Cine gandeste astfel e cazul sa se-apuce de alt sport...Vegas_75 scrie: Risti sa nu-ti mai vina lumea de la 50 de km sa faca driluri cu stepi si cocioace si cand si cand cate o stiuca razleata.
Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Cred ca putin, dar doar putin exagerezi, ptr ca iti pun eu trei stiuci de 15 kg in Lacul Morii si te las sa le alergi 6 luni, sa vedem cat de incantat o sa fii dupa primele 3-4 luni de cautare a lor , ca acu in caru cu fan ... Am fortat si eu putin comparatia dar ideea ramane.D_ali scrie:Cine gandeste astfel e cazul sa se-apuce de alt sport...Vegas_75 scrie: Risti sa nu-ti mai vina lumea de la 50 de km sa faca driluri cu stepi si cocioace si cand si cand cate o stiuca razleata.

Ajungem cum sunt anumite lacuri cu crap in Anglia, lacuri foarte grele, extrem de pescuite , cu exemplare foarte mari si unde pescari buni din 5 partide au doua sau trei prezentari maxim sau chiar niciuna ... Acolo trebuie sa fii insistent si sa ai nervii tari ... , deja placerea parca nu mai e placere ci aduce spre masochism ... , dar se poate si asa ... e loc si de mai bine dar si de mai rau ...
N-am priceput "exagerarea", sincer.
Aici vobim de "agatzatura", daca sti sa pescuiesti in ea scoti si stiuci si nici nu lasi un maldar de naluci...
...asta nu inseamna ca-i tocmai usor.

Aici vobim de "agatzatura", daca sti sa pescuiesti in ea scoti si stiuci si nici nu lasi un maldar de naluci...

offf, a inceput iarna si cu ea si polemica..
pregatitiva troastele si mereti la pescuit, cat inca nu au inghetat apili.. 

Mah, iar te bagi.
Zi si tu ceva "constructiv" la polemica.
,

Zi si tu ceva "constructiv" la polemica.

ete sigur, nu vezi ca ploua si imi cam tute ziua de maine...D_ali scrie:Mah, iar te bagi.![]()
Zi si tu ceva "constructiv" la polemica.![]()
,
io zic sa strangeti bani si sa populati cu vreo 2-3 tone de maciuca de 5-6 kg

Mah, vineri este zi de polemici, sa cresti adrenalina pentru week-end...

D_ali , eu cand m-am referit ca faci driluri cu cocioace , am vrut mai mult sa subliniez combinatia nedorita stiuca putina si rara cu cocioace multe , e nefericita combinatia si cred ca esti de acord cu mine. Nu ma deranjeaza ca dau in agatatura atata timp cat acolo e miscarea si de la capatul celalalt al firului sa-ti raspunda coana mare ofticoasa care scoate capu afara sa-l scuture de scobitoarea care i-a ramas in gat ... Sa traim ... bine !D_ali scrie:N-am priceput "exagerarea", sincer.![]()

Coane Vegas, pai asta se doreste: stiuca multa - cocioace pe masura! (ma rog, asta doresc eu
)
Am scris la finalul paginei 12 ce cred eu si ce ne spune domn' Russu. Revezi textul!
Ca sa faci aici C&R trebuie intai sa aduci "material". Daca-i "material" mult si mare (ca'n "celebra" emisiune), cocioacele si alte "obstacole" gen 50-60 km, frig/ploaie/burnita/40-jda grade, nu te mai deranjeaza...asa cred io!

Am scris la finalul paginei 12 ce cred eu si ce ne spune domn' Russu. Revezi textul!
Ca sa faci aici C&R trebuie intai sa aduci "material". Daca-i "material" mult si mare (ca'n "celebra" emisiune), cocioacele si alte "obstacole" gen 50-60 km, frig/ploaie/burnita/40-jda grade, nu te mai deranjeaza...asa cred io!

da da, tu si asa ai 40-jde grade acum
Domnu' administrator ne poate asculta doleantele, dar de facut va face cum ii permite bugetul, asa ca nu mai visati atat.

Domnu' administrator ne poate asculta doleantele, dar de facut va face cum ii permite bugetul, asa ca nu mai visati atat.