capidava pescuit la stiuca !!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dan dragos
junior
junior

Mesaj de dan dragos » 07 Mai 2008, 15:20

a fost prima data cand am fost acolo dar de vre-o 9 ani de cand merg pe Dunare a fost primul control - mai veneau padurari sa ne atraga atentia la foc.
ei erau pe mal cu un vento albastru cu nr de MAI.
am fost pe la sf lui ianuarie, aveam permise vizate la ajvps ph si nu au comentat nimic.

Tot ei ne-au spus ca este apa de frontiera dar nu mi-a venit ideea sa ii intreba daca prohibitia este mai scurta.

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 07 Mai 2008, 15:43

Se spune ca ati scapat :D. Bine ca ei n marea lor majoritate a controalelor se rezuma in depistarea braconajului,a celor cu plase...Nu cred ca s-ar lua de cineva daca ar gasi pe balta fara permis si cu o amarata de lanseta.Poate doar sa-l instiinteze,sa-i atraga atentia ca pe viitor sa stie ce are de facut.
PS: Sunt binevenite controalele dar mai dese si ma repet,in special noaptea ca e dezastru in zona aia in sezonul calduros.
Stiu si sunt patit.Am avut odata nesansa de a da peste niste sateni cu plase(cred ca vre-o 10 la nr,printre care si niste "brazilieni") undeva spre localitatea Topalu si atata nesimtire pe ei incat au avut tupeul sa vina la noi si sa ne spuna intr-un mod mai nepoliticos ca ne-am aseazat in zona lor de "lucru".Binenteles ca a trebuit sa ne mutam undeva mai in amonte,sa nu le deslusim noi activitatile lor nocturne. :(

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 07 Mai 2008, 17:16

bogdancta scrie: Corectule!!! S-o fi dus omu' la stiuca sau la plimbare cu barca! :shock:
Mah nene,nu este suficient sa citesti mai trebuie sa si intelegi ce citesti :wink:
Omul a zis clar ca a prins 6 carasi si 2 platici.
E drept ca pentru atata lucru nu seaca balta :lol: :lol: :lol:
Mai bine ar fi daca bulangii de la politie sau alte "organe" i-ar controla pe plasari sau pe aia de braconeaza la greu(halau,curent,carbid)
Dar daca pe aia ii starpeste oare cum o sa mai "manance si gura lor" o coada de peste indiferent de sezon :?: :twisted: :twisted:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

alex_coman
junior
junior

Mesaj de alex_coman » 22 Iul 2008, 16:48

Vreau sa merg weekendul acesta in zona Capidava sub cetate pentru salau si somn. Spre insula nu am fost niciodata...imi puteti recomanda alte locuri in zona?

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 25 Sep 2008, 16:16

noutati din zona?
cum e apa? stiu ca e uda
ceva prezentari?

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 12 Feb 2009, 01:22

Lauru scrie:noutati din zona?