scuze de offtopic.
Eu mai pescuiam la Puiesti, bibani de 300-600 grame. Administratorul m-a avertizat ca daca eliberez vreunul nu mai am ce caut pe balta. O fi si bibanul asta vreun peste protejat. Nici ritmul de crestere nu e chiar atat de mic.
fire intinse!
baraj Manjesti jud Vaslui
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: baraj Manjesti jud Vaslui
precum si la discutia pe care am auzit-o partial la Manjesti cind un alt tinerel (Ciortan) isi permitea fara jena sa-i spuna lui Andronic ca nu mai are ce cauta pe la concursuri pt ca e expirat.....

Gluma , negluma consider ca unii sar calul ....iar eu unul nu sunt dispus sa le inghit derapajele ....NICIODATA.[/quote]
Alo!
Eu, Florin Ciortan, nu i-am spus asa ceva lui Andronic niciodata...
La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"... Nu a fost nici prima si probabil nici ultima data cand ne-am schimbat astfel de replici in gluma, pt destindere... Data viitoare o sa-i spun la ureche sau ii dau sms ca sa nu se mai interpreteze.
Nu m-am certat cu nimeni si nici nu ma intereseaza cine, unde si cat baga la traista...

Gluma , negluma consider ca unii sar calul ....iar eu unul nu sunt dispus sa le inghit derapajele ....NICIODATA.[/quote]
Alo!
Eu, Florin Ciortan, nu i-am spus asa ceva lui Andronic niciodata...
La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"... Nu a fost nici prima si probabil nici ultima data cand ne-am schimbat astfel de replici in gluma, pt destindere... Data viitoare o sa-i spun la ureche sau ii dau sms ca sa nu se mai interpreteze.
Nu m-am certat cu nimeni si nici nu ma intereseaza cine, unde si cat baga la traista...
Am auzit si eu schimbul asta de replici.La sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"...
-
- veteran
Minzule , eu te stiu de "copil glumet" si pot sa te cred ca ai incercat o gluma (chiar si nesarataLa sfarsitul etapei de la Majesti, i-am spus IN GLUMA (iar el si-a dat seama de lucrul asta) "bre... Ai apus!" iar el mi-a raspuns (tot in gluma) "nici nu ai rasarit si te-ai frant!"...

Acum ca sa lamurit treaba cu "gluma"

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!