Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
Salutare, dragi confrati de pe meleaguri sibiene si nu numai. Ce spuneti de aceasta locatie? Ati prins ceva aici? Peisajul este unul deosebit de frumos, accesul este lejer si conditiile civilizate. Sunt interesat de capturile de pe acest lac.
Mihai P.
- Paul Adrian
- veteran
Ultima data cind am fost la Gura Raului a fost acum 2 sau 3 ani, un loc deosebit cu mult clean, biban si am inteles ca si pastrav dar locurile de pescuit sunt limitate mai ales cind vremea se incalzeste si in plus am inteles ca iti trebuiesc diferite autorizatii. Am luat clean frumos 500 - 800 g la rotativa si vobler, dar repet sunt locuri limitate cel putin la sfirsit de saptamana.
cele bune!
cele bune!
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
Re: Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
Il rugam respectuos pe Sorin sa ne lumineze pt ca (stim noi...)este ""doctor"" in regiune....alessio scrie: Sunt interesat de capturile de pe acest lac.
Multumim anticipat...
Re: Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
nu stiu daca la mine va referiti , da nu-s'' doctor '' nici pe departe .nuke scrie:Il rugam respectuos pe Sorin sa ne lumineze pt ca (stim noi...)este ""doctor"" in regiune....alessio scrie: Sunt interesat de capturile de pe acest lac.
Multumim anticipat...

Am fost in cateva randuri pe lac si oareshce sfaturi sau observatii personale pot da:
Sunt intr-adevar putine locuri de pescuit de pe mal - sunt f impadurite si abrupte ) .Pe malul stang cel putin (cum ai barajul in spate ) locurile se pot numara pe degete .
pe malul drept e relativ mai bine dar depinde de paznic dcaa te lasa sa traversezi barajul .
Cizme sold de preferinta , pentru ca cel putin pe malul drept sunt vipere ( intr-o zi m-am privit dragastos in ochi cu vreo 2 )
Cand apa e scazuta , treaba se schimba ...pentru ca devine accesibi tot malul.
Clean e gramada si am prins la ....da la ce nu am prins ...de la Salmo Hornet la Cozma , la Dady , la Down , la Mepps si vibrax bLACK Fury .
Nu am prins bucati deosebite si in general clenii care bat malurile nu ia-m vazut mai mari de sa zic juma-trei sferturi de chil .Am vazut insa cu ochii mei in toamna o bucata care cocheta cu metrul ....daca mi se povestea nu credeam.
unii care au pile la Ape intra si cu barca ceea ce e ideal....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Important e sa ajungi la apa fara sa fii observat . Apoi lansezi in ce directie te inspira .Majoritatea atacurilor survin in apropiere de mal .
Poti da si la alimentarea lacului , numa tre sa ai grija ca atunci cand scade lacul e un soi de nisip de te infunzi imediat .
daca nu te lasa sa traversezi barajul nu ai alta sansa decat sa ocolesti lacul . Lasi masina la alimentarea lacului, traversezi raul si apoi o iei pe jos inspre baraj pe malul celalalt .
E cam sport extrem
Poti da si la alimentarea lacului , numa tre sa ai grija ca atunci cand scade lacul e un soi de nisip de te infunzi imediat .
daca nu te lasa sa traversezi barajul nu ai alta sansa decat sa ocolesti lacul . Lasi masina la alimentarea lacului, traversezi raul si apoi o iei pe jos inspre baraj pe malul celalalt .
E cam sport extrem
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va