felicitari shaddow11 de captura
Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Superb pastrav!! e de nota 11
Se pare ca week-end-ul asta a fost dedicat pastravului... si eu vineri tot pe Cerna am fost... cu o singura captura... nu prea mare... da macar a fost ceva activitate
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6224
Se pare ca week-end-ul asta a fost dedicat pastravului... si eu vineri tot pe Cerna am fost... cu o singura captura... nu prea mare... da macar a fost ceva activitate
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6224

Ahaaaaaaaaa!costi scrie:Eu recunosc... mai sus de Cincis.... in jos de baraj nu am fost niciodata si nici nu cunosc locurile.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Am auzit si eu povesti cu pastravi prinsi pe Cerna in jos de baraj, unii chiar in oras.... cu bucati de pana la 2 kile.... da cum nu cunosc locurile pe acolo... si mai sunt si prea aproape de civilizatie... parca nu ma atrag asa mult. pentru cei din Hunedoara probabil ca este o solutie buna pentru o partida pe fuga, asa vre-o 2 ore la iesirea de la slujba

pai ieri erau 3 la podu peste cerna ala mare cocotzatzi acolo...dar fara nici un fel de discriminare cred ca cei de acolo erau cu rama in carlig sau vierme sau icra de somon
da in nici un caz cu artificiala...nu ne-a zis shaddow11 unde a prins monstru ala
desi dupa cum zicea ca 'virgula' capturile de tricouri si ciorapi sunt frecvente banuiesc de care parte e zona
si in poza ta costi se vede apa limpede limpede pe cand in orash cerna nu e chiar asa... si mai e lipan frumos pe cerna de sus acum nu stiu aici in oras
si in poza ta costi se vede apa limpede limpede pe cand in orash cerna nu e chiar asa... si mai e lipan frumos pe cerna de sus acum nu stiu aici in oras
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
eu i-am prins doar din oras...pe langa combinat...da sunt adevarate povestile cu pastravi de 2 kile,un prieten deal meu a prins unul de 3kg si ceva,am vazut poza.Acum 2-3 ani erau foarte multi pentru ca lumea nu stia si nu le venea sa creada ca pot fi pesti in raul asta...va dati seama ce pastravi puteau fi daca nu a pescuit nimeni niciodata...capturile la kil erau la ordinea zilei,dar s-au prins extrem de multi si de vreun an e plin de pensionari cu viermisori ce extermina tot.Ca sa prinzi 1-2 mai rasariti trebuie sa mergi km.azi am fost pe la Cincis si am innebunit cat am dat dupa stiuka fara nici un rezultat in schimb am prins 3 salai care s-au intors la mama lor....cand am venit ne-am oprit si pe Cerna,si spre surprinderea mea a intrat unu la juma de kil la colegu meu pe langa catedrala in apa de 2 palmi:P asa ca mai sunt dar foarte rari...