Cincis Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Cincis Hunedoara

Mesaj de Zamfi » 21 Dec 2006, 19:51

Salutari hunedorenilor! Am o rugaminte pentru cei care au pescuit pe Cincis anul acesta! Am fost in vara la distractie ,in camping, dar nu am pescuit; cum e treaba acolo cu rapitorul? Mai demult prindeam salau la podul1 si podul 2 , la pruni(am vazut acum ca sunt numai vile...) ,pe Tataus... Si imediat dupa '90 stiuca! Era si biban frumos si clean urias!!! Nu mai stiu nimic! Imi propun in fiecare an sa vin , sa stau pe malul opus de Casa Alba ,barca ,treburi si ...nu reusesc! Care sunt conditiile de pescuit ,permis,minuni de genul?Primavara este lume multa? Barcile alea "de vacanta" merg tot timpul?! Ajuta-ti va rog un hunedorean "dezradacinat" :lol:

Multumesc anticipat si ,pentru voi,
Sarbatori Fericite !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Dec 2006, 20:09

cica s-ar fi populat cu crap si alte ciprinide...din pacate nu stiu mai multe... :?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Dec 2006, 20:21

De lucru ala am auzit si eu ; acum sper ca au populat cu crap si alte ciprinide ca sa manance si rapitoru' ceva... :lol: Mai asteptam sa vedem , ca iarna-i lunga!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Dec 2006, 21:41

Am pescuit de mai multe ori anul asta. Din pacate vara e plin de lume la gratare, manele si baie, asa ca nu-mi prea face placere. Se mai prinde clean, stiuca, si ceva salau (asta din ce am prins eu anul asta). Preferabil e sa vi cu barca, asta daca dai la artificiale. Ultima data cand am fost in zona nu am pescuit, insa am povestit cu cei ce dadeau la salau cu pestisor si se plangeau ca in ultimul timp nu au prins mai nimik.

Popularea a fost cam acum o luna si a fost facuta cu caras si crap. Caras mare, cam la 300 g si crap intre 2-4 kg, din care mai mult amur.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Dec 2006, 21:47

Costi , dar nu mai este salau sau nu manca la naturale? Eu oricum am de gand sa dau din barca , pe la "plopi" (dupa baza nautica ,inainte de Tataus) ca e piatra multa acolo si structuri serioase. Cu controalele cum e treaba, daca stii cumva , in sensul ca de cine tine la ora asta barajul?Si ,apropo de artificiale ,inainte se prindea mai bine la silicoane , acum?

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 21 Dec 2006, 21:50

asa este,vara nu are rost.am prins ceva strapi la rapala rattlin,prietenul meu a mai luat o marlita.per total mai nimic
din auzite sau luat salai in prohibitie :x
cum spunea si costi e preferabil cu barca.
cincisul este foarte scazut si am inteles ca asa va ramane.am citit ca sa populat deci sar putea ca in cativa ani rapitorul sa revina.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Dec 2006, 22:02

Salau sigur mai este.... insa in unele locuri sunt cei care dau la pestisor cu cate 5-6 bete de persoana si cand papa, il rup... :cry:
Anul asta cred ca nu au mai prins asa bine pe locurile lor clasice din cauza ca a fost tot timpul scazut foarte mult barajul. Eu am dat doar de cateva ori dupa el si doar la plastice. Am luat doar cativa stapi, da nici nu cunosc prea bine zonele. Am dat mai mult pe ghicite :D Stiuca am luat pe langa maluri.... clean tot cam asa. Clean mai mult intamplator, nu am dat special dupa el.

Pe Tatausi vara nu ai sanse, tot timpul e plin de stationaristi cu corturile, iar daca te apropii cu barca la mai putin de 100 de metrii de ei incep sa urle la tine "Ba, nu vezi ca am fire bagate acolo!!" :shock:

Despre controale..... personal nu am vazut niciodata. S-ar putea sa mai fie, oricum eu trec de max. 10-15 ori pe an pe acolo. Pana anul asta Cincisul a fost considerat apa de munte. De anul asta e trecut la ses, asa ca eu cu permisul vizat in judet la zi pot pescui pe el. Cat despre cei cu permisele in alt judet... HABAR N-AM!! :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Dec 2006, 22:05

Multumesc frumos ! Fir intins!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Dec 2006, 22:19

Cu placere. Daca vrei sa ajungi in zona, eu as recomanda sa mergi prin aprilie-mai. E mai liber, si nici nu auzi manele din 10-10 metri :D :D :D

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Dec 2006, 06:44

anul asta eu am avut permisul vizat la agvps,si pt cincis a trebuit sa platesc separat fiind trecut ca apa de munte statatoare.am inteles ca cei care au vizat la asociatia independenta(cea care la si populat) puteau sa pescuiasca cu permisul de ses.

Scrie răspuns