Va salutez cu respect!
Ramasesem dator cu ceva detalii despre ceea ce a fost sa fie Marea Rosie, intr-o zona aproape de Suez, cu minunatiile specifice regiunii dar si cu inconvenientele de rigoare. Cel mai mare si mai ingrozitor a fost caldura, care pe la orele amiezii te facea un clei jegos, pe care nici mustele nu se asezau.
Am vazut acolo, la Sohna (in araba inseamna fierbinte), caci asa se numeste regiunea despre care va povestesc, pontoane de peste 1 km al caror capete se pierdeau in mare, am vazut fenomenul de flux reflux care te lasa fara apa la tarm pe distante de cel putin 5-600 de metri, ei bine, am vazut ditamai zarganii care m-au impresionat realmente si alte grupuri de pesti adevarati dar pe care n-am avut bucuria suprema de a-i agata prin vre-unul din mijloacele cunoscute, adica woblere, shad-uri, twistere. NImic. Singura naluca demna de recunostinta mea a fost un red head de 9 cm, la care el, zarganul de 1 metru jumate, sau animalul din el, a prezentat o urma de interes, l-a clampanit de doua trei ori cu ciocul ala cat Italia dupa care s-a intors nepasator cu spatele. SI-ar mai fi multe de spus dar timpul este pretios pentru toti.
Din aceasta cauza n-am nici cu ce sa ma laud,,,pescareste vorbind! Va salut!