BucureÅŸti si imprejurimi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
ia uite colea C&R: http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... c/3/ppg/1/
la un hectar cat are balta aia cate stiuci sa fie? sa zicem ca jumate le-au facut felul pescarii ca asta de mai sus, un sfert sunt cu capetele sparte de la cate bombe si plumbi lanseaza craparii
va rog sa-mi scuzati rautatile, mi-ar parea bine sa fie cativa oameni care sa mearga si sa prinda. cine stie, oi fi nimerit eu ziua nepotrivita.
la un hectar cat are balta aia cate stiuci sa fie? sa zicem ca jumate le-au facut felul pescarii ca asta de mai sus, un sfert sunt cu capetele sparte de la cate bombe si plumbi lanseaza craparii

va rog sa-mi scuzati rautatile, mi-ar parea bine sa fie cativa oameni care sa mearga si sa prinda. cine stie, oi fi nimerit eu ziua nepotrivita.
Am fost si eu azi. O marlita eu la un wobler de 4 grame, alta un baiat pe la pranz tot la wobler mic, o stiuca pe la vreo 1,5 kile la stationar cu baboi ( n-am vazut s-o arunce inapoi !!!! ) , si cam atat de la 11 la 13:30 cat am stat eu si cat am putut vedea.
Foarte multi pescari la stationar si foarte putini cu spiningul ...
Una peste alta a fost ok, mi-am mai facut putin "mana"
Foarte multi pescari la stationar si foarte putini cu spiningul ...
Una peste alta a fost ok, mi-am mai facut putin "mana"

-
- veteran
Sa vedem cum mai e pe Tineretului. Incepe sa cada vegetatia la fund si teoretic stiuca (atata cat mai e ) devine mai agresiva. taxa e de 20 lei pe zi dar cel maia desea cam somezi acolo...daca esti corect si dai la artificiale la stiuca si biban (cum scrie pe bonul de o zi). ca daca pui o bomba cu mamaliga si porumb in ace iei ceva crap. Unde? Pai la pod la Polivalenta unde il hraneste lumea cu pufuleti. Macar daca nu vezi stiuca vezi crapul.
Pe lacul asta stiuca merita cautata doar pe oala mica si pe canalul de la insula cu 1 pod. Se mai pacaleste cate o marla in oala mare . Nici la baboi nu merge stralucit. Despre crap, asta nu mai mananca la pod de mai bine de 3 anisori, insa poate fi pacalit, cu nadire intensa inceputa de 3-4 zile inainte, tot pe oala mare si lansare catre mijlocul ei.Fario_nebunu scrie:Sa vedem cum mai e pe Tineretului. Incepe sa cada vegetatia la fund si teoretic stiuca (atata cat mai e ) devine mai agresiva. taxa e de 20 lei pe zi dar cel maia desea cam somezi acolo...daca esti corect si dai la artificiale la stiuca si biban (cum scrie pe bonul de o zi). ca daca pui o bomba cu mamaliga si porumb in ace iei ceva crap. Unde? Pai la pod la Polivalenta unde il hraneste lumea cu pufuleti. Macar daca nu vezi stiuca vezi crapul.
Bucuresti
-
- veteran
Eugen, mersi ptr sfaturi. Care e "oala mica"? Jumatatea mica a lacului, aia de da spre iesirea dinspre parcul Carol. Ultima data acolo erau adunati 90% din pescari si ff multe pasari albe de apa! Iar oala mare e restul, nu? Partea dinspre restaurante. Oare in decembrie mai merge stiuca la naluci daca nu ingheata apa sau e inutil? Eu nu merg la copca, tre sa precizez.feugen scrie:Pe lacul asta stiuca merita cautata doar pe oala mica si pe canalul de la insula cu 1 pod. Se mai pacaleste cate o marla in oala mare . Nici la baboi nu merge stralucit. Despre crap, asta nu mai mananca la pod de mai bine de 3 anisori, insa poate fi pacalit, cu nadire intensa inceputa de 3-4 zile inainte, tot pe oala mare si lansare catre mijlocul ei.Fario_nebunu scrie:Sa vedem cum mai e pe Tineretului. Incepe sa cada vegetatia la fund si teoretic stiuca (atata cat mai e ) devine mai agresiva. taxa e de 20 lei pe zi dar cel maia desea cam somezi acolo...daca esti corect si dai la artificiale la stiuca si biban (cum scrie pe bonul de o zi). ca daca pui o bomba cu mamaliga si porumb in ace iei ceva crap. Unde? Pai la pod la Polivalenta unde il hraneste lumea cu pufuleti. Macar daca nu vezi stiuca vezi crapul.
Pe lacul asta stiuca se prinde rar la artificiale in regim de noiembrie - ianuarie. Prin februarie, inainte de depunere are o "sclipire" insa din cate stiu pescuitul este oprit atunci.
Oala mica este "balta" dinspre Carol. Oala mare, intr-adevar este cea cu restaurantele.
De obicei in oala mica altceva decat maruntis pasnic, stiuca si oarece biban nu se prinde. Nu stiu cand ai vazut tu multi pescari acolo. Majoritatea, si nu ma refer doar la rapitoristi, pescuiesc pe oala mare. Probabil ca va mai dura ceva pana acest lac isi va reface populatia de stiuca care... este intr-un evident regres.
Oala mica este "balta" dinspre Carol. Oala mare, intr-adevar este cea cu restaurantele.
De obicei in oala mica altceva decat maruntis pasnic, stiuca si oarece biban nu se prinde. Nu stiu cand ai vazut tu multi pescari acolo. Majoritatea, si nu ma refer doar la rapitoristi, pescuiesc pe oala mare. Probabil ca va mai dura ceva pana acest lac isi va reface populatia de stiuca care... este intr-un evident regres.
Bucuresti