Cincis Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 22 Dec 2006, 09:17

salut...
si eu am fost la cincis asta-vara ... , am reusit sa intru cu barca , cu un prieten la trena . eu am prins 3 marlite , iar pretenul a prins 4 strapi si un somotel.... totusi ii foarte putin pentru 3 ture de lac ...
acum ceva ani am vazut niste pescari( nu stiu exact locul ca nu cunosc bine lacul) care pescuiau la peste viu si au reusit sa prinda salau si biban ...
sincer ,in urmatoarea periuada nu ma veti vedea pe acolo... :(

numai bine,
Paul

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 22 Dec 2006, 13:31

oaie scrie:anul asta eu am avut permisul vizat la agvps,si pt cincis a trebuit sa platesc separat fiind trecut ca apa de munte statatoare.am inteles ca cei care au vizat la asociatia independenta(cea care la si populat) puteau sa pescuiasca cu permisul de ses.
Depre ce asociatie independenta varbesti.poti sa-mi dai mai multe amanunte ? Poate pe privat .Mersi !

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 22 Dec 2006, 14:03

Bibanul se prinde cel mai frecvent pe Cincis tot timpul anului , merge bine si la silicoane ; urmeaza salaul si stiuca , din pacate este tot mai rar intilnita . Am vazut cleni uriasi prinsi la greier si lacusta aproape de coada lacului pe malul opus caselor de vacanta .
Despre conditiile de pescuit nici eu nu pot sa-ti spun nimic , cred ca daca ai permisul vizat nu vad ce probleme ai putea avea...

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Dec 2006, 15:39

Depre ce asociatie independenta varbesti.poti sa-mi dai mai multe amanunte ? Poate pe privat .Mersi !
nu stiu exact cum se numeste asociatia.este cea infiintata de adi sebestein.anul asta vizarea permisului la el era 50 lei.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Dec 2006, 17:05

Va multumesc la toti care ati raspuns in acest topic!Din pacate m-am intristat ,deoarece din ce ati povestit se pare ca nu mai e de trait pentru pescarul de rapitor pe acolo... :cry: Si ce peste era in acel lac! Daca va spun ca in anii 80' ,parca 1988, am vazut prins (unde sunt vilele acum,deci mai sus de camping si de "Bulbucan") la peste , salau de cca 12 kg!!!! Credeti-ma pe cuvant ca nu pot demonstara! E drept ca omul (din TM) ducea pescutzul in larg cu barca , pe firul fostei vai a paraului Cerna...Si la mal se facea baie , ca era cald! Iar clenii sariti de 2 kg nu erau ceva iesit din comun.Pacat de Cincis ,un lac cu potential urias , dar se pare ca nu-i prieste tranzitia :cry: Totusi , pentru ca suntem pescari , sa continuam sa speram... deoarece, nu-i asa , speranta moare ultima :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Mikelo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mikelo » 22 Sep 2010, 19:51

http://pescar-hd.blogspot.com
pentru toti pescarii din judetul hunedoara si nu numai !

Ionut22
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ionut22 » 24 Ian 2011, 10:25

oaie scrie:anul asta eu am avut permisul vizat la agvps,si pt cincis a trebuit sa platesc separat fiind trecut ca apa de munte statatoare.am inteles ca cei care au vizat la asociatia independenta(cea care la si populat) puteau sa pescuiasca cu permisul de ses.
Salut! Eu daca am permisul vizat complet presupun ca nu o sa am probleme! Zic asta pentru ca in alte zone am avut cateva certuri cu jandarmii cand au vazut ca am permisul vizat in HD si nu in judetul unde am pescuit respectiv... Gorj

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 24 Ian 2011, 20:49

Pina la impartirea apelor poti pescui fara probleme .
Dar dupa : Dumnezeu cu mila.......................

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 24 Ian 2011, 21:05

apshd este adevarat ca apele de munte leau luat RNP?
ce ape aveti in vedere?
multumesc

tux
veteran
veteran

Re: Cincis Hunedoara

Mesaj de tux » 16 Mar 2012, 18:21

Nu vreau sa deschid alt topic, asa ca o sa il folosesc pe acesta. Este posibil ca in weekend-ul urmator sa ajung la Cincis.
M-ar interesa care sunt conditiile de pescuit in zona: permis AJVPS Gorj vizat 2012 e ok ? S-a dezghetat lacul ?
Pestii tinta ar fi salau, biban la plastice moi. Daca puteti sa imi faceti recomandari de gume / greutati jiguri si grosime fir textil nu ma supar :)
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

Scrie răspuns