barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Mar 2010, 20:49

Am fost pe 20 martie sa pescuies la Mihailesti. Am ajuns la 8.30 pe lac, la 100 m de baraj si de faimosul "La pietre". Pe lac erau pescari cam din 200 in 200 de metri (!!), adica pe cat vedeam eu cu ochii se vedeau maxim 10-15 pescari! ma intrebam deja de ce atat de putina ume sambata si in prima zi cu soare si caldura.
Ei bine, pana la 15.00 nici o muscatura la lansete (dadeam la carp, somn si caras cu rame, viermusi, libelule0, nimic la spinning (voblere, twistere, cicade, oscilante si rotative), si 2 muscatyuri anemice la pluta - "ceva" a tocat rama pe ac nr 18!
Am vorbit cu alti pescari, vreo 10 la numar, nici ei nu au prins nimic!
Pe la 12 au venit cei doi paznici ai lui Lodi: 2 tigani buzati, boratzi, cu un BMW uzat rau. Nu aveau chitante, dar au acceptat ca noi 2 oameni sa platim 30 lei per total in loc de 60 lei (ziceau ca taxa e 30 lei pe zi de pescar). Alti pescari de pe mal au refuzat sa plateasca si au plecat sau doar au simulat ca pleaca si s-au intors. Dupa ce platisem a venit un cetatean care ne-a spus sa nu platim taxa la Lodi ca deja lacul e al primariei si tiganii aia doar strabg bani de la fraieri...asa o fi dar nu am vrut sa ma cert cu ei si sa imi stric ziua de pescuit. In orice caz, as vrea sa le prind pe cele 2 ciori ale lui Lodi si sa le trimit in Transnistria sau la Auschwitz cum ar fi facut Antonescu in anii 40 - pacat ca maresalul nu a apucat sa ii deporteze pe toti, fi-le ar neamul de garoi, vedea-i-pas sapun pe toti! Gata, sa ma calmez putin...sunt si tigani mai buni,. e clar.
Ca sa nu plec cu asemenea insuces am trecut pe Arges aval de lac in zona La pietre. colo erau f multi pescari, cam 1 pescar la 3 metri de mal! Deci padure de lansete si vergi cam ca in Istanbul pe podul Galata!
Am pescuit si eu mai jos putin, unde iuntra in rges un brat cu apa rapida, ca la munte. Era acolo o bulboana mare, vreo 6 pescari - 2 la salau cu pluta si pestisor voi, 2 la twister, si restul la...parasuta! Nesimtitii aia cu parasute pescuiau in fata noastra si ne sfidau! Nu, nu erau tigani, doar "tiganizati"! Ei bine, nimeni nu a prins nimic, nici cei cu parasutele. Dupa 2 ore de spinning in Arges am agatat o marlitza de 25 cm la cicada. A fost singurul peste prins de mine si de cei din jur. Nu stiu ce au facut cei de la Pietre, cat m-am uitat la ei nu am vazut nimic prins.
cauzele insuccesului? Apa prea rece, cca 15 grade la mal - masurata "cu degetele". sa zicem ca in baraj se mai da drumul la apa si asta deruteaza pestii. dar pe Arges? Alta e cauza, temperatura probabil. Raul era semi-turlbure, presupun ca se topeste zapada de la munte. O sa merg din nou in aprilie cand am permis ANPA. Stiu ca nu vine 9% nimeni in contro,dar as vrea sa stau complet linistit. Si cred ca iau l mine doar 2 lansete de spinning, las naibii crapul si carasul ca e prea mare tevatura sa car mamaliga, boilies, lansete de 4 metri etc.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mar 2010, 09:45

Nu se sesizeaza nici un moderator la postul lui Fario?! :?
Spining....Prea bun ca sa fie light...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 10:25

da ce a scris bre armand? ca io nu ma prind :D :D :D :D

in afara de apa care nu putea avea 15 grade nici sa dai cu tunu , nu vad nici o neconcordanta in postul lui :D :D :D

sunt convins ca toate erau exact cum le-a relatat ....

iar nu am ajuns pe mihailesti nici weekendul asta, si din ce zice fario, nici ca ma mai duc .....

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mar 2010, 11:31

Toni, nici eu nu sunt mare fan al susnumitilor, dar parca sa scrii si sa sustii niste fapte incriminate de lege pe un forum public, nu da tocmai bine :wink:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Mar 2010, 11:45

nici eu nu vad ce a zis asa de rau :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 11:46

hehe, care bre armande ? aia cu deportatu sau aia cu sapunu ?

:D :D :D

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Mar 2010, 11:51

Armand scrie:Toni, nici eu nu sunt mare fan al susnumitilor, dar parca sa scrii si sa sustii niste fapte incriminate de lege pe un forum public, nu da tocmai bine :wink:

mah, da' sensibil mai esti...zambilico. ar fi fun sa ii intilnesti personal...sa te vad pe urma ce mai zici. are perfecta dreptate fario si pot sa adaug si eu multe intimplari la care am fost martor si care m-au socat...desi nu prea sint sensibil.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Mar 2010, 12:14

Armand scrie:Nu se sesizeaza nici un moderator la postul lui Fario?! :?
Poate ca ai dreptate, la nervi "ma ia valul" si dupa aceea regret. Dar precizam ca sunt si tigani OK. Asta e ca in bancul cu politistul inteligent si blonda spirituala. Exista dar sunt raritati. :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 12:15

marius, armand ii stie , si de principiu are dreptate , ca nu e bine sa inciti pe un forum public la asemenea acte ...

doar ca daca e sa ma intrebi pe mine, cred ca nu e bine sa inciti la asa ceva pt simplu motiv ca nu reusesti sa inciti destul de mult incat sa iasa ceva concret , si raman oamenii cu dorinte neimplinite :D :D :D

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Mar 2010, 12:17

corect...nu e bine sa inciti pe un forum public. e bine sa inciti la fata locului :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns