barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Mar 2010, 12:17

melculbeat scrie:
Armand scrie:Toni, nici eu nu sunt mare fan al susnumitilor, dar parca sa scrii si sa sustii niste fapte incriminate de lege pe un forum public, nu da tocmai bine :wink:

mah, da' sensibil mai esti...zambilico. ar fi fun sa ii intilnesti personal...sa te vad pe urma ce mai zici. are perfecta dreptate fario si pot sa adaug si eu multe intimplari la care am fost martor si care m-au socat...desi nu prea sint sensibil.
Cred ca m-am enervat eu prea tare, dar daca ii vedeai pe aia doi nu aveai cum sa nu te enervezi. Negri la fatza, nespalati, cu ghiul pe deget si impertinenti. Sa vina pescarul la ei sa plateasca taxa, ei nu se deranjau sa coboare nici din masina! Nu eliberau bon, li se rupea de toti si de toate. Cred ca asa e si Lodi asta, nu l-am vazut dar romii aia sunt imaginea lui, il reprezinta.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Mar 2010, 12:26

ce rromi mai nene ?tigani cu tot ce inseamna asta. :evil: cum dracu'n-au ajuns in delta?ai mancau localnicii ca acolo viatzai grea si nu tzine cu tupeul si smecheria.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 12:29

@ melcu

ai vazut ca stii ?

@ fario

nu mai e grasu ala mai alb nitel, si mustacios asa? ala care venea cu rapciuga aia de dacie bleu ? are gealati noi nenea lodi ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Mar 2010, 12:31

da mah...acum e calea, asa il cheama. e negru de zici ca umbla cu lumina stinsa si tupeist si nesimtit din cale afara. eu de obicei il las sa strige dupa mine si ma fac ca nu aud. e prea puturos sa vina cite 2-300 de metri dupa mine :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Mar 2010, 12:32

sau kaleea :twisted:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Mar 2010, 12:34

Fario_nebunu scrie:In orice caz, as vrea sa le prind pe cele 2 ciori ale lui Lodi si sa le trimit in Transnistria sau la Auschwitz cum ar fi facut Antonescu in anii 40 - pacat ca maresalul nu a apucat sa ii deporteze pe toti, fi-le ar neamul de garoi, vedea-i-pas sapun pe toti!
Fario, nu mai atribui lui Antonescu fapte pe care nu le-a facut. N-a trimis pe nimeni la Auschwitz. :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Mar 2010, 12:38

pe astia ai nostri nici acolo nu-i primeau :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 12:52

aha, am inteles ...

se pare ca realmente nu am de ce sa ma mai agit cu cornetu asta frate ... mai ales ca eu am alergie la paznici deastia ... mi se pune piticu rosu imediat ... cu grasu ala mai te intelegeai oaresicum ... dupa ceva partide, chiar imi spunea pe bune ( verificat) pe unde si ce se mai prindea ...

acu, dupa ce ca nu se mai prinde nimic, sa mai vina si cate o cioara de-asta obosita cu " harfe " in cap si sa faca pe smecherul cu mine, eu nu "halesc" asa ceva ....

@ tudor : corect, maetre :D :D :D
mai tii minte ce iti povesteam de lacul asta cand ne-am vazut la paris ? uite cum s-a ales prafu' ....

pana la urma, nu cred ca zice rau de loc fario ... eu unul daca s-ar organiza o potera, cred ca m-as baga :D :D :D

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mar 2010, 12:59

melculbeat scrie: mah, da' sensibil mai esti...zambilico. ar fi fun sa ii intilnesti personal...sa te vad pe urma ce mai zici. are perfecta dreptate fario si pot sa adaug si eu multe intimplari la care am fost martor si care m-au socat...desi nu prea sint sensibil.
Prietene, nu ma cunosti personal si nu stii unde merg, ce fac si cum reactionez in orice situatie...

Iti spun un lucru insa, nu am nevoie de greseli ale istoriei si de maresali morti ca sa imi rezolve frustrarile, la fel cum nu am nevoie sa apartin unei turme ca sa imi rezolv problemele!

Nu sunt cel mai mare fan al "Politicaly corentness-ului" insa sunt unele chestii care nu ar trebui discutate pe un forum de oameni civilizati.

Asa ca daca Fario sau oricine altcineva o sa incite in public sa footzi copii, animale sau babe, sa judeci pe cineva pentru lucrurile pe care el le cosidera sacre sau sau faci tzigani sapun, o sa fiu un continuare "Zambilica" si o sa fiu deranjat de asta!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 22 Mar 2010, 13:03

Armand, belitul babelor este legal. Inca.

Cat priveste ciorile, cred ca tuturor ne plac pe sarma. Cu capul in jos.

Cheers

Scrie răspuns