Barajul Gura Raului- Jud. Sibiu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 24 Feb 2006, 15:17

Fishi, sincer nu am idee. In primul rand e apa de munte. Putem merge la fata locului si vedem despre ce e vorba cu paznicii, daca vrei.
Mihai P.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 24 Feb 2006, 15:29

Sa merg pana acolo si sa nu pot pescui este cam costisitoare distractia .
Pe zona Fagaras te cam lasa in pace cu permisul pana la dezghet.....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Feb 2006, 15:35

Dane,
este pastrav , rar ce drept dar cu siguranta este . Eu ca un facut pentru ca nu -mi propuneam din start sa ajung acolo , ma Trezeam ca nu aveam la mine giugelele de pastrav , asa ca prea multe din punctul asta de vedere nu stiu , dar anu asta nu-l iert cu siguranta .
Iti trebuie pile pt ca pe apa respectiva nu ai voie sa intri cu barca fiind obiectiv strategic, apa potabila ......bla bla bla ......
Lacul a fost al ROMSILVA pana anu trecut si pescuiai fie cu permis ajevepse fie taiau paznicii bilet pe malu apei , deci era relativ ok .Pe mine unu nu m-a taxat de bani nimeni cat am fost acolo , ....dar cine se ia dupa nebun pe costise? :D
Nu stiu in administratia cui mai este anul asta .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 25 Feb 2006, 08:04

Offffff, la Sibiu a nins aseara...nasol. Cam aasta a fost cu weekend-ul meu de pescuit. Mai asteptam...
Mihai P.

Adrien
junior
junior

Mesaj de Adrien » 01 Mar 2006, 12:43

:) 'Neat fratilor. Am fost si eu la Gura Raului acum vreo doi ani. Am platit autorizatie la un paznic chiar la bariera. M-am dus dupa pastrav la musca pe rau. Nu numai ca n-am prins nimic, dar n-am vazut nici urma de pastrav! N-o fi fost buna ziua? La sfarsit am dat si pe lac, tot la musca, pentru ca din pacate nu aveam lanseta de spining la mine. Am vazut ceva cleni, le-am pus mustele sub nas, dar nu le-au luat. Pareau indiferenti, plictisiti si scarbiti. Era si un moment nepotrivit, chiar la pranz, poate de asta. Am reusit in schimb sa adun in jurul meu o armata de curiosi sa vada de aproape cum se pescuieste cu ustensile de musca. Oamenii nu prea pareau familiarizti cu asa ceva. Erau vre-o doi "blinkeristi", ceilalti cu rame si alte alea pe fundul apei, ca la crap. A, mai erau vre-o doi care dadeau cu dop in capat si muste multe pe fir (un fel de buldo). Dar mari succese nu prea avea nimeni.

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 01 Mar 2006, 13:24

fishi scrie:Ce permise ,taxe,etc am nevoie acolo,poate scap si eu in week-end?
Cred ca cel mai bine se rezolva asa:
1.Mergi la o pensiune locala si campezi acolo o noapte(gasesti pe net o gramada de oferte...).Te vei simti f.bine si la preturi f.acceptabile..
2.O rogi pe gazda sa te ajute cu cei 2 cerberi-padurarul de la bariera si angajatul de la baraj..
Sunt foarte saritori localnicii si te ajuta(se cunosc ""ca dracii""intre ei...)
Eu merg de 2 ani acolo(sunt din Buc. si imi place zona teribil...) si practic metoda asta. :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Mar 2006, 15:22

Nu pare ieftin deloc.......

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2006, 15:27

fishi , stai linistit ca o sa poti pescui fara probleme ....asta insa evident dupa 1 mai .Pana atunci e inchis .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Mar 2006, 15:31

Trebuie platit ceva la Sibiu?

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 01 Mar 2006, 15:31

fishi scrie:Nu pare ieftin deloc.......
Nu fac reclama zonei sau vreunei anumite pensiuni,dupa cum s-a observat din mesajul meu. :roll:
Ospitalitatea celor din Gura Raului nu poate fi pretuita...d-aia am dat acest sfat...imbinati fratilor placutul cu utilul.... :wink:

Scrie răspuns