baraj Manjesti jud Vaslui

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Re: baraj Manjesti jud Vaslui

Mesaj de topwater2 » 20 Noi 2013, 16:37

scuze de offtopic.
Eu mai pescuiam la Puiesti, bibani de 300-600 grame. Administratorul m-a avertizat ca daca eliberez vreunul nu mai am ce caut pe balta. O fi si bibanul asta vreun peste protejat. Nici ritmul de crestere nu e chiar atat de mic.

fire intinse!

xxflo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de xxflo » 22 Noi 2013, 19:24

precum si la discutia pe care am auzit-o partial la Manjesti cind un alt tinerel (Ciortan) isi permitea fara jena sa-i spuna lui Andronic ca nu mai are ce cauta pe la concursuri pt ca e expirat..... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Gluma , negluma consider ca unii sar calul ....iar eu unul nu sunt dispus sa le inghit derapajele ....NICIODATA.[/quote]

Alo!
Eu, Florin Ciortan, nu i-am spus asa ceva lui Andronic niciodata...

La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"... Nu a fost nici prima si probabil nici ultima data cand ne-am schimbat astfel de replici in gluma, pt destindere... Data viitoare o sa-i spun la ureche sau ii dau sms ca sa nu se mai interpreteze.
Nu m-am certat cu nimeni si nici nu ma intereseaza cine, unde si cat baga la traista...

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de topwater2 » 25 Noi 2013, 06:47

La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"...
Am auzit si eu schimbul asta de replici.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Noi 2013, 16:09

La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"...
Minzule , eu te stiu de "copil glumet" si pot sa te cred ca ai incercat o gluma (chiar si nesarata :roll: )....dar daca zici ca Laurentiu a inteles gluma ta oare de ce s-a simtit lezat si putin deranjat de gluma ta in discutia telefonica cu un coleg de breasla??

Acum ca sa lamurit treaba cu "gluma" :wink: iti doresc fire intinse pt. 2014 si sa ne vedem sanatosi pe apa cit mai repede. :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns