barajul Lesu (BH)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 16 Mai 2008, 20:51

Rezervatie......... :))) Dadeau toti la fixe , baboi , mamaligi si alte chestii in draci...... :)) nu te intreaba nici dreq din pacate. Am pescuit vara si toamna trecuta pe acolo , anu asta inca nu am apucat inca dar nici multe sanse nu sunt deoarece barajul va fi golit pentru reparatii . Asta am auzit io din mai multe surse. Oricum daca mergi ai nevoie de o barca pentru a pescui cu naluci , locurile bune nu sunt accesibile de pe mal iar barci de inchiriat nu exista. Am luat cleni si bibani frumosi acolo , pastrav nu prea. Daca mergi in perioada ce urmeaza posibil sa nu poti pescui din cauza barcilor si ski-jet -urilor. Nimeni nu-i intreaba nimic :(

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Mai 2008, 08:09

@ _Sanya si Adi_
Am specificat clar barajul Lesu. Si spunea ca dupa prohibitie pot sa merg linistit daca-mi fac legitimatie ajvps bihor
Este lac si la Les? e localitatea de langa oradea? Pe acolo trec cel putin o data pe luna :lol: si sa-mi fie rusine ca nu am stiut ca au lac. stiu de cele din zona cefa si imprejurimi. Acolo mi-am facut ucenicia in C&R cu unchiul meu cand eram prunc :lol: Si atunci nu prea intelegeam de ce trebuie sa arunc inapoi unii pesti prinsi de mine :oops:
@remus
barca am, si chiar mi-as dori sa pot pescui in perioada in care o sa fiu acolo. Ii las pe restul sa se plimbe pe unde vor, ca eu nu ma misc de pe apa

newwen
junior
junior

Lesu

Mesaj de newwen » 10 Iun 2009, 12:51

Salutare pescari....cine a mai fost la Lesu de curand?cum merge treaba pe acolo? e permis pescuitul langa baraj?

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 10 Iun 2009, 17:20

Se prinde bine clean dar foarte mic maxim 300g la vobler,am observat la alti pescari avand in juvelnice caras frumos.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 13 Iun 2010, 22:56

Salut! pentru cei interesati am fost eu pe Lesu saptamana trecuta. Drumul atat din stana de vale cat si pe la oradea groaznic si nu v-as sfatui sa mergeti cu masini joase. Cand am fost eu (06 iun.)carasul depunea icrele,,probabil asa tarziu din cauza apei mai reci.Pe langa maluri,la apa mica era plin de carasi pe care aproape ii putei prinde cu un mincioc!!!in fine..Am pescuit din barca cu voblere si rotative cu rezultate destul de slabe,cleni sub 300 g si cativa chiar sub dimensiunea minima cauza rezultatului slab fiind poate si faptul ca am fost penrtu prima oara si nu cunosc locurile mai bune.
o problema mai mare ar fi dupa cum s-a mai spus prezenta jet-schi-urilor si a barcilor cu motoare termice care brazdeaza lacul provocand valuri foarte enervante si deranjante pt.pescari.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 13 Iun 2010, 23:00

Despre Taxa de pescuit pot sa va spun doar ce am aflat de la alti pescari..Cu acel talon de la ANPA se poate pescui fara alte taxa

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 01 Aug 2010, 22:08

N-a mai fost nimeni pe Lesu in vara asta?

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 30 Dec 2010, 17:04

Hmm..a trecut si anu asta si se pare ca nimeni de pe aici n-a pescuit la Barajul Lesu.
A venit iarna si cu ocazia asta as vrea sa mai aflu niste informatii de la cei care au pescuit pe acolo.
Anul viitor sper sa apuc sa mai merg de cateva ori acolo si m-ar interesa in special ce specii se prind si la ce.
Eu,anul asta am reusit sa prind doar clean la voblere mici
M-ar interesa in special daca este/se prinde biban si daca se prinde si la twister.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Dec 2010, 17:18

vleydyx scrie:Hmm..a trecut si anu asta si se pare ca nimeni de pe aici n-a pescuit la Barajul Lesu.
A venit iarna si cu ocazia asta as vrea sa mai aflu niste informatii de la cei care au pescuit pe acolo.
Anul viitor sper sa apuc sa mai merg de cateva ori acolo si m-ar interesa in special ce specii se prind si la ce.
Eu,anul asta am reusit sa prind doar clean la voblere mici
M-ar interesa in special daca este/se prinde biban si daca se prinde si la twister.
Cine pescuieste pe acolo nu umbla, (sau nu prea) pe aici !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 30 Dec 2010, 18:31

@vleydyx
poate la anu o sa ajung pe acolo. Pana atunci m-as bucura daca ai mai scrie una alta pe aici, in cazu in care ajungi pe baraj
La Multi Ani!!!

Scrie răspuns