ce zici ?
ca parca as face si eu o vizita la milotina

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Multumim pentru harta. Si eu puteam spune cu mana pe inima ca Milotina are mai mult peste si mai calitativ decat Sarulesti. In prezent, trebuie sa ma conving singur. Si sper sa fi ramas asa, in ciuda evenimentelor intamplate pre-schimbarii de concesionar.Adrian Magic Lakes scrie:Multumim pentru discutii, feedback si idei. E foarte important pentru noi, lucram pentru a construi cea mai buna balta de rapitori din Romania, iar lucrurile se intampla pas cu pas.
Momentan nu avem casute, este in planul de dezvoltare. Voi reveni cu detaliile legate de campare. Am atasat si o harta a noii impartiri, bazinul Magic 2, dedicat doar pescuitului la rapitor are 70 ha. Pescuitul se face doar din barca, iar pentru cei care nu au barci, saptamana asta ne vine o comanda mai mare, deci vor fi la inchiriat.
Mai asteptam ideile si feedbackul vostru, care ne ajuta foarte mult. Ce v-ati dori cel mai mult de la o balta de rapitor si nu prea gasiti (sau nu ati gasit niciodata) in Romania? Multumim.
Vin cu siguranta , dar te rog un raspuns in ceea ce priveste camparea pt. ca e f. important pt. unul ca mine care vine de la peste 500km sa aibe unde pune capul...Adrian Magic Lakes scrie:@Striper: multumim mult pentru feedbackul detaliat. Proiectul e de abia la inceput, vom investi mult mai mult in continuare, atat pe partea de servicii cat si in populare si amenajari.
Pentru feedback si promptitudine vrem sa iti oferim si un mic cadou, o sapca cu Magic Lakes, o sa scriu pe privat detaliile.
@Vali, @Toni @P_Radu: va asteptam pe balta.
Eu maine trebuie sa primesc tel de la voi sa imi spuneti daca am barca duminica .. ce sa mai mai astepti!Adrian Magic Lakes scrie:@Striper: multumim mult pentru feedbackul detaliat. Proiectul e de abia la inceput, vom investi mult mai mult in continuare, atat pe partea de servicii cat si in populare si amenajari.
Pentru feedback si promptitudine vrem sa iti oferim si un mic cadou, o sapca cu Magic Lakes, o sa scriu pe privat detaliile.
@Vali, @Toni @P_Radu: va asteptam pe balta.
Micile amanunte fac diferenta. E ca atunci cand te duci cu masina la o vulcanizare sau la o spalatorie auto si 30 de minute nu ai ce face, incepi sa te uiti prin telefon si pe pereti de plictiseala... Dar vine o gagica la tine si-ti da o cafea zicand: este din partea casei! Da, e un rahat de 1 leu, o prostie pe care ti-o permiti oricand, dar te face sa te simti bine. Sau cand asteptam la Mc Donalds's in State, mi-au zis ca dureaza 4 minute comanda mea. Asa ca mi-au dat gratis niste cartofi prajiti, in semn de recunostinta pentru rabdarea mea "uriasa" de 4 minute. Vezi tu asa ceva in Romania? Foarte rar. Sau cand duci masina la service si cand o ridici vezi ca a fost si spalata, interior-exterior gratis. Cam zambesti, nu-i asa? Un gest mic, cu o valoare fizica de nimic, poate insemna enorm. Si cine descopera secretul acesta intr-o afacere, eu cred ca descopera si succesul. Si tare m-as bucura sa dau peste asa ceva la Milotina.vali stratonov scrie:P.S. De apreciat gestul cu sapca cu Magic Lakedar pescarii au alte feluri de nevoi.
![]()