conditii acces cu barca pe Gilau, Tarnita, Som. Cald
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
conditii acces cu barca pe Gilau, Tarnita, Som. Cald
salut
care sunt conditiile acces cu barca pe Gilau, Tarnita, Som. Cald?
care sunt conditiile acces cu barca pe Gilau, Tarnita, Som. Cald?
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Pe Somesul Cald si Tarnita conditiile sint clare:accesul cu orice tip de ambarcatiune interzis!Amenda de la 50-100 milioane.Ce se intimpla-n realitate e alta poveste.Pe Tarnita o gramada de barci, citeva cu motor.
Si pe Somesul Cald sint barci, da' mai putine.Pe mine inca nu m-a intrebat nimeni nimic, da' am auzit ca pe Tarnita s-ar fi aplicat niste amenzi.

sa inteleg ca nu mai e valabila faza cu pneumatice pana in 2.40 metri?
pai daca sta asa treaba, nu imi mai iau barca
pai daca sta asa treaba, nu imi mai iau barca

God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
Din cate stiu eu Tarnitza are si un regim de lac cu apa potabila si asta e motivu pr care nu e voie cu barcile
Barcile cu motor si jet-urile mi se par chiar de prost gust pe un astfel de lac dar o barca pneumatica cu vasle , cred ca nu ar fi nici o problema
Barcile cu motor si jet-urile mi se par chiar de prost gust pe un astfel de lac dar o barca pneumatica cu vasle , cred ca nu ar fi nici o problema
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Tarnitza
Calone, Tarnitza nu mai e de mult ce a fost..poti prinde clean, ceva bibani si f.rar pastrav..cu pastrav nu s-a populat de ani buni..asociatia din Cluj sucks really bad ..
Din cate stiu eu, naravul celor de la baraj care seaca lacul din ''motive tehnice'' a rarit pastravul acolo.
Lacul ala nu trebuie sa fie populat ci lasat in pace pentru ca pastravul are niste conditii excelente si de hranire si de inmultire .
Lacul ala nu trebuie sa fie populat ci lasat in pace pentru ca pastravul are niste conditii excelente si de hranire si de inmultire .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
intr-adevar, motivele "tehnice" au stricat mult acest lac... Loc ar fi destul, hrana la fe, da odata ce a aparut cleanul si bibanul, nu stiu cat va mai putea sa se refaca pastravul aici...
pacat, de 1000 de ori pacat...
am si renuntat la ideea de a-mi lua barca din cauza asta...
pacat, de 1000 de ori pacat...
am si renuntat la ideea de a-mi lua barca din cauza asta...