Salau sigur mai este.... insa in unele locuri sunt cei care dau la pestisor cu cate 5-6 bete de persoana si cand papa, il rup...
Anul asta cred ca nu au mai prins asa bine pe locurile lor clasice din cauza ca a fost tot timpul scazut foarte mult barajul. Eu am dat doar de cateva ori dupa el si doar la plastice. Am luat doar cativa stapi, da nici nu cunosc prea bine zonele. Am dat mai mult pe ghicite

Stiuca am luat pe langa maluri.... clean tot cam asa. Clean mai mult intamplator, nu am dat special dupa el.
Pe Tatausi vara nu ai sanse, tot timpul e plin de stationaristi cu corturile, iar daca te apropii cu barca la mai putin de 100 de metrii de ei incep sa urle la tine "Ba, nu vezi ca am fire bagate acolo!!"
Despre controale..... personal nu am vazut niciodata. S-ar putea sa mai fie, oricum eu trec de max. 10-15 ori pe an pe acolo. Pana anul asta Cincisul a fost considerat apa de munte. De anul asta e trecut la ses, asa ca eu cu permisul vizat in judet la zi pot pescui pe el. Cat despre cei cu permisele in alt judet... HABAR N-AM!!