lacul Bicaz, raul Bistrita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lacul Bicaz, raul Bistrita
a fost cineva in vara prin zona, cum mai sta treaba ?
am auzit ca pe Bicaz se iau bibani frumosi.....
si ca pe Bistrita in sus spre Vatra Dornei inca se mai prinde pastrav frumos.....
am auzit ca pe Bicaz se iau bibani frumosi.....
si ca pe Bistrita in sus spre Vatra Dornei inca se mai prinde pastrav frumos.....
Ultima oară modificat 24 Ian 2005, 10:02 de către danr, modificat 1 dată în total.
- costica_fishing
- veteran
Am trecut eu pe acolo, dar vreo hectare (spre coada) din lacul cu pricina erau acoperite de peturi si gunoaie, de mi s-a facut scarba.
Pastrav nu am vazut sa se prinda, insa mai dadeau unii dupa el. Oricum, de cand s-a stricat vremea, slabe sanse pt ca se tulbura repede.
Am mai postat asta pe forum
Dar nu-mi spune ca te-ai duce pana la Bicaz ca sa dai dupa bibani
Pastrav nu am vazut sa se prinda, insa mai dadeau unii dupa el. Oricum, de cand s-a stricat vremea, slabe sanse pt ca se tulbura repede.
Am mai postat asta pe forum
Dar nu-mi spune ca te-ai duce pana la Bicaz ca sa dai dupa bibani

- costica_fishing
- veteran
lacul de la bicaz a fost curatat de gunoaie.pesta se prinde mai mult la plasa de catre localnici. nu are cine-l pazi .acelasi lucru se intampla si pe celelalte lacuri de pe bistrita pana la bacau.cei de la centrale golesc si umplu lacurile dupa bunul plac si pestii nu mai au conditii de inmultire.pescarii de la noi iau permis la bacau , vaslui, iasi.la noi nu se merita(in neamt}am auzit ca in balta brailei sunt locuri bune de pescuit, ca sunt locuri asemanatoare cu cele din delta si ca se poate ajunge cu barca. asa o fi?
-
- veteran
am fost weekendul trecut si era o mizerie totala, numai peturi peste tot, garduri, vremea a fost urata, si nu am prins decat vreo 3-4bibani...un avatel... doi carasi...si un clenulet... i-am eliberat din milaeugend scrie:lacul de la bicaz a fost curatat de gunoaie.pesta se prinde mai mult la plasa de catre localnici. nu are cine-l pazi .acelasi lucru se intampla si pe celelalte lacuri de pe bistrita pana la bacau.cei de la centrale golesc si umplu lacurile dupa bunul plac si pestii nu mai au conditii de inmultire.pescarii de la noi iau permis la bacau , vaslui, iasi.la noi nu se merita(in neamt}am auzit ca in balta brailei sunt locuri bune de pescuit, ca sunt locuri asemanatoare cu cele din delta si ca se poate ajunge cu barca. asa o fi?

oricum daca nu facem ceva.... totul se va duce de rapa

-
- veteran
vin unii de la agvps, dar nu stii daca sunt localnici sau chiar sunt cei de la agvps, cica taxa e de 15ron/zi...nuke scrie:Are cineva info proaspete despre lacul Bicaz(taxe,capturi..etc)???
Langa statiunea Durau pe unde se mai poate pescui(chiar si la stationar...)???
Am un mic concediu in zona si vreau sa scap de...nevasta.![]()
![]()
Multumesc anticipat pt ajutorul dvs.
nu stiu poate mai inspre vara....dar acum... ce mi-e ca-ti faci nervi cu nevasta ce mi-e ca te duci acolo...

-
- veteran
AM vrut sa ma duc pe bistrita, la pastrav...este intradevar pastrav frumos...da nu ai voi sa pescuiesti decat in primii 6 km de la "varsare spre izvor" unde nu prinzi nimic... Nu stiu ce sa mai faca sacalii sa distruga....nuke scrie:Multumesc Ionut pt info....
Alte locuri in zona or mai fi oare?????????![]()
Sau nu mai am nici o sperantza...

- andreypck
- utilizator constant
In ce localitate ziceai ca se pescuieste "cu 6km spre i
In ce localitate ziceai ca se pescuieste "cu 6km spre izvor de la varsare" pe bistrita ca e f interesanta chestia asta si vreau sa ma interesez!
Si ai mai zis ca "ei in schimb baga plasele... in sus pe munte stau unul pe un mal unul pe celalalt mal, si merg cu plase in susul raului "
ZI-MI TE ROG LOCALITATEA unde se face asa ceva!
E clar ca la noi se braconeaza, dar asta e din cale-afara!Trebuie luate masuri!
Va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc anticipat!
Salut!
Si ai mai zis ca "ei in schimb baga plasele... in sus pe munte stau unul pe un mal unul pe celalalt mal, si merg cu plase in susul raului "
ZI-MI TE ROG LOCALITATEA unde se face asa ceva!
E clar ca la noi se braconeaza, dar asta e din cale-afara!Trebuie luate masuri!
Va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc anticipat!
Salut!