Lacul Colibita (Jud BN)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Povestile cu scafandrii speriati sunt in general niste blla bla-uri , un fel de bau bau pentru oameni mari.
exista si explicatii . Sticla de la vizorul castii de scafandru produce un efect optic de marire a obiectelorvazute in apa.Daca apa mai e si putin tulbure.......e clar
Lostritele care erau in Tarnitza nu sunt insa povesti .Am vazut cu ochii mei .
exista si explicatii . Sticla de la vizorul castii de scafandru produce un efect optic de marire a obiectelorvazute in apa.Daca apa mai e si putin tulbure.......e clar
Lostritele care erau in Tarnitza nu sunt insa povesti .Am vazut cu ochii mei .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Bine zis "au fost" ! Pastravi de lac or mai fi (pe Tarnita si pe celelalte 2 lacuri vecine - Somesu Cald si Gilau) dar lostrite nu cred ca mai sunt.Sorin scrie:Doar ca pe Tarnitza chiar au fost lostrite si pastravi de lac.
Mari
Daca sunt sau au fost lostrite pe Colibita nu pot sa spun pentru ca nu am fost de multe ori acolo dar parerea mea pesronala este ca nici nu au fost...
- RaresDumitru
- utilizator constant
legendele cu lostrite sunt prezente in mai toate zonele, am auzit de ele si la Vidraru, si la Bicaz, insa pina la urma nu stim daca este adevarat pina nu vedem cu ochii nostri.
Ce pot sa spun este ca am vazut pastrav mare de tot la Belis, din pacate nu prins de mine, si la Tarnita de asemenea, nici asta prins de mine.
Sper din tot sufletul, spre binele pescarilor, sa mai existe oameni care sa dea drumul pestilor mari ca sa poata fi prinsi si de altii.
Ce pot sa spun este ca am vazut pastrav mare de tot la Belis, din pacate nu prins de mine, si la Tarnita de asemenea, nici asta prins de mine.
Sper din tot sufletul, spre binele pescarilor, sa mai existe oameni care sa dea drumul pestilor mari ca sa poata fi prinsi si de altii.
Salut,povestea cu lostrita am auzito si eu era culmea sa nu o aud (locuid in bistrita)de prins na prins nimeni eu nu cred ca este nici in ruptul capului,dar pastrav de lac va garantez eu ca este ,eu nu am fost de ceva vreme buna la colibita dar am prieteni care au luat pastrav de lac peste kil la vobler...
-
- junior