Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 23 Mai 2008, 17:43

Costi , nu fi rau ! De unde lasi masina, nu e greu de dus barca in spate pana la balta la Cozia. Problema e cand vii inapoi, la deal ! :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Mai 2008, 18:14

Mosule ai mp cu mess-ul meu.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

amatoru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de amatoru » 24 Mai 2008, 06:48

Costi, imi pare rau, ca nu am vazut invitatia ta pt Cozia mai repede, ca as fi venit si eu Nu stiu unde e localizata balta, dar sunt interesat si de alte zone de pescuit, ca de Cincis m-am plictisit, la ultima iesire pe Tataus n-am vazut decat o marlita in apa, care s-a speriat cand am trecut rotativa pe langa ea si nici alti doi pescari care dadeau la twister n-au prins. Doar n-o fi proasta stiuca sa inhate o artificiala cand sunt la mal puzderie de pesti... Sunt curios daca s-a prins ceva pe Cozia

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 25 Mai 2008, 13:36

Pana la urma nu am mai mers la Cozia, a intervenit altceva asa ca week-end-ul asta a fost compromis din punct de vedere al pescuitului :cry:
Imagine

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 25 Mai 2008, 17:38

...salutari baieti, eu am, fo cam ocupat zilele astea cu masina, nu am reusit sa o fac asa ca ma bate gandu la un logan nou :D, am apucat azi sa ma duc cu barca pe Cincis, mai exact pe tataus pacolo da nu am prins nimic insa am vazut ceva "shocant" era prins de o creanga care era deasupra apei un fir galben...si ma duc cu barca sa il trag sa vad care si-o pierdut blinkeru...cand incolo era o albitura pusa cu un plumb la "noroc".Ma intrab daca o prins ceva ala care o lasato.Oricum e pacat ca d'aia noi sportivii nu mai avem sanse la pescuit cu artificiale in fata la asa ceva.
Am mai fo si cateva ore la saulesti unde o crescut o buruiana....moamaaa si nimic nici acolo.
Ma intorc si ajung azi si pe la Cerna unde am reusit sa scot un papuc si o bluza cu o rotativa dupa care am ajuns aici cu berica ca m-am saturat...de cand is pescar nu am prins nimic la artificiala :roll:

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 25 Mai 2008, 18:07

stai linistit ca pe cerna sunt foarte frecvente astfel de capturi...chiloti,strampi(poti sa iti faci o adevarata garderoba :lol: ).Pe Cincis se pescuieste intens la salau,cunosc pe cineva din satul Cincis care merge aproape in fiecare zi...asa ca nu fi prea mirat de priponul ala.Sambata cik erau pe tataus la platika o gramada...dar in sfarsit am vazut ca s-au luat masuri,cred ca i-au vazut cu binoclu de pe partea ailalta, a venit filiala si i-au ars pe baieti...s-ar putea sa arate si la tv

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 25 Mai 2008, 18:08

stai linistit ca pe cerna sunt foarte frecvente astfel de capturi...chiloti,strampi(poti sa iti faci o adevarata garderoba :lol: ).Pe Cincis se pescuieste intens la salau,cunosc pe cineva din satul Cincis care merge aproape in fiecare zi...asa ca nu fi prea mirat de priponul ala.Sambata cik erau pe tataus la platika o gramada...dar in sfarsit am vazut ca s-au luat masuri,cred ca i-au vazut cu binoclu de pe partea ailalta, a venit filiala si i-au ars pe baieti...s-ar putea sa arate si la tv

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 25 Mai 2008, 18:22

shaddow11 bagam un cincis cu barca dum viitoare?
nu de alta da paote invat si eu sa pescuiesc la artificiale :))
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

amatoru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de amatoru » 25 Mai 2008, 21:34

Costi, poate megem alta data la Cozia. Balta asta o gasesti daca mergi de la gara spre Mures, sau ma insel?
Am fost sambata la balta betonata de la Simeria, dar era crescuta si murdara din cauza debitului mare al Streiului.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 26 Mai 2008, 09:03

acu nu prea ai ce prinde din barca diviniti...in perioada asta stiuca se prinde cel mai bine pe intinsuri de pe mal.Din barca cand se deschide merge foarte bine la clean si salau.Las ca merem cand se deschide sa vezi clenoci :lol:

Scrie răspuns