Si crapul, metoda "ratusca"....adica un fel de spinning la crap! Cu mamaliga in loc de shad!
dunarea
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: dunarea
A inceput salaaaaaauuuuuul!
Si crapul, metoda "ratusca"....adica un fel de spinning la crap! Cu mamaliga in loc de shad!
Noutati de saptamana aceasta? 
Manca de rupe malu'!ranga scrie:Noutati de saptamana aceasta?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
mi-a zis un amic ca deja au ajuns pana aproape de centrul Berzeascai de cat de bine mananca ...Adelin scrie:Manca de rupe malu'!ranga scrie:Noutati de saptamana aceasta?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Atunci cred ca ma duc la Conac, la balta aia misto de stiuca, ca-i mai aproape.Adelin scrie:Manca de rupe malu'!ranga scrie:Noutati de saptamana aceasta?
...acuma cand roade salau' asfaltul tu te gandesti la stiuca...esti pe invers?ranga scrie: Atunci cred ca ma duc la Conac, la balta aia misto de stiuca, ca-i mai aproape.
WSB CLUB
WSB CLUB
Imi plac cucoanele, deci sunt pe invers
dar le mai aman.
Am zis totusi ca mi-ar prinde bine un crap , deci mamaliga e pe foc si rulez tigarile.
Mai am un pic si ma vad cu Dunarea.
Am zis totusi ca mi-ar prinde bine un crap , deci mamaliga e pe foc si rulez tigarile.
Mai am un pic si ma vad cu Dunarea.
ranga scrie:
Am zis totusi ca mi-ar prinde bine un crap , deci mamaliga e pe foc si rulez tigarile.![]()
:
...e clar, esti pe invers!!!
WSB CLUB
WSB CLUB
Am fost , acum nu mai sunt, ma gandesc la "domnisoare".
In zona Oltenita, intre 436-438 malurile nu mai exista. Au ras ai dracu' tot !
LE: La tevi, erau doi baieti cu barcile, la salau. Din lumina reflectata de acolo, as zice ca l-am zarit pe Mihai Straulescu(puffik).
In zona Oltenita, intre 436-438 malurile nu mai exista. Au ras ai dracu' tot !
LE: La tevi, erau doi baieti cu barcile, la salau. Din lumina reflectata de acolo, as zice ca l-am zarit pe Mihai Straulescu(puffik).
Eu am fost sambata, cu dorinta de a da la crap. Dimineatade obicei, dau un pic la chinez(pe principiul salaului, numai ca atunci cand se misca firul il iei cu jigul de corp), apoi la avat cu un Strike Pro si un Oister buclucas, apoi la salau cu jiguri grele(60-80 grame), apoi la salau, pe platou, cu jiguri usoare....30-20 grame....
Cum spuneam, sambata am fost inca de dimineata. La 8 am luat primul avat, pe la 8.30 un salau de 1.5 kg si am mai avut cateva atacuri, dintre care si unul puternic, un ciocan adevarat.....Pe la 9.30 am dat intr-un chinez de 6 kg care a facut un tambalau de nedescris si, la 10.30, ca si cum cineva a apasat pe un buton, a inceput vantul.....
Care nu s-a mai oprit. Vant cat China!
Am mai dat intr-un chinez pe la ora 14.00, dupa care am abandonat lupta.
M-am intalnit la plecare cu Sabin, care luase un somn de 7 kg si un salau ca al meu, de 1.5 kg. Batut si el de vant mai ceva ca un steag.....
Cam asta a fost sambata....
Cum spuneam, sambata am fost inca de dimineata. La 8 am luat primul avat, pe la 8.30 un salau de 1.5 kg si am mai avut cateva atacuri, dintre care si unul puternic, un ciocan adevarat.....Pe la 9.30 am dat intr-un chinez de 6 kg care a facut un tambalau de nedescris si, la 10.30, ca si cum cineva a apasat pe un buton, a inceput vantul.....
Care nu s-a mai oprit. Vant cat China!
Am mai dat intr-un chinez pe la ora 14.00, dupa care am abandonat lupta.
M-am intalnit la plecare cu Sabin, care luase un somn de 7 kg si un salau ca al meu, de 1.5 kg. Batut si el de vant mai ceva ca un steag.....
Cam asta a fost sambata....