La Marea Rosie

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 24 Iul 2008, 14:44

costica_fishing inca nu am ajuns...prin septembrie merg. Poate prind si eu o baracuda dintoasa :D, ca sepie parca nu ma incanta ideea :|.
Din cate am vazut prin albume foto echipamentul trebui sa fie destul de"heavy", si daca spui ca pe acolo nu se prea gaseste inseamna ca trebuie sa ma apuc de cumparaturi...ceva sugestii in materie de voblere, fire? Batzul as vrea sa fie unul cat mai scurt sa nu ma incurce la avion... Am unul de 2.10 m si 50 -150 g. Am ce face cu el? Sau alti bani alta distractie?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Iul 2008, 16:46

cred ca ai avea ce face cu el numai daca te iau altii cu ei in barca la pescuit.
In zona Palma de Mallorca nu prea am vazut locuri foarte promitatoare. Prea multa plaja. Posibil prin porturi sau pe lg diguri sa gasesti niste baracude abia eclozate. Si acolo sunt probleme, ca nu prea te lasa sa intri port (teritoriu privat, cica tre sa fi membru, bla bla....)
Partea de est a insulei de mai stancoasa, cu maluri abrupte, apa adanca aproape de mal.....s-ar putea sa fie ceva pe acolo.
Altfel, berea e buna...

Parerea mea. :D
near the beer

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Sep 2008, 11:39

costica_fishing scrie:cred ca ai avea ce face cu el numai daca te iau altii cu ei in barca la pescuit.
In zona Palma de Mallorca nu prea am vazut locuri foarte promitatoare. Prea multa plaja. Posibil prin porturi sau pe lg diguri sa gasesti niste baracude abia eclozate. Si acolo sunt probleme, ca nu prea te lasa sa intri port (teritoriu privat, cica tre sa fi membru, bla bla....)
Partea de est a insulei de mai stancoasa, cu maluri abrupte, apa adanca aproape de mal.....s-ar putea sa fie ceva pe acolo.
Altfel, berea e buna...

Parerea mea. :D
Costica , ai pescuit , sau numa te-ai uitat :lol: Ai vazut intinderea aia de apa si nu ai stiut unde sa arunci , sau cum o fost faza :lol:
Is curios ce o sa prinda Nes , vad ca incearca pe cont propriu :twisted:

Fir Intins!!!

Puiu.BZ
veteran
veteran

zargan

Mesaj de Puiu.BZ » 20 Oct 2008, 13:46

Va salutez cu respect!
Ramasesem dator cu ceva detalii despre ceea ce a fost sa fie Marea Rosie, intr-o zona aproape de Suez, cu minunatiile specifice regiunii dar si cu inconvenientele de rigoare. Cel mai mare si mai ingrozitor a fost caldura, care pe la orele amiezii te facea un clei jegos, pe care nici mustele nu se asezau.
Am vazut acolo, la Sohna (in araba inseamna fierbinte), caci asa se numeste regiunea despre care va povestesc, pontoane de peste 1 km al caror capete se pierdeau in mare, am vazut fenomenul de flux reflux care te lasa fara apa la tarm pe distante de cel putin 5-600 de metri, ei bine, am vazut ditamai zarganii care m-au impresionat realmente si alte grupuri de pesti adevarati dar pe care n-am avut bucuria suprema de a-i agata prin vre-unul din mijloacele cunoscute, adica woblere, shad-uri, twistere. NImic. Singura naluca demna de recunostinta mea a fost un red head de 9 cm, la care el, zarganul de 1 metru jumate, sau animalul din el, a prezentat o urma de interes, l-a clampanit de doua trei ori cu ciocul ala cat Italia dupa care s-a intors nepasator cu spatele. SI-ar mai fi multe de spus dar timpul este pretios pentru toti.
Din aceasta cauza n-am nici cu ce sa ma laud,,,pescareste vorbind! Va salut!

Scrie răspuns