Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Dane,
este pastrav , rar ce drept dar cu siguranta este . Eu ca un facut pentru ca nu -mi propuneam din start sa ajung acolo , ma Trezeam ca nu aveam la mine giugelele de pastrav , asa ca prea multe din punctul asta de vedere nu stiu , dar anu asta nu-l iert cu siguranta .
Iti trebuie pile pt ca pe apa respectiva nu ai voie sa intri cu barca fiind obiectiv strategic, apa potabila ......bla bla bla ......
Lacul a fost al ROMSILVA pana anu trecut si pescuiai fie cu permis ajevepse fie taiau paznicii bilet pe malu apei , deci era relativ ok .Pe mine unu nu m-a taxat de bani nimeni cat am fost acolo , ....dar cine se ia dupa nebun pe costise?
Nu stiu in administratia cui mai este anul asta .
este pastrav , rar ce drept dar cu siguranta este . Eu ca un facut pentru ca nu -mi propuneam din start sa ajung acolo , ma Trezeam ca nu aveam la mine giugelele de pastrav , asa ca prea multe din punctul asta de vedere nu stiu , dar anu asta nu-l iert cu siguranta .
Iti trebuie pile pt ca pe apa respectiva nu ai voie sa intri cu barca fiind obiectiv strategic, apa potabila ......bla bla bla ......
Lacul a fost al ROMSILVA pana anu trecut si pescuiai fie cu permis ajevepse fie taiau paznicii bilet pe malu apei , deci era relativ ok .Pe mine unu nu m-a taxat de bani nimeni cat am fost acolo , ....dar cine se ia dupa nebun pe costise?

Nu stiu in administratia cui mai este anul asta .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
:) 'Neat fratilor. Am fost si eu la Gura Raului acum vreo doi ani. Am platit autorizatie la un paznic chiar la bariera. M-am dus dupa pastrav la musca pe rau. Nu numai ca n-am prins nimic, dar n-am vazut nici urma de pastrav! N-o fi fost buna ziua? La sfarsit am dat si pe lac, tot la musca, pentru ca din pacate nu aveam lanseta de spining la mine. Am vazut ceva cleni, le-am pus mustele sub nas, dar nu le-au luat. Pareau indiferenti, plictisiti si scarbiti. Era si un moment nepotrivit, chiar la pranz, poate de asta. Am reusit in schimb sa adun in jurul meu o armata de curiosi sa vada de aproape cum se pescuieste cu ustensile de musca. Oamenii nu prea pareau familiarizti cu asa ceva. Erau vre-o doi "blinkeristi", ceilalti cu rame si alte alea pe fundul apei, ca la crap. A, mai erau vre-o doi care dadeau cu dop in capat si muste multe pe fir (un fel de buldo). Dar mari succese nu prea avea nimeni.
Cred ca cel mai bine se rezolva asa:fishi scrie:Ce permise ,taxe,etc am nevoie acolo,poate scap si eu in week-end?
1.Mergi la o pensiune locala si campezi acolo o noapte(gasesti pe net o gramada de oferte...).Te vei simti f.bine si la preturi f.acceptabile..
2.O rogi pe gazda sa te ajute cu cei 2 cerberi-padurarul de la bariera si angajatul de la baraj..
Sunt foarte saritori localnicii si te ajuta(se cunosc ""ca dracii""intre ei...)
Eu merg de 2 ani acolo(sunt din Buc. si imi place zona teribil...) si practic metoda asta.