contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
mos dan
- utilizator nou

...fire intinse,fire intinse.....yo as intinde firele da gatul celor care nu le pasa de prin agvps,ca ii frumos sa trimiti paznicu ala muritor d foame pe teren si tu sa stai la birou...pe saracu paznic vanator orcine il cumpara cu 2 mici si o bere..si poti sa faci ce te taie capu pe lac

nu cred ca o sa am destui bani ca dupa ce ii inpusc pe toti sa ies pe cautiune

,da poate cineva o sa se trezeasca,sa speram ca nu prea tarziu
-
mos dan
- utilizator nou

...fire intinse,fire intinse.......yo as intinde niste fire de gatul celor de la agvps,care stau la birou si trimit doar pe saracu paznic muritor de foame pe teren..pe care-l cumperi cu 2 mici si o bere si apoi poti face ce te taie capu pe lac...mu am destui bani si nu este lege inca in romania,ca dupa ce ii inpusc pe toti sa pot iesi pe cautiune....poate o sa se trezeasca careva si o sa-i f**a rau de tot pe cativa pescari de astia cu dinamite si c*****ri si apoi o sa se invete minte,arata 2 amarati la televizor care nu au ce manca si prind peste cu o amarata de plasa si alti pe somes fac o gramada de banii de pe pestele prins zi de zi....nu mai scriu ca ma dor degetele si numa ma enervea da sa-i f**t pe toti paznicii si pe ai mai mari ca ei, porci mistreti ce sunt

primu care o sa-mi cera permisu il inec cu tot cu pusca

-
zvic
- veteran

Ieri, dupa o perioada in care nu am fost deloc la pescuit, am reusit sa ies cateva ore pana la Somes. Apa era mare si tulbure, am zis totusi sa incerc de cateva ori. Singura "captura" a fost un pui de salau de cca 15 cm, si ala agatat cumva de opercul. Chestia e ca m-am intalnit cu un pescar mai in varsta, spunea ca s-a prins inainte de ploi salau mare, de 2-3 kg, si ca in ultima vreme s-a prins destul de mult salau in zona.
Mie nu prea imi vine sa cred, nu am mai auzit de nimeni sa fi prins salau pe Somes pe langa Jibou in ultima vreme. Sper sa fie adevarat.
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
pt zvic,
da-mi si mie o locatie pe langa jibou ca oi face o incursiune intr-o zi
si cam la ce trage?
multam
-
zvic
- veteran

Cel mai des merg in zona podului de la Somes Odorhei, inspre Napradea. Chiar dinjos de pod merge avatul. Mai jos, dupa cariera si balti, unde e malul ala cu pasune, merge salaul dupa cum mi-a zis omul ala, eu nu am luat decat puiutul de duminica. In zona cica s-a mai luat si somn dar mic, pana in 5kg. Mai sus de pod, de pe malul cu Jiboul, este o zona cu apa mai mare si ceva bolovani, loc clasic de salau, din pacate accesul e mai greu, sunt cateva locuri printre rachiti dar trebe sa stii cam pe unde is ca altfel tare greu le gasesti. In weekend nici o sansa, sunt cam ocupate.
Eu dau mai ales cu voblere dar trebe sa ma duc acolo si cu ceva zgarciuri sa vad daca mere la salau.
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
am fost acu duminica la beclean si inafara de apa tulbure,namol si alte placeri de genu au intrat cativa clenuti si doar unul la 700g
in rest nici macar atacuri de altceva?!?!?!?!
mi-ar fi placut sa vad altceva
-
horiavd
- senior

zvic scrie:
Mie nu prea imi vine sa cred, nu am mai auzit de nimeni sa fi prins salau pe Somes pe langa Jibou in ultima vreme. Sper sa fie adevarat.
Iti confirm eu> este! Ieri 2, azi 6 scosi pe mal, 4 dezgatati in mal, 2 ridicati de pe fund si dezgatati in primii 2 m.....+ vreo 5 avatei de 6-8%.Pe ploaie....
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
pt horiavd
te rog sa ma indrumi si pe mine in reuniunea spirituala cu salaii de pe somes,pe unde mai exact si la ce ca poate duminica ma duc,
multam fain si dak ai pune neste poze
-
horiavd
- senior

Voblere mici de 3-5 cm, jiguri de 7-15 g, shaduri de 5-7 cm, textil..da cu ceva mai gros daca vrei , ca eu am avut probleme cu cel de 0.10, este subdimensionat pt. conditii de rau, cred ca ceva de 10-15 lb. ar fii ok. Unde am dat eu apa avea 1-1.5 m, pe margini de suvoi....Si neaparat ploaie

. Poate iesim in weekend impreuna. Pe privat , daca vrei stabilim detalii.
-
zvic
- veteran

Horia,
Hai sa vedem daca reusim sa ne intalnim duminica, undeva pe langa Jibou, aduc si sculele alea de cast sa le vezi.