capidava pescuit la stiuca !!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- bau.bau
- utilizator constant
pai nus tiuc e sa`ti spun dar la capidava crapul l`am luat de regula demal,de la insulita 500m pe mal spre topalul.dai intr`o portiune cu apa mai adanca.acolo pescuiesc de obicei,dar tre sa vii de noapte acolo pt un loc bun.am luat crap in zona dar nu in perioada asta...acum chiar nu am idee ce merge.la cum se prezinta dunarea cred ca sansele sunt zero.tu ai mai fost recent prin zona?a miscat ceva?Lauru scrie:la capidava, dati dupa crap de pe insula sau de pe mal???
stiu binisor zona, dar tot nu am inteles....
mai exact sub malul ala rupt dai?
daca te referi la insula mare aia din dreptul malului inalt si abrupt?
eu anul trecut nu am calcat pe acolo...as ca nu stiu ce sa-ti spun...
acu doi an am, binkerit de cateva ori acolo de pe mal...dar am luat doar bucati de maxim 1,5 kg... in scimb crapul a mers binisor de la stalta de pompare la vale..spre topalu..vreo 500 de metri la plutele alea mar.
acu doi an am, binkerit de cateva ori acolo de pe mal...dar am luat doar bucati de maxim 1,5 kg... in scimb crapul a mers binisor de la stalta de pompare la vale..spre topalu..vreo 500 de metri la plutele alea mar.
- bau.bau
- utilizator constant
Scze ca`ti raspund asa tarziu dar sunt putin cam ocupat in perioada asta.Acolo la malul abrupt unde nu este intisatura de pamant sau piatra.E intradevar un mal abrupt din pamant pe o portiune de 1-1,5km.Mai exact de la drumul ce se face in camp spre topalul vre`o 200m spre insula mare.Insula in care pe timp de vara se poate ajunge si la picior sau cu o masina.Deci in zona aia,langa drumuletz am luat crapul frumos,la rama rosie si pufarin.Lauru scrie:mai exact sub malul ala rupt dai?

- bau.bau
- utilizator constant
capidava
Ieri am fost in zona la capidava pe un vant puternic.Am incercat la rama rosie,mamliga,jelibon,twister-capturi 0,trasaturi 0. Dunare crescuta,apa tulbure si rece si curenti puternici,cam asta e pe acolo prin zona.Concluzie: a fost super bun gratarul care l`am incins la carbuni 

-
- utilizator nou
salutare,
de ce nu incercati pe la rasova anu trecut m-a facut sa vin aproape i fiecare wwek stiuca si somnu si avatu. sau mai incercati la cotu baciului(pe bratu vechi al dunarii) se prinde peste frumos si mai ales e si un loc belea de campare.
peste vreo 2 sapt o sa ajung pe la topalu si o sa va anunt dc merge ceva
o seara placuta
de ce nu incercati pe la rasova anu trecut m-a facut sa vin aproape i fiecare wwek stiuca si somnu si avatu. sau mai incercati la cotu baciului(pe bratu vechi al dunarii) se prinde peste frumos si mai ales e si un loc belea de campare.
peste vreo 2 sapt o sa ajung pe la topalu si o sa va anunt dc merge ceva

o seara placuta
- bau.bau
- utilizator constant
pedro_iuli scrie:salutare,
peste vreo 2 sapt o sa ajung pe la topalu si o sa va anunt dc merge ceva![]()
o seara placuta
pai nu stiu pe unde mai exact este rasova,de obicei la dunare dau in zona capidava,topalu,dunarea.si la topalu am vbit cu un satean care ne recomanda sa coboram undeva in mijlocul satului se face un drum care duce spre malul dunarii.da intr`un canal de scurgere al dunarii cu zona impadurita,zona frumoasa.Acolo cik s`a prinde carasul si platica.Dar pe dunare in zona topalul nu`i activitate in perioada asta e prea tulbure si curenti foarte puternici.

- bau.bau
- utilizator constant
Despre ce sat vbesti?Topalul?Pai undeva tot prin zona dupa topalu este o cabana pescareasca apoi vine un mal de nisip.Tot pe acolo se deschid niste brate si sunt curenti cam puternici.Cumva prin zona aia?Pana in malul de nisip?bogdancta scrie:La capatul satului, spre Capidava, sunt niste colti de piatra - acolo e loc bun de stiuca si salau. La 25-30 m mai incolo se poate prinde crap frumos si platica. Peste vreo luna, ne vedem in zona!!! Succ.. - ptiu, ca era sa fac o urare cu ghinion!!!)