LACUL COLIBITA BISTRITA-NASAUD

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 06 Mar 2008, 14:27

nici o problema!
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Mar 2008, 14:30

rosu r. scrie:Sau sa pun intrebarea altfel : pe Colibita este si salau?
Da este dar tre sa stii sa-l prinzi. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Mar 2008, 15:23

Asa e !
Ma inclin cu respect ! :D
Eu stiu sa prind ft bine , decat ca prind beri , fripturi si alte dinastea !
Da tu ai prins Vali? Si asta nu e cu rautate , decat ca o simpla curiozitate !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Mar 2008, 18:35

Da ,Razvane am prins vre-o 2 :oops: si inca 4 "tacuri" :twisted: oricum departe de Valea Argovei (prietenii stie). M-au invitat prietenii mei de la Clubul Esox Bistrita anul trecut in octombrie la o partida de "salau de Colibita" ,Din pacate am prins o vreme ciinioasa si salaii au fost cam retinuti dar sa stii ca intr-un viitor nu prea indepartat Colibita are sa fie fieful pescarilor de salau din Ardeal la modul cum s-au adaptat si mai ales ca nu are dusman pe lantul trofic.
Posibil ca in citiva ani sa dispara cleanul ,carasul si alte albituri din cauza lui, dar stii cum se zice :cel puternic invinge ...cel slab .....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 06 Mar 2008, 19:35

lixandroaia mircea scrie: Stima, si poate ne vedem pe acolo....eu mi-am vizat permisul si pt accesul pe lac.
Apartine de AGVPS lacul ? Si in ce perioade e voie de pescuit pe lac ?
Cand am fost acolo ultima data , eram in armata la Bargau si de acolo am fost la colibita dar barajul era in constructie pe atunci :D .

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 07 Mar 2008, 02:52

Ultima data am fost la colibita acum 2 ani... inca de atunci nu prea mai aveai unde te apropia de lac pe motiv de garduri si vile. :cry: N-am vazut decat clean mic si cativa strapazani anemici . Lacul e superb, locul de vis, pacat de fauna de pe maluri , pe aia cu "spate" ii doare la basca si isi trag gardul pana in apa, cica "interzis pentru coate-goale" iar aia mai amarasteni traiesc cum pot in cocioabe si fura copaci de pe mal si ii trag pe apa. In cativa ani se alege praful de tot .

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 07 Mar 2008, 09:03

:cry: Pacat,frumoasa zona.
:respekt:
Multa lume, putini oameni...

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 07 Mar 2008, 09:31

Axa , sa sti ca nu iti dau dreptate totala in tot ce spui despre zona, ca si pe oriunde nu exista padure fara uscaturi si sunt destui baboieri care placa acasa cu plasa plina de clenuti de 20-25 cm si strapi la fel de mari, dar mai sunt si oameni interesati de bunastarea locului, anultrecut s-au facut cateva populati cu salau(trei daca nu ma insel), si cu pastrav(doua sau trei), iar lacul este destul de bine populat cu multe speci .
Despre acesul la lac din pacate trebuie sa iti dau dreptate, este destul de greu acesibil dar dincolo de baraj sunt foarte multe locuri in care poti sa sa stai cu cortul......deci este se poate si pescui, dupa cum merg treburile eu sper ca acest loc sa nu se distruga in cativa ani cum spui tu ci sa prospere (si aici nu ma gandesc la inmultirea vilelor si a gardurilor care ingradesc acesul la apa).
Sper sa ne vedem cati mai multi anul acesta la o partida pe spining pe Colibita si de ce nu si la etapa a treia campionatului national de spining pe care Esox Spining Club o va organiza aici si sper ca rezultatele sa nu contrazica ceea ce am zis eu aici.
Sa auzim de bine!:wink:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 07 Mar 2008, 09:56

Ce permis e valabil pe el poate dau o fuga pe el pe la vara.
the angler is catching xxx, not by the lure

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 07 Mar 2008, 11:54

Momentan este valabil permisul de Agvps pentru ape de munte.

Scrie răspuns