baraj Manjesti jud Vaslui
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
baraj Manjesti jud Vaslui
Sal
daca stii cine ceva despre acest loc..il rog sa zica .... am vazut ca-i face reclama intr-o revista de 1 leu...ca are stiuca si salau...da' Vasluiu' e pamantul tuturor posibilitatilor..asa ca salau creca e biban si stiuca ....creca au zis ca sa para mai smecheri.
daca stii cine ceva despre acest loc..il rog sa zica .... am vazut ca-i face reclama intr-o revista de 1 leu...ca are stiuca si salau...da' Vasluiu' e pamantul tuturor posibilitatilor..asa ca salau creca e biban si stiuca ....creca au zis ca sa para mai smecheri.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Mda,balta a fost trasa zilele trecute,in octombrie mi se pare ca urmeaza sa traga din nou pana o termina. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
re
of...mama lui de vaslui si de vasluieni fomisti
si eu care vroiam sa ma relaxez dupa n restante la un spining acolo....
asta e....vin acusi in iasi
si eu care vroiam sa ma relaxez dupa n restante la un spining acolo....
asta e....vin acusi in iasi

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
re
a...ca mi-am amintit...pt ce dumnezeu isi mai fac reclama in revista aia de 1 leu...obositii
Reclama e sufletul "comertului",ei doar nu au nici o raspundere ptr ceea ce e scris in reclama.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
mare pacat de apa aia...
e boala dom'le, cum vb. cu un patron cu te loveste: "vreau sa starpesc bibanul si salaul, ma incurca la piscicultura"
hai ca de biban nu zic, da' cu dintzosii..ce are?

e boala dom'le, cum vb. cu un patron cu te loveste: "vreau sa starpesc bibanul si salaul, ma incurca la piscicultura"

hai ca de biban nu zic, da' cu dintzosii..ce are?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Re: baraj Manjesti jud Vaslui
Sunteti foarte rai! Eu sunt din Vaslui si cunoc foarte bine barajul.
Lacul Manjesti a fost, este si va ramane cea mai productiva balta din Vaslui, si una dintre cele mai bune de rapitor din tara.
Recordul meu personal la biban este de 1.2 KG la biban, dar am vazut un exemplar peste 2 kg.
Specii de pesti:
- Biban - imensi
- Salau - eu am vazut pana la 5 kg, intrebati-l la oby el este profesor.
- Stiuca - exempalre pana la 8-9 kg.
- cten - cel mai mare exempalr care l-am vazut 18 kg.
- crap - pana in 20 kg.
Este foarte greu sa traiesti din pescuit sportiv, motiv pentru care patronul de acolo trage in fiecare an, in special novac, chinez si crap, majoritatea exemplarelor capitale de crap fiind eliberate. Nu vrea nimeni sa scape de rapitori.
Puteti sa o considerati reclama, dar e o balta care este tine f.f.f. mult rapitor.
Lacul Manjesti a fost, este si va ramane cea mai productiva balta din Vaslui, si una dintre cele mai bune de rapitor din tara.
Recordul meu personal la biban este de 1.2 KG la biban, dar am vazut un exemplar peste 2 kg.
Specii de pesti:
- Biban - imensi
- Salau - eu am vazut pana la 5 kg, intrebati-l la oby el este profesor.
- Stiuca - exempalre pana la 8-9 kg.
- cten - cel mai mare exempalr care l-am vazut 18 kg.
- crap - pana in 20 kg.
Este foarte greu sa traiesti din pescuit sportiv, motiv pentru care patronul de acolo trage in fiecare an, in special novac, chinez si crap, majoritatea exemplarelor capitale de crap fiind eliberate. Nu vrea nimeni sa scape de rapitori.
Puteti sa o considerati reclama, dar e o balta care este tine f.f.f. mult rapitor.
Re: baraj Manjesti jud Vaslui
In 7 ani de zile de la postarea ultimului mesaj din acest post e si normal sa se fi schimbat foarte multe acolo 

www.pentrupescuit.ro