Canal Farcasele Olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wildexplorer
- utilizator constant
Canal Farcasele Olt
Salutare,
saptamana viitoare voi fi in zona Farcasele-Draganesti si as vrea sa scot la pozat cativa bibanei. (stiu, e prohibitie, dar voi elibera tot ce prind, asa fac si in restul anului!).
Am vazut pe Google Earth cateva canale in apropiere de Farcasele, a pescuit cineva acolo? Pe aceste canale as vrea sa caut bibaneii; pe Olt e sansa mare de amenda si nu as vrea sa deranjez braconierii din evolutia lor.
Ma puteti ajuta cu informatii?
Multumesc!
saptamana viitoare voi fi in zona Farcasele-Draganesti si as vrea sa scot la pozat cativa bibanei. (stiu, e prohibitie, dar voi elibera tot ce prind, asa fac si in restul anului!).
Am vazut pe Google Earth cateva canale in apropiere de Farcasele, a pescuit cineva acolo? Pe aceste canale as vrea sa caut bibaneii; pe Olt e sansa mare de amenda si nu as vrea sa deranjez braconierii din evolutia lor.
Multumesc!
- andriipopa75
- veteran
Re: Canal Farcasele Olt
pe Olt in prohibitie se organizeaza "etape nationale de pescuit", adica o sa gasesti minim 150 pescari la fiecare baraj.
Cu bibanii acolo e mai greu, acum sub baraj este apa foarte mare si Oltul ajunge in spatele satului (s-a format un fel de balta de 2x3 km) , cred ca dungatii sunt prin balti si nu cred ca dai de ei pe canale.
Cu bibanii acolo e mai greu, acum sub baraj este apa foarte mare si Oltul ajunge in spatele satului (s-a format un fel de balta de 2x3 km) , cred ca dungatii sunt prin balti si nu cred ca dai de ei pe canale.
wildexplorer scrie:... Pe aceste canale as vrea sa caut bibaneii; pe Olt e sansa mare de amenda si nu as vrea sa deranjez braconierii din evolutia lor.
Multumesc!
Eu nu inteleg in ce baza poti lua amenda in conditiile in care dai la artificiale si nu retii nimic.
Spartacus scrie:wildexplorer scrie:... Pe aceste canale as vrea sa caut bibaneii; pe Olt e sansa mare de amenda si nu as vrea sa deranjez braconierii din evolutia lor.
Multumesc!
Eu nu inteleg in ce baza poti lua amenda in conditiile in care dai la artificiale si nu retii nimic.

la artificiale doar stiuca C&R
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
pai de asta zic. 
nu-i nevoie sa dai cu parul
, tipul specificase clar: ...as vrea sa scot la pozat cativa bibanei. (stiu, e prohibitie, dar voi elibera tot ce prind, asa fac si in restul anului!).
ok, nu e tocmai moral nici pt noi, ca nu ne ducem setati pe stiuca, dar arealul de convietuire e relativ acelasi, ca te duci la biban sau marla. cum demonstreaza "nașul" ca tu nu dai la stiuca, daca asta declari ? e o dimensiune minima a nalucilor, a w castingului lansetei ?
intrebarea mea ramane, vorbind strict dpdv legal, in ce baza primesti sanctiunea ?

nu-i nevoie sa dai cu parul

ok, nu e tocmai moral nici pt noi, ca nu ne ducem setati pe stiuca, dar arealul de convietuire e relativ acelasi, ca te duci la biban sau marla. cum demonstreaza "nașul" ca tu nu dai la stiuca, daca asta declari ? e o dimensiune minima a nalucilor, a w castingului lansetei ?

intrebarea mea ramane, vorbind strict dpdv legal, in ce baza primesti sanctiunea ?
Ultima oară modificat 27 Apr 2012, 10:33 de către Spartacus, modificat 1 dată în total.
dublu post
- wildexplorer
- utilizator constant
Nu cunosc zona Farcasele si nu stiu unde sa caut Coana Stiuca, de aceea am ales sa pozez bibi. In aval de baraj am vazut ca se pescuieste cot la cot, stationar, la salau. Prefer stiuca, asta daca o sa gasesc locuri promitatoare de pe mal, oltul e crescut si nu am barca, am doar o pereche de cizme nenorocite 

nu prea gasesti stiuca acolo. de pescuit, nu cred ca o sa te deranjeze cineva cu intrebari. in situatia in care te-ar deranja, cu un permis vizat pe anul acesta si un juvelnic gol sau chiar inexistent, poti sta linistit.
oricum, eu unul nu cred ca vei avea mare succes cautand biba la artificiale, in perioada asta a anului, pe Oltul inferior. ti-as recomanda pentru distractie sa te orientezi catre lacul de acumulare, la avat, deasupra hidrocentralei. capturi mici si dese.
oricum, eu unul nu cred ca vei avea mare succes cautand biba la artificiale, in perioada asta a anului, pe Oltul inferior. ti-as recomanda pentru distractie sa te orientezi catre lacul de acumulare, la avat, deasupra hidrocentralei. capturi mici si dese.
-
- utilizator constant
Poate ai ceva sanse in apropierea malurilor cu rotative mici sau chiar cu gume mici.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
- wildexplorer
- utilizator constant
Salutari de la Farcasele!
Mai jos de baraj, in zona inundata, stiuca e inexistenta. Bibani la naluci... zero! Doar cativa bibani soare prinsi la grub verzui-glitter de 1.5 cm.
Au fost si jandarmii, au amendat pe cei cu un snop de lansete desfasurate pe mal, in schimb erau intelegatori cu cei care pescuiau de agrement la albitura.
Si acum intrebarea serii: jandarmii au voie sa dea amenzi daca nu sunt insotiti de un agent ANPA?
Seara faina si fire intinse!
Mai jos de baraj, in zona inundata, stiuca e inexistenta. Bibani la naluci... zero! Doar cativa bibani soare prinsi la grub verzui-glitter de 1.5 cm.
Au fost si jandarmii, au amendat pe cei cu un snop de lansete desfasurate pe mal, in schimb erau intelegatori cu cei care pescuiau de agrement la albitura.
Si acum intrebarea serii: jandarmii au voie sa dea amenzi daca nu sunt insotiti de un agent ANPA?
Seara faina si fire intinse!