HOBAIA laie sau balaie...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
HOBAIA laie sau balaie...
Daca ati urmarit zilele astea pe antena 1 , national tv sau OTV scandalul care are loc in jurul baltii Hobaia ar fi interesant de aflat parerile sau informatiile pe care le aveti despre aceasta acumulare care a fost una dintre cele mai bune balti din apropierea Bucurestiului.
Numai de bine....
Numai de bine....
am vazut ceva aseara la antena 1 la emisiune lui Balan .
dincolo de comicul realizatorului , se pare ca acolo e un kk grupa mare .
ce decizii judecatoresti s-auputut lua te doare capu....
pe acte balta aia e jumate a primariei , da nu are voie sa se apropie nimeni de ea .Terenuri din jurul baltii luate cu japca de la tarani ( unii isi facusera casa cu acte in regula si pentru ca era in apropierea baltii , nu au mai ost lasati de paza sa se apropie . Locuiau acum in niste darapanaturi cautandu-si dreptatea te miri pe unde .)
Primarul fusese dat in judecata.........tara lu papura voda .
dincolo de comicul realizatorului , se pare ca acolo e un kk grupa mare .
ce decizii judecatoresti s-auputut lua te doare capu....
pe acte balta aia e jumate a primariei , da nu are voie sa se apropie nimeni de ea .Terenuri din jurul baltii luate cu japca de la tarani ( unii isi facusera casa cu acte in regula si pentru ca era in apropierea baltii , nu au mai ost lasati de paza sa se apropie . Locuiau acum in niste darapanaturi cautandu-si dreptatea te miri pe unde .)
Primarul fusese dat in judecata.........tara lu papura voda .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Eu stiu balta din 94 si in orice zi a saptamanii era plina de pescari pentru ca desi se bracona noaptea era plina de peste ,poate ca e si foarte mare ,eu care stiam balta mai bine ca oricine am avut adevarate recorduri .Tot aici am descoperit pescuitul la rapitori si am prins salau si biban atat de mult incat acum cand imi aduc aminte nici mie nu imi mai par aievea. Acum balta are la fel de mult peste si mult mai mare insa malurile pustii iti dau un sentiment tare straniu caci la 3000000 nu mai vezi decat unu s-au doi prieteni ai patronului,pacat.
Numai DE bine...
Numai DE bine...
-
- utilizator constant
balta a ramas una, daca nu cea mai buna, din tara si asta nu datorita primariei sau braconierilor
, ci datorita celui care o are in mom de fata in administrare si exploatare.
tariful de 300RON m-i se pare normal la o balta care se afla in circuitul cupei mondiale, chiar daca este de c....p si asta tot datorita celui care o administreaza.
are potential mare de rapitor
Nu trebuie sa facem un caz din faptul ca nu ne putem apropia de o balta datorita pretului, proprietarul nu castiga aproape nimic di taxele de pescuit( anul trecut a avut doar 20 abonati), el tine la imaginea baltii si castiga f mult din concursuri.
emisiunea lui balan are o doza f mare de partinire, nu este bine informat, iar primarul chiar este infractor.
terenul de sub apa este al regiei apelor, iar fostii proprietari au fost despagubiti inca din anii '50, drumul de langa apa de fapt nu exista, este zona de protectie a apei si atunci cand este crescuta nu mai exista. podul pe care satenii ar trebui sa ajunga pe malul celalalt este la 50 m, iar accesul la el ,chiar mai bun decat pe malul apei.
daca v-i se pare ca sunt partinitor, ma ofer sa va duc acolo si sa va arat cam cum stau lucrurile.

