :lol: :lol:

aia cu apele romane nu o comenta daca nu te pricepi la concesiuni si baraje :lol:

ramai la palinca, acolo te pricepi mai bine :twisted: :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 14:52

pikeman scrie: ramai la palinca, acolo te pricepi mai bine :twisted: :lol: :lol: :lol:
OmuleStiuca ...aici cu palinca :wink: nu m-ai nimerit deloc..... Iar cat despre stavilare..... :wink: ....nush ce sa zic, cred ca ai face bine sa intrebi un crapar..... ca aia stiu mai bine cum se umbla si de ce la ape... In rest.........sparge niste seminte, poate asa-ti potolesti "setea" de scandal....amice :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 15:03

P.S. eu nu zic ca nu ii posibil sa se fi umblat cu cioara vopxita, dar nici nu bag mana in foc canu mai e peste acolo :lol:

Scrie răspuns