Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 02 Iun 2008, 07:22

pfff...cu asa pastravari imi e si frica sa mai inot in cerna. :lol: :lol: :lol:
felicitari shaddow11 de captura :shock:
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 02 Iun 2008, 16:35

Superb pastrav!! e de nota 11
:wink:

Se pare ca week-end-ul asta a fost dedicat pastravului... si eu vineri tot pe Cerna am fost... cu o singura captura... nu prea mare... da macar a fost ceva activitate :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6224
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iun 2008, 17:46

Ma uit si nu-mi vine sa cred ce peste a aparut pe Cerna :shock: :wink: Si cand ma gandesc cum arata pana in 90... :cry:
Felicitari pentru capturi!Le meritati! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 02 Iun 2008, 18:16

bine bine...deja s-a creat confuzie pt mine :) care pe ce parte a cernei a prins? cea care intra in cincis sau cea care iasa?

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 02 Iun 2008, 19:00

Eu recunosc... mai sus de Cincis.... in jos de baraj nu am fost niciodata si nici nu cunosc locurile.
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iun 2008, 19:11

costi scrie:Eu recunosc... mai sus de Cincis.... in jos de baraj nu am fost niciodata si nici nu cunosc locurile.
Ahaaaaaaaaa! :lol: Care va sa zica la intrare in lac...Acolo erau pastravi si pe vremea lui Ceasca! :wink: Da' acum daca aud ca prin oras, prin centru vechi, trec cohorte :shock: de pastravi se zbartleste parul pe mine! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 02 Iun 2008, 19:18

Am auzit si eu povesti cu pastravi prinsi pe Cerna in jos de baraj, unii chiar in oras.... cu bucati de pana la 2 kile.... da cum nu cunosc locurile pe acolo... si mai sunt si prea aproape de civilizatie... parca nu ma atrag asa mult. pentru cei din Hunedoara probabil ca este o solutie buna pentru o partida pe fuga, asa vre-o 2 ore la iesirea de la slujba :lol: :lol: :lol:
Imagine

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 02 Iun 2008, 20:06

pai ieri erau 3 la podu peste cerna ala mare cocotzatzi acolo...dar fara nici un fel de discriminare cred ca cei de acolo erau cu rama in carlig sau vierme sau icra de somon :) da in nici un caz cu artificiala...nu ne-a zis shaddow11 unde a prins monstru ala :shock: desi dupa cum zicea ca 'virgula' capturile de tricouri si ciorapi sunt frecvente banuiesc de care parte e zona :lol:
si in poza ta costi se vede apa limpede limpede pe cand in orash cerna nu e chiar asa... si mai e lipan frumos pe cerna de sus acum nu stiu aici in oras

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 02 Iun 2008, 20:26

Estisigur ca este si lipan in sus?? ca eu din cate stiu e doar pastrav, boistean si mai urca cate un cleanut ratacit.
Imagine

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 02 Iun 2008, 20:35

eu i-am prins doar din oras...pe langa combinat...da sunt adevarate povestile cu pastravi de 2 kile,un prieten deal meu a prins unul de 3kg si ceva,am vazut poza.Acum 2-3 ani erau foarte multi pentru ca lumea nu stia si nu le venea sa creada ca pot fi pesti in raul asta...va dati seama ce pastravi puteau fi daca nu a pescuit nimeni niciodata...capturile la kil erau la ordinea zilei,dar s-au prins extrem de multi si de vreun an e plin de pensionari cu viermisori ce extermina tot.Ca sa prinzi 1-2 mai rasariti trebuie sa mergi km.azi am fost pe la Cincis si am innebunit cat am dat dupa stiuka fara nici un rezultat in schimb am prins 3 salai care s-au intors la mama lor....cand am venit ne-am oprit si pe Cerna,si spre surprinderea mea a intrat unu la juma de kil la colegu meu pe langa catedrala in apa de 2 palmi:P asa ca mai sunt dar foarte rari...

Scrie răspuns