Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul IOR - Titan. Conditii, noutati?
Spiridusule dar de unde esti tu atat de sigur si convins ca mai e stiuca acolo dupa atatia ani , atat timp cat nimeni nu mai vorbeste despre ea , n-a mai vazut-o la culoare ? Cei cu care am vb acolo mai au si ei prieteni cunoscuti si s-ar fi dus vestea daca erau ceva capturi recente ma gandesc, ca lumea vorbeste.
Nu sunt ironic absolut deloc, dar esti foarte convins in ceea ce spui insa mai toate dovezile palpabile converg in directia ca acolo n-a mai ramas mare lucru din stiuca de altadata. Nu contest ca in tot lacul n-or mai fi 3-4 bucati mari gemene la jde kile dar nu mai e densitate de stiuca cum era odata ca sa merite sa mai dai dupa ea cu sanse sa si prinzi.
Ma rog amandoi facem supozitii pe baza informatiilor pe care le detinem si in care credem dar pana la acest moment n-am primit vesti incurajatoare si/sau reale/actuale despre lacul ala. Trebuie sa mai verificam daca avem chef dar din pacate timpul pe care-l am e limitat ...
Nu sunt ironic absolut deloc, dar esti foarte convins in ceea ce spui insa mai toate dovezile palpabile converg in directia ca acolo n-a mai ramas mare lucru din stiuca de altadata. Nu contest ca in tot lacul n-or mai fi 3-4 bucati mari gemene la jde kile dar nu mai e densitate de stiuca cum era odata ca sa merite sa mai dai dupa ea cu sanse sa si prinzi.
Ma rog amandoi facem supozitii pe baza informatiilor pe care le detinem si in care credem dar pana la acest moment n-am primit vesti incurajatoare si/sau reale/actuale despre lacul ala. Trebuie sa mai verificam daca avem chef dar din pacate timpul pe care-l am e limitat ...
-
- veteran
De la cineva care baga plasele in balta stiu. Multumit de raspuns? Prinde stiuca zilnic.
Si pana la unrma cum e, te lasa sa pescuiesti pe tot lacul sau doar intr-o zona anume???
In cazul asta imi scot palaria in fata acestor informatii pe care le ai si daca zici ca asa stau lucrurile ar trebui sa ne pierdem 3-4 ore pe acolo intr-o zi sa le verificam corespunzator.spiridusul scrie:De la cineva care baga plasele in balta stiu. Multumit de raspuns? Prinde stiuca zilnic.
Se pescuieste numai intr-o singura zona a lacului, a se vedea topicul IOR, Tineretului deschis de Spiridusul.
sunteti de groaza... ce dracu vreti sa va demonstrati?...

...cred ca-i afecteaza fazele lunii. (acu' le cresc coltii)

no, bini ca macar tu vezi acelasi lucru...
beyyyy, potoliti-va ... ce dracu aveti

beyyyy, potoliti-va ... ce dracu aveti
Nu mai zic nimic si mai bine tac ca spiridusul tabara gramada pe mine ca e pe dos, ca e alba ba e neagra si cu mot ... ma opresc aici ca o dam in dezbinare in loc de dezbatere. Ma mananca si pe mine degetele sa scriu , el ma hartzuieste pe toate topicurile , deja ma simt urmarit si marginalizat ... de emotie am si uitat ce vroiam sa mai spun

-
- veteran
N-am Vegasule nimic cu tine, dar spun si eu ce stiu despre acest lac, nimic altceva. Iar daca pozitia mea de pe topicul celalalt a fost prea transanta imi cer scuze.
Nu e problema Spiridusule, nu ma sperii eu asa usor iar de suparat, imi trece repede, ma mai aprind si eu uneori. Ca sa te iert trebuie sa bagam impreuna in IOR o partida ca sa ingropam securea razboiului si sa dezgropam stiucile alea din misterul in care stau invaluite de genereaza atatea legende, proverbe si zicatori.
Poate se baga si Ghenadie ca sa ne dovedeasca in cele din urma ca si lemnele pictate's got talent (eu sunt tot nelamurit
) precum si maestrul D_ali iscusitul, iar daca niciunul dintre noi nu va vedea culoarea la stiuca timp de 3-4-5 ore intr-un weekend dis de morning, ma lasi si pe mine sa declar ca ... "pe aici candva a fost stiuca". Vice-versa, daca vom da peste ea acolo in cuibar, juram ca n-o sa spunem la nimeni ca am vazut-o. 
Poate se baga si Ghenadie ca sa ne dovedeasca in cele din urma ca si lemnele pictate's got talent (eu sunt tot nelamurit