tariful de 300RON m-i se pare normal la o balta care se afla in circuitul cupei mondiale, chiar daca este de c....p si asta tot datorita celui care o administreaza.
are potential mare de rapitor
Nu trebuie sa facem un caz din faptul ca nu ne putem apropia de o balta datorita pretului, proprietarul nu castiga aproape nimic di taxele de pescuit( anul trecut a avut doar 20 abonati), el tine la imaginea baltii si castiga f mult din concursuri.
emisiunea lui balan are o doza f mare de partinire, nu este bine informat, iar primarul chiar este infractor.
terenul de sub apa este al regiei apelor, iar fostii proprietari au fost despagubiti inca din anii '50, drumul de langa apa de fapt nu exista, este zona de protectie a apei si atunci cand este crescuta nu mai exista. podul pe care satenii ar trebui sa ajunga pe malul celalalt este la 50 m, iar accesul la el ,chiar mai bun decat pe malul apei.
daca v-i se pare ca sunt partinitor, ma ofer sa va duc acolo si sa va arat cam cum stau lucrurile.
chiar cred ca esti partinitor ,in primul rind ar trebuii sastii ca acolo nu a fost decat o mica balta iar cand s-a facut barajul s-au inundat terenurule oamenilor, pe vremea lu ceasca nu puteai sa zici nimic la fel si cu despagubirile din 50 nici nu merita sa discutam ,in privinta drumului de la marginea satului dinspre dig daca ploua nu poti sa mergi nici cu bicicleta ,in privinta taxei de 3 milioane pe zi iti garantez ca exista balti in ungaria la care taxa e de 10 ori mai mica,nu stiu daca primarul asta de acum e penal dar pentru pescari acum e mult mai rau ca innainte si singur ai spus ca a avut 20 de abonamente tot anul ,innainte in cea mai proasta zi erau macar 10 pescari pe balta care plecau cu peste,despre concursuri au fost 2 in rest calificari , daca vrei pot sa iti spun mult mai mult dar cred ca nu are nici unrost si asa sunt scarbit in consecinta ,, vin ai vostrii pleaca ai nostrii" in rest numai de bine....
Pretul este exagerat!!!
In conditiile in care un tur de 7 zile in Spania, la pescuit somn pe Ebru, care include cazare, masa, ghizi, scule de pescuit, momeala....etc costa 500 EUR!!
Preturi de genul asta o sa mai poata fi cerute atata timp cat Romanii vor simti nevoia sa etaleze si nu vor constientiza ca trebuie sa ti se ofere ceva concret in schimbul banilor care ti se cer!!!
PS:pretul de 500 de eur/ saptamana l-am gasit dupa prima gautare pe Google. Cu siguranta ca exista variante si mult mei ieftine de atat!!
In conditiile in care un tur de 7 zile in Spania, la pescuit somn pe Ebru, care include cazare, masa, ghizi, scule de pescuit, momeala....etc costa 500 EUR!!
Preturi de genul asta o sa mai poata fi cerute atata timp cat Romanii vor simti nevoia sa etaleze si nu vor constientiza ca trebuie sa ti se ofere ceva concret in schimbul banilor care ti se cer!!!
PS:pretul de 500 de eur/ saptamana l-am gasit dupa prima gautare pe Google. Cu siguranta ca exista variante si mult mei ieftine de atat!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Mda, 100$ ziua de pescuit e un pret delirant. Traim insa in economia de piata, nu ne obliga nimeni sa mergem la Hobaia sa cotizam, nu?
.
Mai degraba vina o poarta autoritatile care au acceptat sa concesioneze baltile fara a impune prin contract concesionarului un tarif maxim pe care acesta sa-l poata practica..

Mai degraba vina o poarta autoritatile care au acceptat sa concesioneze baltile fara a impune prin contract concesionarului un tarif maxim pe care acesta sa-l poata practica..
Cu lacrimi Bastus!
- costica_fishing
- veteran
La 100 $ pe ziua petrecuta pe balta, ma astept la prestatii mult mai complexe (
) din partea administratorului baltii, precum si a tuturor reprezentantelor sexului frumos din familia acestui domn respectabil.
la 20 de abonati anul trecut, ma gandesc ca cel putin una din fiice (sau nevasta) e de miss!
Parerea mea!

la 20 de abonati anul trecut, ma gandesc ca cel putin una din fiice (sau nevasta) e de miss!
Parerea mea!
near the beer
-
- utilizator constant
costica_fishing scrie:La 100 $ pe ziua petrecuta pe balta, ma astept la prestatii mult mai complexe () din partea administratorului baltii, precum si a tuturor reprezentantelor sexului frumos din familia acestui domn respectabil.
Parerea mea!

Costica, avand in vedere ca domnul este din aceiasi bransa cu tine, ai putea sa-i propui varianta asta.

Lasand gluma, pretul este intradevar mare, dar nu ne obliga nimeni sa mergem acolo.
pe o balta cu un pret rezonabil(max 100ron), sa zicem, isi permit sa mearga destui de multi si stim cu totii ce se intampla, vezi :Tancabesti, Darvari, Mariuta, Gostile; cum incepe sa se prinda peste, incep si ei cu umblat la apa, bagat plase, restrictii de pescuit pe zonele unde il hranesc.
Pentru placerea unu pescuit de calitate, merita macar o data pe an efortu asta.
parerea mea.