La Marea Rosie

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Iun 2008, 14:01

Puiule , tocmai ce am scris un post kilometric si din greseala nu l-am trimis , am iesit si adio post :twisted:
Nu te strica cu rusii , Rapala X-Rap alb de 10 cm , sau mai mare daca ii loc , leader fluoro gros , textil 20 lb si bagi la baracuda . Schimba ancorele cu ceva mai solide , da nu mai mari plus o scula ca se scoti din guritza :) . Daca dai un zoom pe poza vezi ce dintzisori are :lol: http://s271.photobucket.com/albums/jj14 ... C00890.jpg Este si in Canalu de Suez , din cite se vorbeste .
Cel mai bun loc , iesirea din port , mic sau mare nu conteaza , nu cunosc port care sa nu tina baracuda :) . daca nu te lasa sa intri prin interior , mergi pe dig pe partea exterioara pina in capat si dai catre interioru portului . Seara , noapte , dimineata si citeodata ziua ; dar mai bine seara si primele ore din noapte .

La calmari si sepie ii distractiv , tre mincioc si fara greturi la cerneala
http://s271.photobucket.com/albums/jj14 ... C00890.jpg . Cel mai bine am prins la niste Coundown de 9 si 11 cm , coroana de spini in spate si foita de plumb lipita pe burta . Rondele de calmar proaspat , trecute prin ou si faina si dupa aia in ulei incins , stropite cu lamiie nu-s de lepadat :wink: , sau fript tubu , crestat putin , si cu mujdei deasupra :) .

Fir Intins!!!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Iun 2008, 07:46

faine poze :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 12 Iun 2008, 08:25

Ok, am notat recomandarile voastre. Am inteles ca se preteaza un fir gros de 0.6!?! Cred ca am ceva, un sea fishing line de 0.4 si o sa incerc cu asta la inceput. Deseara zbor la Cairo, maine sunt "la treaba"! Stima tuturor!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Iun 2008, 11:09

Nu Puiule , un leader de 0,6 fluorocarbon tare , nu moale gen Tuberttini Gorilla sau eu stiu ce , in rest textil care se lanseaza bine , conteaza sa arunci departe .

Fir Intins!!!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 12 Iun 2008, 12:49

Good point! Ma gandeam la textil pentru lanseuri "adanci" + fluo. Motiv pt care mi-am si echipat deja Cobra. MA intreb oare daca nenorocirea asta de baracuda smuceste. N-am idea cum se comporta cu 2 ancore in gura aia dintzoasa.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 12 Iun 2008, 12:50

Fara sa vreau sa stric topicul lui Puiu, as avea o intrebare. Aceleasi recomandari sunt valabile si pentru Mediterana pe coasta Spaniei (mai exact Palma de Mallorca)? A pescuit cineva pe acolo?
ps. Daca se considera necesar deschid topic separat :oops: .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Iun 2008, 00:56

Atacu ii frumos , drill-u nu-i ceva extraterestru , comparat cu lufar sau ceva din familia carangidae :lol: , se zbate si ea putin acolo , kil pe kil mai tare trage chefalu , ii ca si cum ai compara un salau cu un crap chinezesc , io zic ca importa sa ai stil :lol: :wink: .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Iul 2008, 14:03

Puiule , ce ai ispravit pe la Marea Rosie ?

Pentru astia care merg prin Grecia , am cautat putin pe youtube . Snaper , Grouper , Mahi-Mahi ( exemplare mici ), Baracuda ,Lufari , Lavraci , si din astea . Deci este , mai ramine sa-i prindeti !

Fir Intins!!!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Iul 2008, 12:09

nes scrie:Fara sa vreau sa stric topicul lui Puiu, as avea o intrebare. Aceleasi recomandari sunt valabile si pentru Mediterana pe coasta Spaniei (mai exact Palma de Mallorca)? A pescuit cineva pe acolo?
ps. Daca se considera necesar deschid topic separat :oops: .
Si, pan la urma ai prins ceva pe acolo?

Nu am vazut mare miscare.....doar un fel de ...chefaluti. Judecand dupa ce se vindea in magazinele din Palma, cred ca mai mult de pescuia la sepie si alte dracii din astea....Echipamentul predominant in mag de pescuit era.....lada frigorifica. o fi fost pt capturi? o fi fost pt bere......

Oricum, pescarii seriosi pescuiau din barca, in larg.
near the beer

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 24 Iul 2008, 14:00

Eh... sa zicem ca vrei sa ma bagi in seama:
mergi la benzinarie shi cumpara nishte nada.Arata ca un ciorp umplut cu peshte macinat. Cumperi cateva. Gaseshti un loc de pescuit shi lashi la apa o punga cu nada. Trebuie sa fie un loc stancos cu apa adanca langa. Ashtepti rabdator cateva minute. Daca vezi peshti mici e bine. Daca la peshtii mici incep sa atace cei mari nu te grabi. In juma de ora trebuie sa ai atacuri la peshtii mici din trena nadei.
Daca nu, scdhimba locatzia.
Daca da. potzi incepe sa lansezi!
De obicei incepi cu popperele. Insishti 15 min. Daca nu ai prezentare incepi Rapale. Daca nici atunci dai, cu plastice moi. Daca nici atunci nu tzi se arata inseamna ca ceva nu faci bine sau nu ai noroc shi mai bine mergi acasa!

Scrie răspuns