BASS!!!Adrian Magic Lakes scrie: Ce v-ati dori cel mai mult de la o balta de rapitor si nu prea gasiti (sau nu ati gasit niciodata) in Romania?
Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
...si pentru ca face parte din specificul jobului meu, o sa va ofer si ceva concret.
Pe site-ul vostru http://www.magiclakes.ro/, aveti un mare bug de functionalitate, si daca selectezi "Vezi mai multe fotografii" cand e pagina default (nescrolata in jos), filmuletul embeded de pe youtube (cel din stanga imaginii), va obtura poza.
Hai spor si mai multa atentie celui care a facut siteul
Pe site-ul vostru http://www.magiclakes.ro/, aveti un mare bug de functionalitate, si daca selectezi "Vezi mai multe fotografii" cand e pagina default (nescrolata in jos), filmuletul embeded de pe youtube (cel din stanga imaginii), va obtura poza.
Hai spor si mai multa atentie celui care a facut siteul

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Sunt impotriva celor care fura pestele dar imi place sa opresc un peste pt consum in limita regulamentului (daca este stipulat ceva in acest sens). Sunt pt control la portbagaj, rucsac sau corporal si pedepsirea hotilor, dar ceeace ce am vrut sa se faca inteles este ca taxa este aberanta pt C&R.
Practic nu-l pagubesti cu nimic pe administratorul baltii.
Practic nu-l pagubesti cu nimic pe administratorul baltii.
Tipic taranului roman.... cu ceasu-n urma cateva decenii....Biban scrie: Practic nu-l pagubesti cu nimic pe administratorul baltii.
Pai, BIBANE, tu te duci pe o balta la un pescuit doar pentru a FACE PAGUBA ? ....Parca vroiam balti ingrijite, cu multi pesti... ba chiar FOARTE MARI pestii sa fie ..... ne puteam jura ca pescuim doar in sistem C&R....peste MARE sa fie..... SI ACUM ?! cand cineva investeste intr-o asemenea balta, ce facem !? Ori pagubim ...ori nu mai pagubim ?! ... Hai....
Asa ca... in nemernicia mea tocmai am facut o rezervare telefonica ptr sambata viitoare

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- junior
cu tine oricum nu vorbesc ca esti un cretin si tampit, un frustrat in plm...un neica nimeni care nu a avut jucarii cand era mic si nu se jucau copii cu tine. Din acest motiv te bagi in seama cu japca pe toate topicurile.Nemernic scrie:Tipic taranului roman.... cu ceasu-n urma cateva decenii....Biban scrie: Practic nu-l pagubesti cu nimic pe administratorul baltii.
:
HAI SICTIR!
Taticule... semeni din ce in ce mai mult cu o femeia ajunsa la menopauza....Biban scrie:cu tine oricum nu vorbesc ca esti un cretin si tampit, un frustrat in plm...un neica nimeni care nu a avut jucarii cand era mic si nu se jucau copii cu tine. Din acest motiv te bagi in seama cu japca pe toate topicurile.Nemernic scrie:Tipic taranului roman.... cu ceasu-n urma cateva decenii....Biban scrie: Practic nu-l pagubesti cu nimic pe administratorul baltii.
:
HAI SICTIR!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Da, a fost astazi deschiderea oficiala si am participat.pescarescu' scrie:Inteleg ca maine 03.04 este deschiderea oficiala.
Asteptam cu interes poze!
Pot sa spun clar ... ARE salau si stiuca si se merita sa mergeti.
Eu am ramas impresionat de partida de pescuit de astazi (personal am prins 13 salai (vreo 3 nepunctabili ... varful un exemplar estimat la 3 - 3,5kg) si 2 stiuci ~2kg si ~4-5 kg). Alte cateva driluri ratate si atacuri nefinalizate.
As putea spune ca este chiar o balta unde poti sa "inveti" jigging-ul la salau si de asemenea o pista ideala pentru o etapa de campionat la salau.
Pentru cine nu priveste pescuitul ca o metoda de a duce peste acasa sau nu este neaparat interesat sa ... "pagubeasca" patronul sau mai stiu eu ce

Or sa fie si poze in curand ... s-au facut destule, de asemenea si filmulete.
-
- veteran