Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Care sunt conditiile / regulile de pescuit pe acest lac? Taxa, c&r ? Mai ales dupa schimbarea primarului din sectorul 3. Nu de alta dar locuiesc in zona si circula tot felul de versiuni.
Re: Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Si eu locuiesc in zona si din informatiile pe care le am , deoarece in fiecare weekend im plimb copiii in parc , se poate pescuii duar pe insula 'Trandafirilor" intre pod si strandul 3 ligheane , iar in rest nu este permis .
http://www.rapitori.ro/forum/ior-tinere ... 70-40.html
@gogol , feugen
Am notat mentiunea voastra cu privire la ora mai tarzie la care ajungeti, abea ne vor ramane noua mai multe stiuci matinale de prins.
Si ca sa mai lamurim o problema discutata care nu are legatura cu iesirea noastra din Tineretului, am sunat la Primaria sector 3 si iata raspunsul oficial primit cu privire la pescuitul in IOR la acest moment:
Pescuitul in Parcul IOR este permis pe Insula Pescarilor - zona de acces in parc dinspre Scoala nr. 195; aceasta activitate se practica in mod gratuit in zona mentionata, motiv pentru care nu este necesara obtinerea vreunui permis. Mentionez ca pescuitul este permis numai in zona precizata, orice astfel de activitate in alta zona a parcului se sanctioneaza conform prevederilor legale in vigoare (amenda).
M.M.
Sef Serviciu Cultura Educatie Sport Primaria Sector 3
http://www.rapitori.ro/forum/ior-tinere ... 70-40.html
@gogol , feugen
Am notat mentiunea voastra cu privire la ora mai tarzie la care ajungeti, abea ne vor ramane noua mai multe stiuci matinale de prins.

Si ca sa mai lamurim o problema discutata care nu are legatura cu iesirea noastra din Tineretului, am sunat la Primaria sector 3 si iata raspunsul oficial primit cu privire la pescuitul in IOR la acest moment:
Pescuitul in Parcul IOR este permis pe Insula Pescarilor - zona de acces in parc dinspre Scoala nr. 195; aceasta activitate se practica in mod gratuit in zona mentionata, motiv pentru care nu este necesara obtinerea vreunui permis. Mentionez ca pescuitul este permis numai in zona precizata, orice astfel de activitate in alta zona a parcului se sanctioneaza conform prevederilor legale in vigoare (amenda).
M.M.
Sef Serviciu Cultura Educatie Sport Primaria Sector 3
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Mersi fain pentru promptitudinea raspunsului, stimate confrate!!!
Insula Trandafirilor este aceeasi cu Insula Pescarilor ? La spining cu voblere, cicade, lingurite, merge / intra ceva?

Nu mai e rapitor acolo, doar foarte vagi si rare urme ... restul e legenda si/sau istorie ...
Vegas_75 scrie:Nu mai e rapitor acolo, doar foarte vagi si rare urme ... restul e legenda si/sau istorie ...

-
- veteran
A fost intr-o vreme plin de stiuca si biban pe IOR. De cand s-a interzis pescuitul nu stiu care mai este situatia. Dar daca e stiuca, are o gramada de rosioara de mancat, sunt zone in care sunt carduri de sute de rosioare grase.
Parerea mea este ca in IOR ma sunt ceva BUCATI mari de STIUCA nepescuite si hrana ar avea, ca e plin de albitura . Mai prost e cu reproducerea ei de cand au bagat somnul pitic .
E un paznic la vechiul debarcader , care e si paznic la terasa - restaurant din zona , care mai intra cu barca langa insula cu rate si se mai lupta din cand in cand la undita cu cate un crap , cum a fost asta vara si dupa ce la plimbat cu barca jumatate de ora in jurul insulei , la pierdut langa barca.
E un paznic la vechiul debarcader , care e si paznic la terasa - restaurant din zona , care mai intra cu barca langa insula cu rate si se mai lupta din cand in cand la undita cu cate un crap , cum a fost asta vara si dupa ce la plimbat cu barca jumatate de ora in jurul insulei , la pierdut langa barca.

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Eu am fost in IOR acum cca. doua saptamani si am vorbit cu cei care erau acolo la pescuit albitura si nu erau putini. Nimeni nu mai dadea dupa stiuca, iar ei nu mai stiau nimic despre stiuca, sa mai fie acolo, nu-si mai aminteau sa fi vazut recent pe cineva prinzand stiuca acolo. Acum astea sunt informatiile pe care le-am obtinut, adevarul pur este acolo in balta acoperit de apa ...
-
- veteran
Daca nimeni nu dadea dupa stiuca, cum era sa prinda cineva stiuca?
Eu stiu ca stiuca exista inca in IOR si merita incercat, mai ales dupa ce nu s-a mai pescuit cativa ani. Merita incercat, dupa parerea mea, nu ai ce sa pierzi. Acum multi ani se prindea bine la gume si la table. Au fost prinse frecvent exemplare de 9 kg...dar au trecut ceva ani de atunci.

Nu mai ramine decit sa merg si sa vad ce si cum. Vorba aia, incercarea moarte nu are !