Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 20 Mai 2008, 17:12

pai poti pescui oriunde, doar daca vrei sa si prinzi ceva se schimba datele problemei.Asta incerc si eu sa aflu, unde mai pot pescui ca pana acum la artificiale nu am prins nimic(is pescar doar de anu' asta)
Ultima achizitie a fo azi...un salmo fanatic :D il vedem in actiune duminica pe cincis:)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mai 2008, 17:27

Mai...parerea mea (de om care nu a pescuit pe Cincis de 10 ani :lol: ) ca ar trebui sa mearga mai bine la ceva discret...gen twistere!Si ma refer aici la stiuca!Ca salaul sigur merge mai bine pe jeliboane pe Cincis. Din ce citesc , cred ca este deja pescuit puternic lacul si poate coanele sunt si mai apatice...Merita incercat cu jeliboane si inca cu "viermi" deoarece sunt mai discreti ca shadurile! Poate gresesc dar ...ma gandeam si eu asa... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 20 Mai 2008, 18:01

Pai pe Cincis merge stiuca bine si la voblere, eu acolo am prins in general pe modele ce plonjeaza la adancime mai mare, cu rapala Shad Rap, ceva de la Berkley, nu mai tin minte exact cum se numeste :oops: si voblere lipless (fara barbeta) gen rattlin' de la Rapala si Cristal Vibe de la Yo-zuri. Pe voblere lipless am mai luat si strapi nu doar stiuci. Cel mai bine e sa ai la tine si voblere si plastice si ceva table... le schimbi si vezi la care merge in momentul respectiv.

Eu din pacate nu am mai ajuns duminica pe Cincis, insa am dat o fuga la Mures.... dar din pacate peste tot plin de manele si jepcari..... de mult mi-am promis ca nu mai ies la pescuit duminica... da cred ca acum mi-a ajuns... gata... o sa ies la pescuit doar in timpul saptamanii :lol: :lol: :lol:
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mai 2008, 18:17

@costi

Mai este stiuca pe la Bretea Muresana?Erau niste balti pe acolo...
Tot asa, ce stii de balta de la Romos? :roll: M-am intalnit cu niste hunedoreni pe balta la Daia (Sebes) si-mi spuneau de ceva salai uriasi pe balta aia :shock: Cica taxa este de 30 de lei/zi si daca vrei poti chiar sa prajesti un salau...
Acum am o problema medicala, dar dupa ce-mi trece sa stii ca vin pana la Hd la parinti, si poate facem un pescuit cu cine o fi! :P Daca nu, macar sa ne ,intalnim la o cafea undeva, sa ne cunoastem...
Parerea mea! :wink:

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 20 Mai 2008, 20:36

are dreptate costi la voblere rattlin merge cel mai bine pe cincis.si eu tot cu ele am prins.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 20 Mai 2008, 20:46

azi la apa calda nu prea erau multi pescari si culmea toti dadeau la artificiale.am luat un morunas la dollinger :D de spate,inrest nimic.am stat doar 2 ore

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 20 Mai 2008, 23:17

@zamfi

eu zic sa ne vedem la o cafea undeva la pescuit :lol: :lol: :lol:

la Bretea Muresana stiuca o mai fi, merg rar pe la baltile alea si nu am avut acolo nici o captura de invidiat. pentru mine baltile alea prezinta interes datorita altei specii de peste.... alta decat stiuca :D

la Romos nu am calcat nicodata, nu prea frecventez baltile private.... da daca zici de salai uriasi...hmm..poate trebuie sa-mi revizuiesc filozofia :lol: :lol:
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Mai 2008, 07:42

@oaie
Uite o informatie! :lol: Inseamna ca sta totusi la apa mai adanca , astfel incat un rattlin poate evolua corespunzator...Am sa ma pregatesc in consecinta! :P

@costi

E buna ideea cu cafeaua la pesti...Numai ca ne trebuie ...sofer! :lol: Eu ametesc a dreac de la "cafea"... :lol: :lol: :lol:
Legat de Romos...asa am auzit! Habar nu am daca e adevarat. :shock:
Legat de Bretea...hmmmm...oare ce peste o fi acolo :roll: Ca de caras stiam, scobarul il prindeam in gura la valea Bojului, bibani...Nu conteaza! :P
O zi buna.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 21 Mai 2008, 09:34

Costi, pentru lini mergi la Bretea Muresana ? :wink: :wink: Poti sa spui linistit, linii nu se prind foarte usor acolo 8) , iar pescari din zona pe forum, nu sunt multi inscrisi.
.
Sa stii ca sunt si stiuci mari in balta !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Mai 2008, 11:55

:lol:
Asta era!!! Pastravul apelor de se! Superb peste! Si bun... :oops: Intr-un fel e pacat sa-i omori...Dar parca as prinde si eu unul...Ultimii lini mari i-am prins pe niste balti de balastiera ,la Strei, prin '90!
Am mai prins si la Aiud , dar nu asa mari... Tot acolo, dar si la Saulesti am prins caracude mari. Cea mai mare caracuda vazuta de mine a fost prinsa la Cotru si cantarea cca 1 kg!!!! :shock:

Scrie răspuns