Haideti la PASTRAV, CLEAN, MREANA mare!!! La Plaiesii de jos
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Haideti la PASTRAV, CLEAN, MREANA mare!!! La Plaiesii de jos
In localitatea Plaiesii de jos curge raul Casin sunt foarte multi pesti de toate natiile in special RAPITORI cum v am enumerat mai sus cu adevarat frumosi!! Am prins chiar eu anul trecut vreo 3 bucati in 3 ore, dar numai pastravi adevarati 35-45 cm respectiv un kg si 750!!!
Sunati ma la nr 0742952062 sau 0266324008 si va voi oferii mai multe detalii daca doriti!!
Aceasta localitate este pe drumul ce vine de la bv spre MCiuc si veti intalni pe drum indicatoare care sa va ghideze spre locul mentionat!!!
Folositi mai mult momeli naturale cum ar fi rame, carabeti, si bazativa mai mult pe pescuitul la musca artificiala sau la pluta cu momeala rama sau cosas!!! astea merg cel mai bine!!!
EU VA DORESC CAT MAI MULTE CAPTURI DE CARE SA FITI MANDRII!!! FIR INTIns!!!!
Sunati ma la nr 0742952062 sau 0266324008 si va voi oferii mai multe detalii daca doriti!!
Aceasta localitate este pe drumul ce vine de la bv spre MCiuc si veti intalni pe drum indicatoare care sa va ghideze spre locul mentionat!!!
Folositi mai mult momeli naturale cum ar fi rame, carabeti, si bazativa mai mult pe pescuitul la musca artificiala sau la pluta cu momeala rama sau cosas!!! astea merg cel mai bine!!!
EU VA DORESC CAT MAI MULTE CAPTURI DE CARE SA FITI MANDRII!!! FIR INTIns!!!!
O fi cumparat (nu concesionat) vre-un barosan Casinu' si noi nu stim ... Ca daca-i proprietate privata poa' sa faca propitaru' ce vrea cu el, nu-i asa?!
--------------------------
Cum ai privit tu-n zare si ai spus: azi canci prohibitie la pastrav
(adaptare dupa Operatiunea "pastravii adevarati de 35-45 cm respectiv un kg si 750", 22 februarie anul douamiicinci)
p.s. no offence nene Colceriu, da' nu cumva gresit-ai site-ul?

--------------------------
Cum ai privit tu-n zare si ai spus: azi canci prohibitie la pastrav

p.s. no offence nene Colceriu, da' nu cumva gresit-ai site-ul?
dane, chiar daca ar fi apa de munte, nu e obligatoriu sa fie a romsilva. poate fi si a ajvps-ului.
problema ar fi cu momeala... pastrav la rama... e cam ilegal. poti sa zici ca dai la mreana si te-ai scos
Ovidiu, nu ma duc pana in fundu` lumii doar pe niste vorbe.... e cam departe pt. mine.
problema ar fi cu momeala... pastrav la rama... e cam ilegal. poti sa zici ca dai la mreana si te-ai scos

Ovidiu, nu ma duc pana in fundu` lumii doar pe niste vorbe.... e cam departe pt. mine.

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
ce faci ?
1 vorbesti ca Marin Moraru...."bicicleta era galbeeennaaaaaa....ii lipsea o pedalaaaaaaa....pedala stangaaaa
2 spui ce a spus Toma Caragiu ..".fereasca Dumnezeu sa ajungi la 40 de ani sa dai peste o fufa"
si mai departe te duci la pomu laudat.......ca doar nu m-a adus twisteru....ii zicea barza pe vremuri ....sau cioara dupa culoare nah
1 vorbesti ca Marin Moraru...."bicicleta era galbeeennaaaaaa....ii lipsea o pedalaaaaaaa....pedala stangaaaa
2 spui ce a spus Toma Caragiu ..".fereasca Dumnezeu sa ajungi la 40 de ani sa dai peste o fufa"
si mai departe te duci la pomu laudat.......ca doar nu m-a adus twisteru....ii zicea barza pe vremuri ....sau cioara dupa culoare nah