LACUL COLIBITA BISTRITA-NASAUD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
LACUL COLIBITA BISTRITA-NASAUD
Dragi pescari, am mai scris in urma cu ceva vreme despre Lacul Colibita, lucrurile s-au schimbat si nu in bine. Anul trecut, fiind mandru de comoara judetului nostru Lacul Colibita, am fost cu niste prieteni sa vada minunea si am dat numai de anuntul "proprietate privata", cabana langa cabana, astfel incat sa nu te mai poti strecura la apa, iar la "coada"lacului, unde se revarsa Raul Mita, o sumedienie de pescari ciupeau din cand in cand cate un clean.Cei care pescuiau la stationara, spre dezamagirea mea, aveau in dreapta lor o sticla de plastic taiata in care inotau dezamagiti niste puiet de salau.Am fost surprins cand la intrebarea "merge, merge?"am primit un raspuns evaziv "cat de 2 conserve..."iar acesti sa ii numim pescari fac praf puietul depus in lac acum un an de catre AGVPS, pentru o chifteluta sau o conservuta...
Dezamagitor si lipsit de simtul responsabil, rusine chiftelistilor si conservarilor de genul asta, care ne lasa incet, incet, fara speranta pestelui de maine.
Aaa, si stimati "pescari" strangeti naibii mizeria din jurul dumneavoastra, am avut femeie de servici la coada lacului, da si-a dat demisia, asa ca pt confortul nostru, ca voua va place in mizerie, strangeti pungile, luati conservele si sticlele.Vrem sa respiram aer curat la munte, nu putoarea gunoaielor voastre.
Dezamagitor si lipsit de simtul responsabil, rusine chiftelistilor si conservarilor de genul asta, care ne lasa incet, incet, fara speranta pestelui de maine.
Aaa, si stimati "pescari" strangeti naibii mizeria din jurul dumneavoastra, am avut femeie de servici la coada lacului, da si-a dat demisia, asa ca pt confortul nostru, ca voua va place in mizerie, strangeti pungile, luati conservele si sticlele.Vrem sa respiram aer curat la munte, nu putoarea gunoaielor voastre.
-
- utilizator nou
populare
puietul provine din lac, a fost o polulare masiva din ceea ce m-am interesat la AGVPS, cu puiet de salau.
partea proasta ca fiind mic, puietul desalau trage si la capat de viermisor, spre satisfactia "marilor pescari".
Nu mai exista limite, bun simt si lege... eu le-as confisca sculele, le-as dona unor copii dornici de pescuit, si le-as pune interdictie si la privitul apelor.
In alte tari protectia naturii inseamna si un respect enorm al omului de rand, autoritatile fac .... la noi de ce sa faca sa hranim prostii??
partea proasta ca fiind mic, puietul desalau trage si la capat de viermisor, spre satisfactia "marilor pescari".
Nu mai exista limite, bun simt si lege... eu le-as confisca sculele, le-as dona unor copii dornici de pescuit, si le-as pune interdictie si la privitul apelor.
In alte tari protectia naturii inseamna si un respect enorm al omului de rand, autoritatile fac .... la noi de ce sa faca sa hranim prostii??
-
- utilizator nou
da, sau a fost datorita marlanilor.
Lacul este plin de pastrav, clean la "coada"lui, la gura de varsare a raului Mita, sunt monstrii ce sperie scafandrii, este un lac imens unde merita sa te duci doua - trei zile cu cortul.
Suntem cel putini 5 martori ... de alte meserii decat cea de mincinosi - pescari, care am vazut lostrita pe suprafata lacului.
dea Domnul sa se amenajeze calumea ca eu dau si 100 ron/ zi, dau si drumul pestilor... numai sa am satisfactia unui pescuit acolo fara mizerii si gunoaie...
Stima, si poate ne vedem pe acolo....eu mi-am vizat permisul si pt accesul pe lac.
Lacul este plin de pastrav, clean la "coada"lui, la gura de varsare a raului Mita, sunt monstrii ce sperie scafandrii, este un lac imens unde merita sa te duci doua - trei zile cu cortul.
Suntem cel putini 5 martori ... de alte meserii decat cea de mincinosi - pescari, care am vazut lostrita pe suprafata lacului.
dea Domnul sa se amenajeze calumea ca eu dau si 100 ron/ zi, dau si drumul pestilor... numai sa am satisfactia unui pescuit acolo fara mizerii si gunoaie...
Stima, si poate ne vedem pe acolo....eu mi-am vizat permisul si pt accesul pe lac.
fisherman scrie:nu. sunt alba-iulian de la nastere. si as vrea sa fi terminat liceul in 99. din pacate l-am terminat cu muuult inainte.
Am avut un amic in liceu pe care nu l am vazut de ani buni pe care personal il botezasem "fisherman" si asta ii ramasese porecla si care a dat la o facult in Alba Iulia dupa ce am term cu totii.Ma gandeam ca s a stabilit acolo omu'.As fi vrut sa depanam una alta daca erai..el.

Ma gandeam ca... "esti" el.
Atunci..scuze de derangi.
Fire Intinse..