Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Cam reluctanti noii paznici in uniforme maro.... Ca ei nu fac si nu inchid ochii ca cei de dinainte de la BGS.... Am incercat sa-i induplec, dar nexam!!! 

Am fost de cateva ori pe IOR anul acesta, dar rapitor nu am vazut deloc...si au incercat destui. Se prinde caras, somotei si novac...cam 2-3 bucati pe zi/balta la vreo 50 lansete in apa...deci aer curat, frumos si daca ai noroc ...si iei un caras fugi acasa ca altceva nu mai prinzi. Am luat caras la 1,7 kg si novac la 3...dar caras mai mare ca in IOR rar gasesti....recordul e de 3,2 kg din ce spuneau cei de pe balta undeva in septembrie
Ai fost doar pe insula?pokemonu scrie:Am fost de cateva ori pe IOR anul acesta, dar rapitor nu am vazut deloc...si au incercat destui. Se prinde caras, somotei si novac...cam 2-3 bucati pe zi/balta la vreo 50 lansete in apa...deci aer curat, frumos si daca ai noroc ...si iei un caras fugi acasa ca altceva nu mai prinzi. Am luat caras la 1,7 kg si novac la 3...dar caras mai mare ca in IOR rar gasesti....recordul e de 3,2 kg din ce spuneau cei de pe balta undeva in septembrie
Si un raspuns care poate te ajuta ....stiuca (ca si ceilalti pesti mari) nu prea mai este pe I.O.R. ....... de la pescarii care sunt zi de zi pe lac am aflat asta mai in primavara cum ca in momentul in care B.G.S. a pierdut contractul de paza al parcului Bogdan a dispus dragarea lacului si navodirea lui ,a tras cam tot pestele ce era de tras ...peste ce a fost transportat la iazul sau personal din Dragoiesti....sper sa iti fi fost de folos
Mersi fain. Cam acelasi lucru l-am auzit inca de la 2 persoane, asadar e cam oabla treaba. 

-
- veteran
M-ar bucura tare mult sa fi fost eliberata. Lacul asta, asa mic cum pare, a dat multe exemplare sarite de 10 kg intr-o vreme. Iar la cata rosioara este, ar avea cu ce sa se hraneasca stiucile. Nu ar strica si niste salai relocati din balti care sunt haituite de catre pescarii braconieri, gen Pantelimon, macar in acest lac ar avea sanse mai mari sa creasca.
Din pacate pescarii care isi fac veacul pe acolo nu prea iarta nimic, pensionari etc... Astea sunt niste exemplare ratacite prin balta si la marimea asta sunt rare