Cincis Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Re: Cincis Hunedoara

Mesaj de Zamfi » 16 Mar 2012, 19:12

Hai ca si eu sunt curios ! In luna aprilie si in mai am ceva treaba prin Hd si cred ca incerc si eu Cincisul.Deci?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 07 Apr 2012, 00:48

Lacul Cincis din Hunedoara a fost scos la licitatie pentru practicarea pescuitului sportiv de catre RNP .
Astazi am ridicat Caietul de sarcini .
Licitatia va avea loc peste 2 saptamini .
Am sa va tin la curent .

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 08 Apr 2012, 10:44

Se incalca legea.Cum poate RNP-ul sa scoata la licitatie ceva ce nu are.Ei nu mai au drept de gestiune asupra apelor din 2008.

http://legestart.ro/Ordinul-497-2008-ab ... 0NzU2).htm

Alo ANPA,se comite inca o ilegalitate.Protocolul din 2010 nu are putere de lege.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 08 Apr 2012, 11:10

Astia de la RNP sunt ca FFFF, nu conteaza legea, la ei bani sa iasa.
Pai Cincisul a devenit un parc de agrement, ar trebui sa il administreze cei care au proprietati acolo. Am inteles ca sau organizat si au facut donatii si au populat cu peste.
Ei sunt interesati ca au iesire la lac, este in interesul lor si al nostru bineinteles, sa fie peste, sa fie curat.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Apr 2012, 20:48

Nair_olf scrie:Se incalca legea.Cum poate RNP-ul sa scoata la licitatie ceva ce nu are.Ei nu mai au drept de gestiune asupra apelor din 2008.

Alo ANPA,se comite inca o ilegalitate.Protocolul din 2010 nu are putere de lege.
Am vorbit cu conducerea ANPA si mi-au spus ca este perfect legal ca RNP-ul sa scoata la licitatie unele ape de munte .
Si chiar in apele de munte padurari pot aplica amenzi pe legea pescuitului .
Eu astazi am depus documentatia ceruta de cei de la RNP pentru a participa la licitatie .
Licitatia va avea loc pina la sfirsitul lunii aprilie .
Daca va cistiga licitatia o firma oarecare va angaja un paznic si va pune taxa pe ziua de pescuit nerecunoscind nici un permis de pescuit si nici o Asociatie de pescari .

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 17 Apr 2012, 08:18

APSHD scrie:[

nerecunoscind nici un permis de pescuit si nici o Asociatie de pescari .
Si atunci ce rost mai are permisul ANPA + un carnet de membru????? :lol1: :wallbash:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 17 Apr 2012, 13:25

APSHD scrie:
Nair_olf scrie:Se incalca legea.Cum poate RNP-ul sa scoata la licitatie ceva ce nu are.Ei nu mai au drept de gestiune asupra apelor din 2008.

Am vorbit cu conducerea ANPA si mi-au spus ca este perfect legal ca RNP-ul sa scoata la licitatie unele ape de munte .
Si chiar in apele de munte padurari pot aplica amenzi pe legea pescuitului .
Eu astazi am depus documentatia ceruta de cei de la RNP pentru a participa la licitatie .
Licitatia va avea loc pina la sfirsitul lunii aprilie .
Daca va cistiga licitatia o firma oarecare va angaja un paznic si va pune taxa pe ziua de pescuit nerecunoscind nici un permis de pescuit si nici o Asociatie de pescari .

La astia de la RNP le trebuie multe acte sa dovedeasca ca au voie sa puna taxe suplimentare si nu suplimentare, ci alte taxe pentru pescuit, ca pe ei nu ii intereseaza cele stabilite de stat. Ei sunt ca biosfera, ca Raduta??????, pai atunci sa se prevada in lege, cum s-a prevazut pentru acestia(biosf,Raduta), nu pe subinteles si pe ascuns.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 07 Mai 2012, 09:30

Recent guvernul a decis sa treaca RNP de la Ministrul Mediului la cel al Agriculturii, ca sa o dea clientelei lui Dan Voiculescu (Conservatorii lu peste prajit) asa ca acum RNP si ANPA sunt surori bune, sub ocarmuirea aceluiasi m(s)inistru, o sa semneze protocoale si mai oculte....pariu?

Scrie răspuns