dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
Da, a fost de vis....
Eu am pierdut cateva ore cu un aragaz pe benzina, care nu mergea nici sa-l iubesti....! Pana la urma i-am dat de capat, dar dupa vreo 3 ore de montari si demontari. Acum fac gratarul in cateva minute.....
Toata lumea a prins duminica, Stefan a luat 7 crapi(24 kg-toti-), Ovidiu l-a omorat pe salau(a luat si un trofeu), vreo doi baieti din Oltenita au dat intr-un somn de 13 kg, la gropanul de la 418. Pe ansamblu, jos palaria!
Luni ma mai duc, ca week-ul asta m-au omorat astia cu lansarea Dacia...
Eu am pierdut cateva ore cu un aragaz pe benzina, care nu mergea nici sa-l iubesti....! Pana la urma i-am dat de capat, dar dupa vreo 3 ore de montari si demontari. Acum fac gratarul in cateva minute.....
Toata lumea a prins duminica, Stefan a luat 7 crapi(24 kg-toti-), Ovidiu l-a omorat pe salau(a luat si un trofeu), vreo doi baieti din Oltenita au dat intr-un somn de 13 kg, la gropanul de la 418. Pe ansamblu, jos palaria!
Luni ma mai duc, ca week-ul asta m-au omorat astia cu lansarea Dacia...
Incet, incet, incepe sa rasara soarele si pe strada noastra....
Prima captura a sezonului toamna-iarna 2012....9.980 kg....

Prima captura a sezonului toamna-iarna 2012....9.980 kg....

Daca imaginea de mai sus e neconcludenta, incercati-o p'asta....

Superb,felicitari,imi curg balele pe tastatura.Felicitari.

Vezi cum faci resize la poza ca e pacat...Astept poza completa ca e de belea!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
pfffff
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Cred c-asa faciNemernic scrie:pfffff

Stai linistitandrei-ovidiu scrie:Cred c-asa faciNemernic scrie:pfffff![]()

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...