conditii acces cu barca pe Gilau, Tarnita, Som. Cald

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 05 Feb 2008, 21:22

Salut! Din pacate am auzit eu un zvon legat de Belis ce pare sa se confirme: se pare ca in acest an se va goli COMPLET lacul datorita colmatarii. Informatia asta o am din 3 directii diferite, din care una foarte credibila. Sper sa nu fie asa, altfel, 10 ani nu mai pescuim acolo...sper din suflet sa ramana la stadiul de zvon. Asa cum am spus, una din surse e periculos de credibila. Va tin la curent cum mai am informatii.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Feb 2008, 19:58

Andrei stai linistit totul se rezuma doar la zvonuri.
Am fost personal in audienta la dir. gen. Hidroelectrica Cluj pt. a ne lamuri pe aceasta tema .Am dorit sa aflu din sursa sigura cum sta situatia pt. Belis in 2008 tocmai pt .a putea organiza sau nu etapa de clean in cadrul Turneului AVP2008.
Raspunsul e afirmativ. Se poate organiza fara nici un fel de "pericol" de-a ramine fara apa oricind concursul de pescuit ,lucrarile ce le are de facut hidroelectrica se vor finaliza pina la inceputul lunii mai si fara a cobori nivelul apei la mai mult de 30 m fata de max.
Oricum pescuitul in lacurile de munte e interzis pina la 1. Mai :wink: dupa cum se stie :wink: asa ca nu ne afecteaza.
Vom putea pescuii pe Belis dupa acea data si chiar participa in concurs daca Aqua Club doreste sa organizeze etapa acolo.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

sotto
junior
junior

Mesaj de sotto » 10 Feb 2008, 20:53

Si pt Tarnita ai aflat ceva oficial?! :?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2008, 08:49

Sincer, nu am intrebat pt. ca Tarnita nu e "febletea"mea :) dar cred ca nu vor fi probleme.Somesul Cald e deja scazut pt. ca din cite am inteles vor monta conducta de apa a Clujului pe fundul lacului.
Din pacate pe Somes Cald nu mai sunt pesti de ceva ani. :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 13 Feb 2008, 22:07

Nu va faceti pb legat de Belis. S-a refuzat de la Bucuresti proiectul de golire partiala pt anul asta! Nu s-a pus deloc pb golirii totale.
Tarnita va fi scazuta, dar nu complet in lunile august-septembrie. Initial se va trece la golirea puternica a Somesului Cald....dar asta nu ne intereseaza pe pescari...ca acolo se merge mai nou doar pt canotaj. Dar odata cu golirea partiala a Tarnitei in Somes Cald...poate reinvie lacul.
Sursa este extrem de sigura, fara dubii.
Concursul 3 Lacuri organizat de Aqua nu va fi afectat!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 14 Feb 2008, 20:42

Multumesc pentru vesti Vali si Dan. Sursa mea era un om din presa...si unul din cei credibili. Ma bucur mult ca cel putin inca un an putem pescui la Belis. Sper ca anul acesta sa reusesc si eu sa vin la turneul Alp. Daca imi iese pasenta...ne vedem la concursuri...daca nu ... pe Belis:)

Scrie răspuns