dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- veteran
modigliani scrie:Ma alatur si eu zecilor de pescari ce-au fost in we asta la Dunare cu aproximativ aceleasi concluzii in ceea ce priveste pescuitul . Din cinci oameni , de la 10 00 h pana la 15 00 h , n-am avut decat un atac timid de salau . Iesirea a avut loc in zona Gostinu intre km fv 475 si 463 .storm xxx scrie: Zero prezentari apa +3-3,5 grade.
Testat apa mica,gropane,curent ,structuri.
Apa limpede si foarte rece.
In schimb am avut parte de-o zi absolut iesita din comun , un soare stralucitor , vant zero si-o Dunare mai mult decat linistita si ospitaliera . Profitand de cotele scazute si de traficul fluvial redus din we , neavand parte de participarea pestelui la partida mult asteptata ( 4 luni , nene !!! ) am navigat mult in cautarea unor praguri , structuri si locuri ce ar putea ca la vara , la alta cota , una mai ridicata , sa fie locurile unor viitoare partide reusite .
...........................................
![]()
![]()
![]()
![]()
Ticaaaaaaa , ti-a luat sfarsit asteptarea , nene !

- philiphito
- utilizator constant
- modigliani
- veteran
Creste salaul ala pe zi ce trece! Zici ca-i facut cu Faina Grania"Creste de nu se mai opreste".andreiu_32 scrie:la firetiger ,action tail de la cabelas,4 inch,a avut 6-7 kile zice pretenu
De la vreo 4 kile...la 7. In curand o sa ia si carligul de aur ...daca il mai lasam la plamadit!
Spining....Prea bun ca sa fie light...