capidava pescuit la stiuca !!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bogdancta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdancta » 17 Mar 2008, 23:58

Malul de care spui, e la ceva distanta de Topalu, aproape de Capidava, unde este si o insula. Locul de care spuneam eu este in dreptul ultimului rind de case din Topalu, spre Capidava, unde se tin barcile.

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 18 Mar 2008, 00:26

bogdancta scrie:Malul de care spui, e la ceva distanta de Topalu, aproape de Capidava, unde este si o insula. Locul de care spuneam eu este in dreptul ultimului rind de case din Topalu, spre Capidava, unde se tin barcile.
Da.este f aproape de insulita.Prin zonele alea nu am ajuns.Nu cunosc locul.Am mai spus undeva mai sus ca acum vre`o 2 sapt localnici din topalu recomandau sa coboram spre dunare undeva pe la jumatatea comunei...Cica e o zona frumoasa,padure si merge si pescuitul static,in perioada asta cik ar cadea platica si mai rar niste ciotanel.Poate ne vedem vreodata pe balta :).Saptamana asta o sa ajung pe acolo dar nu stiu mai exact unde am sa poposesc,probabil undeva dupa satul Dunarea pe platoul acela.O sa mai revin cu amanunte :lol:

bogdancta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdancta » 18 Mar 2008, 00:38

Eu aveam in plan o iesire la Topalu miercuri si joi, dar fiindca vremea se va strica si cum eu am o gramada de treaba saptamina asta, o voi mai amina un pic. Oricum, astept vesti si promit ca voi da de stire cind ajung pe-acolo.

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 18 Mar 2008, 00:41

bogdancta scrie:Eu aveam in plan o iesire la Topalu miercuri si joi, dar fiindca vremea se va strica si cum eu am o gramada de treaba saptamina asta, o voi mai amina un pic. Oricum, astept vesti si promit ca voi da de stire cind ajung pe-acolo.
Anuntam,sigur ca da.Cred ca pe vineri facem si noi iesirea datorita vremii.Oricum ne auzim.Sa ai fire intinse.

avator
junior
junior

Mesaj de avator » 18 Mar 2008, 10:25

canalul cu apa calda de la cernavoda il frecventez de 3 ani,stiuca acolo este rar,cu toate ca am vazut anul trecut o stiuca prinsa intamplator de un localnic la...rama,dadea la caras si l-a pocnit o frumusete de vreo 5 kile care avea si 2 twistere in bot. chiar la stavilopozi este locul cel mai bun,dar avat si salau .avatul musca frumos la taparina si lingurita rotativa atunci cane e acolo,am fost detrei ori in ultima luna si abia am vazut unul,ba era apa scazuta ba a venit din amonte peste noapte,oriccum a fost capricios.cu salaul este alta poveste cel putin pt mine, daca lasi twisterul pe fund agata in disperare,e plin fundul de pietre,bucati de beton,sarme,etc. apropo,poate imi spune si mie cineva cum te descurci in astfel de situatii unde trebuie sa dai pe fund dar aproape orice lanseu se termina cu agatatura,eu sincer nu ma prea descurc,sunt incepator in ceea ce priveste tehnica pescuitului la salau. oricum retine,locul e foarte aglomerat,trebuie sa fi pe la 4 cel tarziu acolo sa prinzi loc.fir intins!
in cautarea pestelui cel mare...

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 19 Mar 2008, 03:36

avator scrie:canalul cu apa calda de la cernavoda il frecventez de 3 ani,stiuca acolo este rar,cu toate ca am vazut anul trecut o stiuca prinsa intamplator de un localnic la...rama,dadea la caras si l-a pocnit o frumusete de vreo 5 kile care avea si 2 twistere in bot. chiar la stavilopozi este locul cel mai bun,dar avat si salau .avatul musca frumos la taparina si lingurita rotativa atunci cane e acolo,am fost detrei ori in ultima luna si abia am vazut unul,ba era apa scazuta ba a venit din amonte peste noapte,oriccum a fost capricios.cu salaul este alta poveste cel putin pt mine, daca lasi twisterul pe fund agata in disperare,e plin fundul de pietre,bucati de beton,sarme,etc. apropo,poate imi spune si mie cineva cum te descurci in astfel de situatii unde trebuie sa dai pe fund dar aproape orice lanseu se termina cu agatatura,eu sincer nu ma prea descurc,sunt incepator in ceea ce priveste tehnica pescuitului la salau. oricum retine,locul e foarte aglomerat,trebuie sa fi pe la 4 cel tarziu acolo sa prinzi loc.fir intins!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta,nu sunt cunoscator al zonei si nici al pescuitului la salau.Partidele mele se rezuma pe malul dunarii intre zona topalu-dunarea.Am mai citit cate ceva despre chanul de la cernavoda tot pe forum,cauta si vezi ca e imposibil sa nu gasesti informatii despre chan,sau deschide un nou topic si o sa ti se raspunda.In privinta lanseurilor "ratate"...cu toti o patim,pierdem lingurite,twistere,jeliboane.fire,ace.Incearca si tu sa eviti locurile unde cunosti ca sunt sanse de agatat.
Fire intinse :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 19 Mar 2008, 18:46

bogdancta scrie:Eu aveam in plan o iesire la Topalu miercuri si joi, dar fiindca vremea se va strica si cum eu am o gramada de treaba saptamina asta, o voi mai amina un pic. Oricum, astept vesti si promit ca voi da de stire cind ajung pe-acolo.
Bine ca-ti programezi si nu zici nika :twisted: :twisted:
Ai toate urarile de bine de la mine :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S.
Ce zici de o Delta mai la sfarsit de luna?
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

bogdancta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdancta » 14 Apr 2008, 20:01

Meas cel bulangiu, ai postat pozele cu somnii de la Matita? :twisted: :twisted: :twisted:

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 14 Apr 2008, 20:05

bogdancta scrie:Meas cel bulangiu, ai postat pozele cu somnii de la Matita? :twisted: :twisted: :twisted:
sa ne anunti si pe noi..sa`i vedem capturile :lol:

bogdancta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdancta » 14 Apr 2008, 20:30

Pe mine ma interesa pentru ca cel mai mare este al meu (si singurul pe care l-am prins)!

Scrie răspuns