barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Iun 2010, 14:00

Salut !
Am citit tot subiectul despre Mihailesti/ Cornetu .... De batut, am batut zonele de la Draganescu, la pietre si Posta (in balastiera).... dar nu pe gropane. Stiuca am prins doar la Posta in zilele cand apa era mai limpede si putin scazuta... iar salau am prins, culmea, cand apa era f crescuta si ciocolata.... Am inteles ca zilele trecute s-a luat somn la 28 kg pe langa podul de la Tzeghes..... un copil de 14-15 ani si-a aruncat 2 lansete cu coropisnite si in nici 30 minute avea somnul in carlig; noroc cu un alt pescar care l-a ajutat sa-l aduca la mal..... ma gandesc ca a urcat din baraj.
Pe la paginile 3-4, parca, spuneati ceva de o intalnire a forumistilor pe lac..... aici ma bag si eu, daca nu cumva sunt prea "nou" pe forumul acesta.
Toate cele bune si "maron" pe bete va doresc
p.s.: maine o sa tatonez zona de la pietre si prin balastiera de la Posta.
p.s.s.: tiganii aia ordinari inca mai trec ptr a lua taxa, chiar si in amonte.. aproape de podul de table ..... pana si in balastiera au venit... de unde i-am dat afara (lucrez cu austriecii care detin balastiera)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Iun 2010, 07:51

Bai nene .... care i-ai blestemat pe astia cu plasele :shock: ?! Ieri am trecut pe "la pietre" ..... era un grup de scafandrii, care cautau pe cineva care s-a inecat marti. Din cate am auzit, era un satean din zona, in varsta de 50 de ani..... care, marti cand era dat drumul la portile barajului, a incercat sa arunce un navod.... din pacate s-a dezechilibrat si dus a fost.... de apa....
Fie braconier.... fie cum vreti voi sa-l numiti..... tot un om ... era.
D-zeu sa-l odihneasca'n pace si sa-l scoata la mal.... zic ca orice om merita o inmormantare crestineasca...
De ale pescuitului..... La pietre s-au luat cativa strapi .... la Draganescu nu am trecut.... iar la Posta am luat un marlitoi.... care, fericit, s-a intors la surioarele lui.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Iun 2010, 08:04

Nemernic scrie:Bai nene .... care i-ai blestemat pe astia cu plasele :shock: ?! Ieri am trecut pe "la pietre" ..... era un grup de scafandrii, care cautau pe cineva care s-a inecat marti. Din cate am auzit, era un satean din zona, in varsta de 50 de ani..... care, marti cand era dat drumul la portile barajului, a incercat sa arunce un navod.... din pacate s-a dezechilibrat si dus a fost.... de apa....
D-zeu sa-l odihneasca'n pace si sa-l scoata la mal.... zic ca orice om merita o inmormantare crestineasca...
De ale pescuitului..... La pietre s-au luat cativa strapi .... la Draganescu nu am trecut.... iar la Posta am luat un marlitoi.... care, fericit, s-a intors la surioarele lui.
Sper sa-l gaseasca ,si sa nu prinda vre-un pescar la oscilanta ...."asemenea capturi " nu doresc la nimeni :( .

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 10 Iun 2010, 08:06

Nu vreau sa par rau....Dar pesti care i-a braconat nu se mai intorc nici ei niciodata in ape.Daca sapi groapa cuiva,risti sa cazi in ea.
Imagine

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 10 Iun 2010, 08:33

Nemernic scrie:Bai nene .... care i-ai blestemat pe astia cu plasele :shock: ?! Ieri am trecut pe "la pietre" ..... era un grup de scafandrii, care cautau pe cineva care s-a inecat marti. Din cate am auzit, era un satean din zona, in varsta de 50 de ani..... care, marti cand era dat drumul la portile barajului, a incercat sa arunce un navod.... din pacate s-a dezechilibrat si dus a fost.... de apa....

de fapt...sint trei morti. unul s-a dus duminica, unul marti si o fata miercuri.ultimii doi morti au fost surprinsi de ape cind au dat drumul la hidrocentrala...datorita faptului ca au oprit apa ca sa-l caute pe cel de duminica, ei au intrat pe zonele in care banuiau ca ar mai fi peste surprins de scaderea brusca de nivel. cel care a murit marti este din bucuresti si nu a aruncat niciun navod, avea un prapadit de halau...asta bineinteles ca nu-l scuza.
probabil vor mai muri si altii...la cit sint de disperati...adunau si pestii de un deget ramasi in gropile care mai tineau apa.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 09:26

Dumnezeu sa-i odihneasca......pe saracii pesti
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 10 Iun 2010, 09:58

din pacate... nici daca ar muri unul pe zi, mentalitatile nemernice nu s-ar schimba. iar inversunarea e cu atat mai mare cu cat intelegi dimensiunea electrificarii Dunarii si Deltei, iar scrasnitul din dinti cand ii vezi pe aia nu mai lasa loc de mila cand auzi ca s-a inecat cate un plasar. mai trist e ca, in loc de setca (halau sau ce o fi fost) ar fi putut fi un pescar sportiv in barca :!:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Iun 2010, 10:04

pescarel scrie:din pacate... nici daca ar muri unul pe zi, mentalitatile nemernice nu s-ar schimba. iar inversunarea e cu atat mai mare cu cat intelegi dimensiunea electrificarii Dunarii si Deltei, iar scrasnitul din dinti cand ii vezi pe aia nu mai lasa loc de mila cand auzi ca s-a inecat cate un plasar. mai trist e ca, in loc de setca (halau sau ce o fi fost) ar fi putut fi un pescar sportiv in barca :!:
... Sau cineva la scaldat :( , nu e de glumit cu asa ceva ... mai glumim mai spunem una -alta , dar sa dorim moartea unui om .... :(

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 10 Iun 2010, 10:16

Salutare!
In ritmul asta vor ajunge sa interzica accesul pe lac(uri)... Nu e singurul loc in care s-au inecat oameni. Eu am tot pescuit pe Arges si pe lacurile lui de acumulare si isi cam ia partea de vieti omenesti... sunt cateva locuri pline de cruci, parca esti in cimitir. Ce mi s-a parut mie super sinistru e ca unii isi usuca prosoapele de plaja pe ele... pt ca se scalda in locurile bune de inec.

Apropos de electrificarea pescuitului de subzistenta/imbogatire al romanilor. Cand eram mic, pe un baraj de la tara, a murit inecat un baiat care facea, culmea, inot de performanta. Apa nu era nici mare si nici nu erau curenti de apa periculosi. Singurul curent existent venea de la cei care lucrau la stavilar... Bineinteles ca au iesit linistiti la pensie :(
Numai bine!

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 10:47

"mai glumim mai spunem una -alta , dar sa dorim moartea unui om ...."
nimeni nu cred ca doreste moartea unui om, dar sunt niste riscuri pe care si le asuma, sunt constienti de asta, si pana la urma tori ne asumam anumite riscuri cand iesim din casa, cand mergem la paine, etc, risc 0 nu exista, acum depinde de fiecare cat de bine isi calculeaza marjele de eroare si cat de mult e dispus sa riste, asa ca nu ii compatimesc pei cei care au dat coltul, nici nu doresc la nimeni moartea, dar si cand dai de pe mal de pe placi, te poate impinge unul,. iti asumi riscul, cand te urci in barca, poate exploda de la soare de ex, iti asumi riscul, ca-ti iei o barca de super firma, iti minimizezi riscul, nu il anulezi, asa si cu aia...fiecare pe barba lui
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Scrie răspuns