Ce se intampla cu Somesul ?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Mai 2007, 17:09

mesajul l-am postat dupa ce am vazut subiectul dar partida sa desfasurat inainte de prohibitie marog , care ar putea fi cauza inactivitatii totale a pestiilor ? :shock:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 31 Mai 2007, 17:44

chiar nu raspunde nimeni ? :O :roll:

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 15 Iun 2007, 14:49

Saptamana trecuta iar am luat avat, am dat si la clean dar nu am reusit sa iau nici unul. Apa era destul de tulbure.
Maine vreau sa merg iar la Somes. Stie cineva cum e somesul acuma, daca e tulbure ?

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 25 Iun 2007, 15:12

Am fost ieri la Somes, la podul de la Somes Odorhei. Apa putin tulbure, rosiatica, scazuta. In 30 minute firul s-a colorat in verde, nu era nou si am mai facut inainte vreo 5 sau 6 partide cu el la somes fara probleme de schimbat culoarea.
Nu am luat nimic, am vazut cateva batai de avat si am dat dar degeaba, nici macar un atac, nici macar la salmo thrill pe care il tot laudam in topicurile despre el.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 02 Iul 2007, 12:33

Ieri am umblat destul de mult pe Somes, am urcat de la Ciocmani pana la podul de la Rus. Drumul pe partea aialalta (inainte de podul de la Ciocmani am luat-o la dreapta inspre Lozna ...) este groaznic, mai bine pe ruta clasica. De peste nu prea am avut noroc, amicul cu care eram a luat un clenut. Am intrebat mai multi pescari, nu prea s-a prins , in zona Rus s-a mai luat ceva clean dar mic si numai la momeli naturale (la "pipait" cu cosas).

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 03 Aug 2007, 23:43

nush la voi cum e dar in cluj-n e beton somesu,locuiesc in zona clujana si de cand s-a sfarsit prohibitia am RUPT la clean de m-am saturat.
cam la vobler dar si la rotativa am facut treaba.
ii supe nasol ca se lucreaza si vine apa murdara toata ziua dar mai prinzi seara cate o ora doua,de apa perfecta pentru domnu cleanu' si e destul sa iei cate 4-5 bucati de peste 28 de cm
si nu va mai plangeti ca-i o ap in curs de curatare!!!
mai putin oamenii care continua sa arunce tot ce pot fara sa le pese dar asta e un alt topic
Numa bine si fire intinse!

mos dan
utilizator nou
utilizator nou

braconaj...cat cuprinde

Mesaj de mos dan » 16 Aug 2007, 02:28

....pe somes se braconeaza la greu incepand de iarna cand umbla greblasii de ii ia dracu pana in vara cand baga taranii plasele chinezesti si culeg tot ce misca...AM FOST IN IARNA LA VOBLERIT PE SOMES SI MAI JOS DE MINE ERA TRUPA DE GREBLASI,sa nimerit sa treaca paznicu p colo si a cerut permisu la control si mie si la baietii harnici de langa mine...normal ca nu aveau si au primit o amenintare ca daca ii prinde data viitoare fara permis ii bai mare ......!!! PEI CUM P**A MEA POTI SA CERI PERMISU LA UN BRACONIER???in loc sa-l f++i direct.....asa ceva numa la noi se intampla :twisted:

mos dan
utilizator nou
utilizator nou

somesul de altadaa

Mesaj de mos dan » 16 Aug 2007, 02:33

...am inteles de la un prieten ca unii dintre plasari de pe somes cotizeaza cu cate o captura mai sanatoasa direct la paznic ca sa treaca cu vederea data.. (viitoare..)

mos dan
utilizator nou
utilizator nou

somes odorhei

Mesaj de mos dan » 16 Aug 2007, 02:40

...pescuiam pe balta la somes odorhei cand eram copil,era stiuca de te sperii,caras,crap,tot ce poti visa de la o balta..acum pauza,se braconeaza de zori toata ziua si nimeni nu face nimik...uneori vin si baga plasa peste betele tale fara nici o jena...din pacate zona jibou-somes este cam distrusa....da bine ca is grasi si frumosi aia de la filiala :twisted: agvps

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 16 Aug 2007, 16:45

vezi topicu lansat de mine,cu:alarma braconajul
ai avea ce zice....si dak esti din cluj da un semn pe privat
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

Scrie răspuns