Eu nu am platit nimic,niciodata...fishi scrie:Trebuie platit ceva la Sibiu?
Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu trebuie platit nimic la Sibiu
Vin pe malu lacului cu taxa la zi
Anu trecut pe mine nu m-a deranjat nimeni
Gura Raului este cel mai frumos sat pe care l-am vazut pana acum .
Si sunt si pensiuni turistice pentru cei care vor sa stea mai mult .
Vin pe malu lacului cu taxa la zi
Anu trecut pe mine nu m-a deranjat nimeni
Gura Raului este cel mai frumos sat pe care l-am vazut pana acum .
Si sunt si pensiuni turistice pentru cei care vor sa stea mai mult .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
adrien
este pastrav pe rau, pe rauri de fapt ca sunt doua care se unesc aproape de intrarea in lac
dar mai bun e raul din stinga respectiv raul mare(asa-i numele lui), insa e f. accidentat si mai ales pe primul km de la lac foarte impadurit, iti trebuie arta sa pescuiesti cu musca acolo dar daca mergi mai sus o sa intri in cheile cibinului, foarte frumoase, e tot accidentat,dar fara copaci deasupra apei, trebuie deplasat prin rau (in amonte - apropo de alt topic de-al tau)
pastravi sunt, raul insa e capricios sunt zile bune si zile mai putin bune, dar merita incercat...n-o sa-ti para rau (cel putin peisajul)
despre muste, ce sa-ti spun sunt mai multe la care merge (pe rau), depinde ce te intereseaza: uscate, ude, nimfe...?
este pastrav pe rau, pe rauri de fapt ca sunt doua care se unesc aproape de intrarea in lac
dar mai bun e raul din stinga respectiv raul mare(asa-i numele lui), insa e f. accidentat si mai ales pe primul km de la lac foarte impadurit, iti trebuie arta sa pescuiesti cu musca acolo dar daca mergi mai sus o sa intri in cheile cibinului, foarte frumoase, e tot accidentat,dar fara copaci deasupra apei, trebuie deplasat prin rau (in amonte - apropo de alt topic de-al tau)
pastravi sunt, raul insa e capricios sunt zile bune si zile mai putin bune, dar merita incercat...n-o sa-ti para rau (cel putin peisajul)
despre muste, ce sa-ti spun sunt mai multe la care merge (pe rau), depinde ce te intereseaza: uscate, ude, nimfe...?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/