Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tocmai incercam sa conving azi un prieten care are masina, sa mergem maine la balta la Cozia, dar m-a "linistit" cand mi-a zis, ca ar fi auzit ca e radioactiva zona respectiva, asa ca voi merge maine la Cincis. Sper ca s-au speriat plutasii si nu ne mai intalnim cu ei pe malul lacului, dar faptul ca au prins doar 3 inseamna ca se misca cam incet.
costi am tot incercat cu voblere mici dar is cam aiuirea daca e mai rapid rau in schimb rotativele sunt ok, mai ales ca le simti in varfu batzului la treaba.Eu m-am inarmat azi cu niste mini twistere pe care o sa le incerc duminica.
amatoru sa ne postezi poze cu stiuca pe care am ratato eu
amatoru sa ne postezi poze cu stiuca pe care am ratato eu

-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
Da, e foarte radioactiva zonaamatoru scrie:Tocmai incercam sa conving azi un prieten care are masina, sa mergem maine la balta la Cozia, dar m-a "linistit" cand mi-a zis, ca ar fi auzit ca e radioactiva zona respectiva, asa ca voi merge maine la Cincis. Sper ca s-au speriat plutasii si nu ne mai intalnim cu ei pe malul lacului, dar faptul ca au prins doar 3 inseamna ca se misca cam incet.

uite o monstra de radioactivitate

si sunt altele atat de radioactive de te doare bratu'
Din pacate alea babane de vre-o 2 ani parca s-au mai rarit... sau nu le mai gasesc eu

Nu ca pe Cincis nu ar fi si mai mari... da alea parca au mai multa apa deasupra lor

-
- utilizator constant