LACUL COLIBITA BISTRITA-NASAUD

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

lixandroaia mircea
utilizator nou
utilizator nou

LACUL COLIBITA BISTRITA-NASAUD

Mesaj de lixandroaia mircea » 06 Mar 2008, 13:23

Dragi pescari, am mai scris in urma cu ceva vreme despre Lacul Colibita, lucrurile s-au schimbat si nu in bine. Anul trecut, fiind mandru de comoara judetului nostru Lacul Colibita, am fost cu niste prieteni sa vada minunea si am dat numai de anuntul "proprietate privata", cabana langa cabana, astfel incat sa nu te mai poti strecura la apa, iar la "coada"lacului, unde se revarsa Raul Mita, o sumedienie de pescari ciupeau din cand in cand cate un clean.Cei care pescuiau la stationara, spre dezamagirea mea, aveau in dreapta lor o sticla de plastic taiata in care inotau dezamagiti niste puiet de salau.Am fost surprins cand la intrebarea "merge, merge?"am primit un raspuns evaziv "cat de 2 conserve..."iar acesti sa ii numim pescari fac praf puietul depus in lac acum un an de catre AGVPS, pentru o chifteluta sau o conservuta...
Dezamagitor si lipsit de simtul responsabil, rusine chiftelistilor si conservarilor de genul asta, care ne lasa incet, incet, fara speranta pestelui de maine.
Aaa, si stimati "pescari" strangeti naibii mizeria din jurul dumneavoastra, am avut femeie de servici la coada lacului, da si-a dat demisia, asa ca pt confortul nostru, ca voua va place in mizerie, strangeti pungile, luati conservele si sticlele.Vrem sa respiram aer curat la munte, nu putoarea gunoaielor voastre.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Mar 2008, 13:47

Puietii de salau de unde erau ?
Prinsi de acolo sau adusi de acasa in sticla?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 06 Mar 2008, 13:52

pesemne ca erau prinsi, ca nu cred ca i-au adus pe post de momeala. in orice caz pacat de ei.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

lixandroaia mircea
utilizator nou
utilizator nou

populare

Mesaj de lixandroaia mircea » 06 Mar 2008, 13:53

puietul provine din lac, a fost o polulare masiva din ceea ce m-am interesat la AGVPS, cu puiet de salau.
partea proasta ca fiind mic, puietul desalau trage si la capat de viermisor, spre satisfactia "marilor pescari".
Nu mai exista limite, bun simt si lege... eu le-as confisca sculele, le-as dona unor copii dornici de pescuit, si le-as pune interdictie si la privitul apelor.
In alte tari protectia naturii inseamna si un respect enorm al omului de rand, autoritatile fac .... la noi de ce sa faca sa hranim prostii??

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Mar 2008, 13:54

Sau sa pun intrebarea altfel : pe Colibita este si salau?

lixandroaia mircea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lixandroaia mircea » 06 Mar 2008, 13:59

da, sau a fost datorita marlanilor.
Lacul este plin de pastrav, clean la "coada"lui, la gura de varsare a raului Mita, sunt monstrii ce sperie scafandrii, este un lac imens unde merita sa te duci doua - trei zile cu cortul.
Suntem cel putini 5 martori ... de alte meserii decat cea de mincinosi - pescari, care am vazut lostrita pe suprafata lacului.
dea Domnul sa se amenajeze calumea ca eu dau si 100 ron/ zi, dau si drumul pestilor... numai sa am satisfactia unui pescuit acolo fara mizerii si gunoaie...
Stima, si poate ne vedem pe acolo....eu mi-am vizat permisul si pt accesul pe lac.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 06 Mar 2008, 14:06

fisherman scrie:pesemne ca erau prinsi, ca nu cred ca i-au adus pe post de momeala. in orice caz pacat de ei.
Fisherman,stai asa si nu pleca.
Am o mica curiozitate:
Esti cumva din Buzau?
Ai terminat cumva liceul Mihai Eminescu,promotia '99?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 06 Mar 2008, 14:10

nu. sunt alba-iulian de la nastere. si as vrea sa fi terminat liceul in 99. din pacate l-am terminat cu muuult inainte.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 06 Mar 2008, 14:24

fisherman scrie:nu. sunt alba-iulian de la nastere. si as vrea sa fi terminat liceul in 99. din pacate l-am terminat cu muuult inainte.

Am avut un amic in liceu pe care nu l am vazut de ani buni pe care personal il botezasem "fisherman" si asta ii ramasese porecla si care a dat la o facult in Alba Iulia dupa ce am term cu totii.Ma gandeam ca s a stabilit acolo omu'.As fi vrut sa depanam una alta daca erai..el. :wink: Stiu ca parca si el avea o pasiune pt calculatoare.
Ma gandeam ca... "esti" el.

Atunci..scuze de derangi.

Fire Intinse..

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 06 Mar 2008, 14:27

Sunt multi pe care ii cunosteam si care se fac ca nu te au vaz in viata lor, daca ii abordezi(recunosti) deodata pe strada sau in alta locatie, ma rog.

Chestii bolnavicioase,pe care nu le inteleg. Eu sunt mai lipicios de fel.

Scrie răspuns