Canal Farcasele Olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Canal Farcasele Olt
Mi s-ar parea ca are conditii bune pt stiuca, multa vegetatie, copaci cazuti in apa. As zice ca e numai buna pt. rapitor. Din ce stiu s-a mai prins caras, dar numai cand a vrut sa manance.
- wildexplorer
- utilizator constant
In viitorul apropiat voi ajunge iarasi la Farcasele; imi puteti spune daca este Clean in acea zona? Sa nu mai merg asa ca data trecuta cand am cautat stiuca si dupa o zi de dat la manivela am aflat ca nu este...
Multumesc!
Multumesc!
-
- veteran
da poti sa il cauti 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- wildexplorer
- utilizator constant
Cand am fost acolo, in urma cu o luna, cautand bibanul cu hornet 2, in zonele cu apa limpede, cativa pestisori zglobii il urmareau pana la mal. Am banuit ca sunt clenuti mici dupa felul in care inotau si dupa "silueta". Daca o sa dau de ei am sa va dau de veste. 

- andriipopa75
- veteran
clenii sunt in Oltul de Jos pe canalele de fuga , in general.
La Farcasele, sa nu aruncati tigari nestinse in apa, pute a benzina ca in rafinarie.
La Farcasele, sa nu aruncati tigari nestinse in apa, pute a benzina ca in rafinarie.
a fost un accident la o sonda de langa raul Oltet si de la varsarea raului in jos in aval pe raul Olt s-a poluat masiv
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- wildexplorer
- utilizator constant
De sambata pana luni am fost zilnic la Farcasele, insa nu am putut trece peste baraj din cauza unei macarale care aduna gunoaiele din lac. Foarte multa mizerie, pet-uri, ambalaje dar si crengi.
In aceste conditii am gasit loc de pescuit doar in balta de la ecluza, si acolo doar la albitura. Contracanalul dinspre Farcasele si malul Oltului in aval de baraj erau intesate de unditari.
Am udat cateva gume sub baraj in incercarea de a da de salau, fara nici un rezultat insa. Duminica am vazut un salau (strapazan) prins de un individ cu o padure de lansete ce cauta salaul cu pestisor viu.
Pe cand biciuiam apa a aparut langa noi un individ foarte sfatos ce ne dadea sfaturi cum sa prindem salau cu "bucatica de soreata" si dupa vreo 10 minute de sfaturi isi scoate lanseta, cu parasuta sau cum ii zice, si incepe sa "verifice daca avem ceva in zona". I-am zis in scarba "da cu asta dai aici langa noi?" si s-a simtit, a scos o varga si asa a asteptat sa plecam, probabil
La un magazin de pescuit din Caracal am fost sfatuit sa caut Cleanul in Teslui, un paraias din apropiere, insa nu am avut timp sa localizez apa. Poate data viitoare...
Fire intinse!
In aceste conditii am gasit loc de pescuit doar in balta de la ecluza, si acolo doar la albitura. Contracanalul dinspre Farcasele si malul Oltului in aval de baraj erau intesate de unditari.
Am udat cateva gume sub baraj in incercarea de a da de salau, fara nici un rezultat insa. Duminica am vazut un salau (strapazan) prins de un individ cu o padure de lansete ce cauta salaul cu pestisor viu.
Pe cand biciuiam apa a aparut langa noi un individ foarte sfatos ce ne dadea sfaturi cum sa prindem salau cu "bucatica de soreata" si dupa vreo 10 minute de sfaturi isi scoate lanseta, cu parasuta sau cum ii zice, si incepe sa "verifice daca avem ceva in zona". I-am zis in scarba "da cu asta dai aici langa noi?" si s-a simtit, a scos o varga si asa a asteptat sa plecam, probabil

La un magazin de pescuit din Caracal am fost sfatuit sa caut Cleanul in Teslui, un paraias din apropiere, insa nu am avut timp sa localizez apa. Poate data viitoare...
Fire intinse!
- stefanflorin
- veteran
Teslui, Raznic, Desnatui si cel mai important pe Jiu, dar dupa ce se limpezeste, asta daca vrei clenoci. Sincer pe Jiu indiferet unde m-as duce clean tot as prinde. Salau la Farcasele presupun ca e fff rar, tinand cont ca acum 2 ani a fost secata bucata dintre Babiciu si Farcasele. Mai bine mergi la Babiciu sau la Rusanesti, cu putin talent ai si prezentari. Barca e sfanta indiferent unde mergi!
Urasc atarnatorii!
@ wildexplorer:
cleanul il cauti cam degeaba in judetul Olt. vremea salaului s-a cam terminat pentru Oltul inferior, insa mai poti avea ceva rezultate la Draganesti, Frunzaru sau Izbiceni. daca vrei la stiuca, ar trebui sa urci un pic, spre Ipotesti, Slatioara, Arcesti. somn este peste tot, insa greu de prins daca nu ai barca. avatul s-a cam potolit si el pe aci, ai avea totusi sanse la Arcesti sau Mosteni. bibanul este omniprezent, e Oltul plin.
cleanul il cauti cam degeaba in judetul Olt. vremea salaului s-a cam terminat pentru Oltul inferior, insa mai poti avea ceva rezultate la Draganesti, Frunzaru sau Izbiceni. daca vrei la stiuca, ar trebui sa urci un pic, spre Ipotesti, Slatioara, Arcesti. somn este peste tot, insa greu de prins daca nu ai barca. avatul s-a cam potolit si el pe aci, ai avea totusi sanse la Arcesti sau Mosteni. bibanul este omniprezent, e Oltul plin.